Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ...ΕΡΧΕΤΑΙ,,,

ΓΛΥΚΑ
Οχι μόνο τους επισκέφτηκε στο βουνό ο φίλος τους ο Γιάννης,
 αλλά τους πήγε να φάνε και γλυκό. Ο λόγος για τους Αλεπού και Τουρμπέση, που έφαγαν μπαμπάδες πραγματική απόλαυση, επιβεβαιώνοντας ότι τα καλά έρχονται τελευταία.
ΑΙΩΡΑ
Σαν το μωρό στην κούνια ήταν η αγαπημένη του Μπαΐτσου στην αιώρα πάνω στο βουνό. Το μόνο που έλειπε ήταν το μπιμπερό απ' ό,τι φαίνεται... το ξέχασε ο φίλος μας.
ΝΑΥΑΓΟΣ
Μάτι της στήλης συνέλαβε τον γνωστό Αλεπού παράγοντα της Ενωσης Τσάκων στην Καλύβα στο βουνό της Ορμας να μοιάζει σαν ναυαγός στην ταινία του Τομ Χανκς, αφού προσπαθούσε να ανάψει φωτιά τρίβοντας τα ξύλα. Μήπως φίλε Αλεπού η φωτιά ανάβει στο βουνό τρίβοντας κάτι άλλο...
ΣΙΓΟΥΡΙΑ
Για μια ακόμα χρονιά ο πορτιέρο του Εδεσσαϊκού Δημήτρης Πασχαλίδης αναδείχθηκε κορυφαίος γκολκήπερ της Α1 κατηγορίας. Η ψηφοφορία από προπονητές και αθλητικογράφους ήταν μια τυπική διαδικασία, καθώς η επικράτηση του επί σειρά ετών γκολκήπερ των «πρασίνων» θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη.
ΑΠΙΣΤΙΑ
Σε άλλο μαγαζί συνελήφθη η Ελενα του καφέ PLACEBO να απολαμβάνει το καφεδάκι της αξιοποιώντας το ρεπό της. Ελενα δεν μας τα λες καλά, αλλού τρως αλλού πίνεις και αλλού πας και τα ... δίνεις!
ΣΤΑΣΙΜΗ
Δυστυχώς και στον Ολυμπο Αψάλου η κατάσταση όσον αφορά τα διοικητικά μοιάζει στάσιμη καθώς δεν υπήρξε το ανάλογο ενδιαφέρον για να αναλάβουν κάποιοι την ηγεσία για την επόμενη τριετία. Ετσι η αμφιβολία θα πλανάται μέχρι να βρεθούν κάποιοι να αναλάβουν τις τύχες του ιστορικού αυτού σωματείου.
ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ
Ο νεαρός εξελίξιμος μπαλαδόρος του Ολυμπου Αψάλου Βασίλης Τσόρμπας διεκδίκησε μέχρι τέλους την πρωτιά για το καλύτερο ταλέντο στην Α1 κατηγορία όμως τελικά έχασε στις λεπτομέρειες αυτό τον τίτλο. Μεγάλο ταλέντο ο μικρός, μπορεί με δουλειά στο μέλλον να πετύχει πολλά πράγματα.
ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Σχεδόν υπάρχει συμφωνία του προπονητή Κώστα Τσαβδαρίδη, με πρωτοκλασάτη ομάδα της Α1 κατηγορίας και έτσι ο εκρηκτικός τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους μετά από μικρή αποχή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά...
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
Παρά τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ Αραβησσού η δουλειά του Κώστα Χατζόγλου αναγνωρίζεται και εκτιμάται στο χωριό από τους φίλους της ομάδας. Ο «Δικέφαλος» με πολλά νέα παιδιά αν δουλέψει μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην Α1 κατηγορία καθώς εκεί είναι η θέση του.
ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ
Ακούγεται έντονα ότι δύο ιστορικές ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας οι οποίες για διάφορους λόγους είχαν αναστείλει την συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα είναι έτοιμες να ξαναμπούν στους αγωνιστικούς χώρους. Ο λόγος για τον Ηρακλή Ασπρου και τη Δόξα Μαυροβουνίου που από τη νέα σεζόν κατεβάζουν ομάδες στη Β' κατηγορία αφού Γ' κατηγορία στο Ν. Πέλλας δεν υπάρχει.
ΔΙΑΚΡΙΣΗ
Στο τσακ έχασε την πρωτιά όσον αφορά τον καλύτερο μέσο της Α1 κατηγορίας ο άσσος του Εδεσσαϊκού Ευθύμης Τσόρμπας παίρνοντας τη δεύτερη θέση πίσω από τον Μανώλη Χαλεπούδη. Σίγουρα ο νεαρός μέσος βοήθησε πάρα πολύ τον Εδεσσαϊκό και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι στο σύλλογο των καταρρακτών.
ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Στην μαγευτική Κέρκυρα θα βρεθεί για νέο επταήμερο διακοπών ο πρόεδρος του Αρη Υδραίας Νίκος Αβραάμ και μάλλον εκεί θα κάνει τα σχέδιά του για τους κιτρινόμαυρους ενόψη της νέας σεζόν. Φίλε Νίκο όπως φαίνεται η Σκόπελος μάλλον ήταν πολύ μικρή για να χωρέσει τις σκέψεις σου...
ΔΙΛΗΜΜΑ
Σε δίλημμα βρίσκεται ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Δόξας Μεγαπλατάνου Γιώργος Καλογιάννης για το που θα συνεχίσει να αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Ηδη υπάρχει έντονο πρέσινγκ από τον Εθνικό Αριδαίας και ο πιτσιρικάς σκέφτεται αν θα πάει στους κυανόλευκους ή θα κάτσει στη Δόξα, όπου ανήκει όχι μόνο αγωνιστικά αλλά ψυχή και σώματι. Δύσκολη απόφαση αλλά κάτι πρέπει να γίνει...
ΕΤΟΙΜΟΣ
Πανέτοιμος για να εργαστεί αρκεί να υπάρξει κάποια σοβαρή πρόταση είναι ο Δημήτρης Παπανδρέου που τη σεζόν που πέρασε εργάστηκε με επιτυχία στον Παναλμωπιακό, αλλά και γενικώς στα παιδικά τμήματα του Αλμωπού. Με πολλές εμπειρίες ο νεαρός προπονητής θέλει να δουλέψει αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχουν και οι προϋποθέσεις από το σωματείο που θα του γίνει κάποια πρόταση.
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΕΙ
Στο Αγρίνιο θα περάσει το καλοκαίρι ο γνωστός αθλητικογράφος Θανάσης Καρακίτσης καθώς αυτό επιβάλλεται λόγω πιέσεων από το αίσθημα. Οπως λέμε το ... νινί σέρνει καράβι έτσι και το αίσθημα σέρνει τον φίλο μας το Θανασάκη στο Αγρίνιο όπου όμως αναμένεται να περάσει πολύ καλά.
ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ
Πολύ καλά τα πήγε στην πρώτη του χρονιά στον Αλμωπό ο ταλαντούχος μέσος Παναγιώτης Σαββίδης, καθώς όποτε πήρε την εντολή να αγωνιστεί ήταν από τους διακριθέντες. Ειδικά στο διάστημα που ήταν ο Γιώργος Τυριακίδης στον πάγκο ο μικρός τα πήγε θαυμάσια και έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του.
ΣΑΡΩΣΕ
Σάρωσε τα βραβεία ο Γιάννης Τσάλμας του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών στην ψηφοφορία της Α1 κατηγορίας, καθώς αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης και καλύτερος επιθετικός. Λογικό ήταν άλλωστε αφού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ανόδου στην Δ' Εθνική για τον νεοφώτιστο Δικέφαλο των Γιαννιτσών.
ΣΤΡΑΪΚΕΡ
Από τους κορυφαίους παίκτες στην Α1 κατηγορία ήταν ο νεαρός Δημήτρης Πασχούλης που πέτυχε ούτε λίγο ούτε πολύ 23 τέρματα. Ο ταλαντούχος στράικερ έχει χίλιους δύο τρόπους για να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό και η συμβολή του στην παραμονή του ΠΑΟ Φιλώτειας στην Α1 ήταν καθοριστική.
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ
Ο άνθρωπος που άλωσε την Ιμπιζα και την Ολλανδία σε μια πρόσκληση που του έγινε από το φιλαράκι του τον Γιάννη για μια έξοδο στα μπουζούκια με όλα τα έξοδα πληρωμένα έπεσε στο κενό. Τι σου κάνει ένα δαχτυλίδι φίλε ξενύχτη (τέως) Συρέα ο Φρόντο το φορούσε και εξαφανιζόταν και συ το φόρεσες και εμφανίζεσαι μόνο στο χωριό σου την Σωσάνδρα...
ΔΙΚΑΙΑ
Ο Μανώλης Χαλεπούδης πήρε δικαιωματικά τον τίτλο του καλύτερου μέσου στην Α1 κατηγορία αφού τόσο οι προπονητές όσο και οι αθλητικογράφοι τον τίμησαν με την ψήφο τους. Το μηχανάκι του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος και πολλά έγιναν από τα πόδια του για λογαριασμό της ομάδας του Πόλυ Χαραλαμπίδη.
ΣΚΕΦΤΙΚΟΣ
Δελεαστικές προτάσεις υπάρχουν για τον γερόλυκο άσσο του ΑΟ Μοναστηρακίου Τζίμη Καλογιάννη που με τις φετινές του εμφανίσεις τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ετσι θα πρέπει να σκεφτεί αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του μετον ΑΟΜ ή θα φύγει για άλλες πολιτείες...
ΡΟΥΤΙΝΑ
Υπόθεση ρουτίνας και φέτος ήταν η ψηφοφορία για την κορυφαία σφυρίχτρα στην Α1 κατηγορία. Ο έμπειρος Αριδαιώτης ρέφερυ απέδειξε για μια ακόμα χρονιά ότι το μάτι των προπονητών αλλά και των αθλητικογράφων ξέρει να εκτιμά τους καλύτερους άλλωστε ο Γιώργος Μιχαηλίδης κερδίζει τον τίτλο από την χρονιά που η εφημερίδα «Ματιές στα γήπεδα» έχει ξεκινήσει αυτή τη θαυμάσια εκδήλωση.
ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
Ο Γιώργος Ειρηνάκης πήρε με το σπαθί του τον τίτλο του καλύτερου αμυντικού της Α1 κατηγορίας, καθώς τη σεζόν που πέρασε έδωσε και την ψυχή του στον ΜΑ Πέλλας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι παράδειγμα για τους νεότερους στον τρόπο παιχνιδιού που έχει και σίγουρα ξέρει να τιμάει τη φανέλα σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν αγωνίζεται.
ΑΝΑΜΟΝΗ
Σε μια κίνηση που αποτελούσε όνειρο ζωής ετοιμάζεται ο γνωστός Κώστας Παλίκογλου μια κίνηση που θα μείνει στην ιστορία. Είμαστε σε αναμονή και αν πάνε όλα καλά το όνομά του θα γραφτεί με χρυσά γράμματα εκτός κι αν τον γράψουν με χρυσά γράμματα...
ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ
Σκληροί αγώνες γίνονται στο 5X5 στην Αριδαία όπου κυριολεκτικά πέφτουν κορμιά. Από τα ματς αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει ο νεαρός άσσος του Εθνικού Αριδαίας Βασίλης Κυριακίδης που και σε αυτό το τουρνουά δείχνει πτυχές του μεγάλου ταλέντου που διαθέτει και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να αλλάξει φανέλα.
ΧΟΡΕΥΤΕΣ
Εκλεψαν την παράσταση στον χορό της νεολαίας Λουτρακίου οι γνωστοί Μπαγάσας και Τσίρος με την τρέλα που έχουν πάνω στο χορό. Μαζί στα θρανία μαζί και στα χορευτικά μήπως πάνε μαζί και κάπου αλλού...
ΦΕΥΓΕΙ
Κοντά στην αποχώρησή του από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα είναι ο γνωστός παράγοντας του Φίλιππου Σταυροδρομίου Μάκης Γκάσιος και αυτό γίνεται όχι επειδή υποβιβάστηκε η ομάδα του αλλά επειδή δεν υπάρχει η βοήθεια τόσο η οικονομική αλλά και σε άλλους τομείς δύσκολα θα αλλάξει γνώμη.
ΧΑΛΑΡΩΜΑ
Ταξιδάκι αναψυχής έκανε ο γνωστός κόουτς Ντούρο μαζί με την οικογένειά του στη γειτονική Χαλκιδική. Λίγες μέρες χαλάρωσης για το νέο παράγοντα πλέον του Αλμωπού...
ΤΑΛΕΝΤΑ
Χορό για χορό δεν άφησε ο γνωστός Μπαΐτσος στην χοροεσπερίδα της νεολαίας Λουτρακίου μαζί με τον κουμπάρο του Γιάννη Νιβουρλή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προτάσεις έπεσαν σύννεφο για παρουσία και των δύο σε χορευτικά συγκροτήματα. Ταλέντα και με τη βούλα...
ΕΚΠΛΗΞΗ
Δεν συνεχίζει στη Νίκη Αξού ο Ζαχαρίας Σεμερτζίδης και αυτό προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο άνθρωπος που έβγαλε την ομάδα του άνετα στην Α1 κατηγορία δούλεψε σκληρά, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να νοικοκυρευτεί ο ιστορικός σύλλογος με τη βοήθεια της διοίκησης φυσικά και η φυγή το προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.
ΔΥΝΑΜΙΚΑ
Αλλαξε διοίκηση ο ΜΑ Πέλλας και ο Πέτρος Κάνος είναι πλέον ο νέος πρόεδρος της ομάδας με σκοπό να κάνει το όνειρο των φίλων της πραγματικότητα. Ηδη επήλθε συμφωνία με τον Ανδρέα Βοϊτσίδη που θα συνεχίσει το έργο του και θα κάθεται στον πάγκο και τη νέα σεζόν.
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ
Μεγάλη είναι η προσφορά της οικογένειας Κιόση στον ΠΑΣ Ξιφιανής καθώς τόσο ο Θανάσης όσο και τα δύο παιδιά του αφιερώνουν πολύ χρόνο για τον ιστορικό σύλλογο και όχι μόνο. Είναι η γενέτειρά τους η Ξιφιανή και η αγάπη τους τόσο για τον ΠΑΣ αλλά και για το χωριό γενικά είναι πολύ μεγάλη.
ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ
Πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Απόλλων Καλυβίων έκανε ο νεαρός Λευτέρης Πληκαδίτης δικαιώνοντας τον προπονητή του Σάκη Γίτσα. Ενας παίκτης που αναδείχθηκε από τα σπλάχνα της ομάδας και αν συνεχίσει έτσι σίγουρα μπορεί να αγωνιστεί σε ανώτερες κατηγορίες.
ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
Ο Αριδαιώτης ρέφερυ Γιώργος Μιχαηλίδης διατήρησε τα κεκτημένα όσον αφορά τον κορυφαίο διαιτητή της Α1 κατηγορίας στη ψηφοφορία των κορυφαίων για τη σεζόν που πέρασε. Νομίζουμε ότι τα σχόλια περιττεύουν για τον έμπειρο διαιτητή που τιμά το χώρο για πάνω από εικοσιπέντε συναπτά έτη χωρίς να απουσιάζει ποτέ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
Παραμένει για να συνεχίσει το έργο του στον Ορφέα Ριζαρίου ο Εδεσσαίος προπονητής Κώστας Παρίσης που ανέβασε άνετα την ομάδα στην Α1 κατηγορία. Σαφώς το έργο του θα είναι δυσκολότερο όμως ο νεαρός κόουτς δουλεύει προγραμματισμένα έχει μεγάλο μεράκι και θεωρείται σίγουρο ότι θα κάνει καλή πορεία στα σαλόνια της ΕΠΣ Πέλλας.
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ
Την αποχώρησή του από το ΔΣ του Αρη Προφήτη Ηλία ανακοίνωσε ο Θέμης Κρητίδης χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει να βοηθάει τον σύλλογο. Η προσφορά του πάντως ήταν μεγάλη και λίγοι είναι αυτοί που παραγνωρίζουν το έργο του στους κιτρινόμαυρους.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Αρκετές προτάσεις δέχεται για να εργαστεί ο πρώην τεχνικός του Αλμωπού Γιάννης Τσαμαρδός από διάφορες ομάδες τόσο Δ' αλλά και Α1 κατηγορίας, ωστόσο δύσκολα θα πει το ναι αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και οι συνθήκες για δουλειά.
ΠΑΝΑΞΙΟΣ
Δικαιωματικά πήρε τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή της Α1 ο άνθρωπος που ανέβασε τον νεοφώτιστο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών στην Δ' Εθνική. Ο λόγος για τον Πόλυ Χαραλαμπίδη που έδειξε ότι γνωρίζει πολλά πράγματα πάνω στο ποδόσφαιρο και πήρε πανάξια την ψήφο των συναδέλφων του προπονητών αλλά και των αθλητικογράφων.
ΕΙΔΩΛΟ
Μήπως είναι ο Σούπερμαν, μήπως είναι ο Μπάτμαν, μήπως είναι ο Σπάιντερμαν; Οχι είναι ο διαστημικός Συρέας που στο χορευτικό της πεθεράς του πήρε άριστα. Ειδικά στη γκάιντα με τον πεθερό του όλο το μαγαζί σηκώθηκε όρθιο και χειροκροτούσε. Ειδωλο έψαχναν στη Σωσάνδρα και το βρήκαν μετά από χρόνια στο πρόσωπο του Συρέα...
ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Πού τον χάνεις που τον βρίσκεις τον αειθαλή επιθετικό Κώστα Παλίκογλου στο καφέ «Αερικό» θα είναι έχοντας γύρω του κορμιά ... θανατηφόρα που τρελαίνουν κόσμο.
ΞΥΠΝΗΣΑΝ
Το είδαμε κι αυτό από τους Τουρμπέση και Αλεπού που θέλουν να τρελάνουν τον κόσμο. Είχαν ξεχάσει να πιάσουν τον Μάη και τελικά τον ... έπιασαν αρχές Ιουνίου κάπου στα βουνά της Ορμας συνοδευόμενοι από τις αγαπημένες τους. Αντε ο Τουρμπέσης είναι σεσημασμένος φυσιολάτρης τον Αλεπού όμως τι τον τράβηξε εκεί όπου πήρε μαζί του και το καράβι...
ΥΠΟΔΟΜΕΣ
Την στιγμή που οι ομάδες ασχολούνται με τους μεταγραφικούς στόχους στον νεοφώτιστο Ορφέα Ριζαρίου βλέπουν το ποδόσφαιρο αλλιώς. Ξεκίνησαν να ασχολούνται με τις βελτιώσεις των εγκαταστάσεων στο γήπεδο τα αποδυτήρια και όλα τα υπόλοιπα που χρειάζονται. Και αυτά είναι που μένουν και όχι οι πολυδάπανες μεταγραφές.
ΡΕΥΣΤΑ
Η κατάθεση αυτή τη στιγμή στον Απόλλων Καλυβίων παραμένει ρευστή, καθώς το διάστημα αυτό όλοι ξεκουράζονται. Ισως να υπάρξουν κάποιες διοικητικές προσθήκες, ενώ στο αγωνιστικό δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές καθώς υπάρχει μεγάλη φουρνιά νέων παιδιών από το χωριό ικανή να στελεχώσει την ομάδα.
ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ
Είναι κοινό μυστικό ότι ο Θωμάς Αβραάμ θα είναι ο νέος προπονητής της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου καθώς οι συζητήσεις που έγιναν με τους διοικούντες και τον πρώην τεχνικό της Πιπεριάς έχουν φέρει ταύτιση απόψεων.
ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ
Εντονο είναι το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον νεαρό αμυντικό του Απόλλωνα Καλυβίων Νίκου Κωστίκα που φέτος διακρίθηκε ιδιαίτερα τόσο με την ομάδα του όσο με τις μικτές αλλά και στην ομάδα της περιφέρειας όπου ανήκει ο Ν. Πέλλας. Θεωρείται σίγουρο ότι θα αλλάξει ομάδα αφού διαθέτει μεγάλο ταλέντο.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Εδεσσας Γιάννης Μουράτογλου είναι ο νέος πρόεδρος του Ορφέα Ριζαρίου και μαζί θα πορευτούν στην Α1 κατηγορία. Ανθρωπος με οράματα μπορεί να βοηθήσει τους νεοφώτιστους σε πολλούς τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)