Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΟΡΊΣΜΑΤΑ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ




Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης  του Δήμου Αλμωπίας Σταύρος Κλεισούρης  απέστειλλε τη Τρίτη 7-6-2011  στο Δήμαρχο Αλμωπίας κοινοποιώντας και στο Δημοτικό Συμβούλιο τις σχετικές προτάσεις-πορίσματα όσον αφορά 1) ιδιοκτησίες του Δήμου Αλμωπίας στον συνοικισμό της Αριδαίας στα 108,109,110,111,65, που βρίσκονται επι της οδού Αθ. Διάκου,και 54 που βρίσκεται στο παλιό Νοσοκομείο.2)Προφορικές συμβάσεις με κατάθεση αγωγών, παράνομων προσλήψεων, έργων που δεν εκτελέστηκαν ή εκτελέστηκαν όχι σύμφωνα με τη μελέτη και πληρώθηκαν ή είναι προς πληρωμή .3)Μεταχρονολογημένες επιταγές ΔΕΥΑ και μη καταβολή μισθών σε εργαζομένους των ΔΕΥΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα καταδεικνύει πολλές μη νόμιμες πράξεις.

20 σχόλια:

  1. ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ;
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ;
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να βγαλει και ενα πορισμα και για τον εαυτο του ,για τον αλμωπο.το τσιρακι του τσανταλι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.
    ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η΄ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΑΣΟΗΣ Η Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ,Ο ΜΠΙΝΟΣ,Ο ΑΓΙΑΝΟΓΛΟΥ Η ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥΣ Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ.
    ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο παρουτογλου δε μπορει να διοικησει το σπιτι του.Το δημο θα διοικησει.Ας μας πει ποτε δουλεψε στη ζωη του ο ανθρωπος.Καποιος να τον απομονωσει απο το δημαρχειο γιατι θα τον παρατησουμε το πασοη οριστικα.Δυστυχως ειναι αντιπαθεστατος ο κ παρουτογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα δεν καταλαβατε οτι ο Πασοης ειναι ΟΜΗΡΟΣ του Τσανταλη και του Παρουτογλου με τον γιο του που τον εκανε Αντιδημαρχο. Αυτοι οι δυο θελουν ο Πασοης να ασχολειται με τον κικεονα των καταγγελειων ωστε να μην προχωραει τιποτα στον Δημο. Αυτοι μετα θα το παιξουν σωτηρες και θα κατεβασουν τον γιο του για Δημαρχο. Πασοη Ξυπνα ο καιρος τρεχει και εσυ αντι να ασχολήσαι με την αναπτυξη του Δημου και την κατασκευη νεων εργων ασχολήσαι με το τι εκανε ο Ζερζης και ο Τουφεγγοπουλος, φτανει πια περασαν εξι μηνες και δεν κανατε τιποτα. Το εργο του Χ.Υ.Τ.Α θα χαθει δεν θα εχουμε που να παμε τα σκουπιδια. Τα εργα της αποχετευσης και των βιολογικων καθαρισμων θα χαθουν, το κολυμβητηριο δεν θα γινει κλπ. Αυτα τα εργα ειναι 20.000.000,00 ευρω λεφτα για την αναπτυξη της Αλμωπιας και εσεις ασχολείστε αν οι προυγουμενοι δεν διαχειριστηκαν καλα τα ψυχουλα. Βαλτε σφουγγαρι στο παρελθον και κοιτατε το μελλον αν εκλεψαν οι προυγουμενοι η οχι ο κοσμος το γνωριζει καλά δεν περιμενει να το αποκαλύψουν καποιοι που στο παιζουν ντετεκτιβ των εργων. Στο κατω-κατω και οι προυγουμενοι καναν κατι για αυτο καναν και λαθη ουδεις αλαθητος παρα μονο ο μη πρατων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. λιγος παρουτογλου.Φτανει τοσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ10 Ιουνίου 2011 στις 7:54 π.μ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙ ΕΣΥ ΑΛΑΘΗΤΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.
    ΚΑΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΞΑΤΕ ΑΛΑΝΘΑΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΩΝ. ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟ ΠΟΥ ΖΕΡΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΛΥΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΝΤΕ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΝΤΕ ΕΡΓΑ,ΟΥΤΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ.ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ Κ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ?Ε,ΑΜΑΝ ΠΙΑ!Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ, ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΖΕΡΖΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΑΛΗ !!!
    ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !! ΕΧΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ !!
    ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΕΊΑ ?
    ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΑΛΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΠΑΧΥΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ;
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΛΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ; ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΣΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΜΙΣΘΟΣ.
    Ο ΠΑΣΟΗΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τι δουλεια εκανε πριν ο κλεισουρης? ειχε το δικαιωμα να παρει την θεση αυτη? η θεση αυτη δημιουργει πελατειακη σχεση με τους δημοτες σε σχεση με την προυγουμενη δουλεια του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. KOYIZ????????
    ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ? (ΣΠΙΡΤΑΣ - ΚΑΡΑΣΑΒΙΔΗΣ ΚΛΠ)
    ΕΓΙΝΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΦΟΥ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?
    ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΛΟΙΠΟΝ!
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)