Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Διαμαρτυρία Ιωάννη Στεφανίδη

            Παρακαλώ πάρα πολύ για την άμεση παρέμβαση της δημοτικής αρχής  Aλμωπίας,

 ώστε να γίνει αλλαγή στα σαμάρια στη Τοπική Κοινότητα Βορεινού τα οποία έγιναν τελευταία εβδομάδα των εκλογών  του 2010 και ας μας υποδείξει ο μηχανικός που ανέλαβε αυτό το έργο σε πια χώρα του πλανήτη υπάρχουν τέτοια δολοφονικά σαμάρια και αν είναι νόμιμα.

9 σχόλια:

  1. Τα σαμάρια κ.Στεφανίδη μπίκανε μετά από πολλές αιτίσεις από κατοίκους Βορείνου κ Πεφκώτου. Κ είναι απαραίτητα επείδη βρήσκονται ακρήβος στο δημοτικο σχολείο που έχει πολλύ κίνιση κ κανένας οδηγός δεν μοιώνει τη ταχήτιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμεις οι κατοικοι των χωριων αυτων θα πρέπει να κάνουμε μύνηση στον εργολάβο που έφτιαξε αυτά τα εκτρώματα.αυτα δεν είναι σαμαράκια .εαν έχει πάρει τα χρήματα ο εργολάβος ο δήμος απορώ πως παραλαμβάνει τέτοια έργα....διαπλοκή!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΝΝΑΡΕ, ΨΑΧΝΕΙΣ ΨΙΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ.ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΣΑΝ ΟΣΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ,ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΝΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ". ΟΙ ΔΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ,ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΟΛΑ-ΠΡΟΣΕΞΕ,ΟΛΑ- ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ .......... ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΣΤΑ..... ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τα ''σαμαράκια'' αυτά (τα οποία μάλλον υπάρχουν μόνο στην ελλάδα) δεν μπορώ να πιστέψω οτι έγινε κάποια,έστω στοιχειώδης μελέτη, η δε κατασκευή τους είναι απλά τραγελαφική.Και φυσικά,είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΡΑ ΕΠΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΚΑΛΑ Η ΟΧΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΕΥΚΩΤΟ. ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα συνεργεία αυτοκινήτων χρηματοδότησαν τα σαμαράκια για να έχουν πελατεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δέν νομίζω πως κανείς διαφωνεί με την ασφάλεια των μαθητών.Ο τρόπος όμως,της κατασκεύς του έργου, τιμωρεί τους οδηγούς,στελνοντάς τους στα συνεργεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. gia na min sas enohloun ta samarakia- min trehete!!!!! den thelei polu moialo....einai polu apla ta pragmata. twra an eginan swsta h ohi allo thema, alla ti douleia tous tin kanoun!!!!kai esu stefanidi eisai ipotithete eisai k epaggelmatias odigos k treheis pio polu ap'olous gi'auto k s'enohloun toso polu ta samarakia? k den einai anagki ola na ta psirizete k na katigorate olous- ekei p einai ta samarakia einai ta paidia mas k pezoun oli mera. to kako ginete mia fora. MIA HARA EINAI TA SAMARAKIA, OPWS K EINAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΤΣΙ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΒΟΡΕΙΝΟ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.
    ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ.
    ΑΛΛΑ Ο ΣΑΜΠΡΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)