Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Οι κινήσεις των ομάδων

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ: Σε συμφωνία με τον Γιώργο Κόγιο που και πέρσι είχε τον διπλό ρόλο
παίκτη - προπονητή προχώρησε η διοίκηση του Γιώργου Μάρκου που στοχεύει σε δύο - τρεις μεταγραφές έμπειρων παικτών για να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στην επιστροφή της στην Α1 κατηγορία.
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Η συμφωνία με τον Βασίλη Σαμαρά για τη θέση του προπονητή, είναι μάλλον γεγονός, ενώ γίνονται σκέψεις να βοηθάει και σαν ποδοσφαιριστής, ενώ δεδομένη θεωρείται η απόκτηση του Νίκου Παπαδόπουλου από τον Αγροτικό Αστέρα, Γρηγόρη Καραγιαννίδη γκολκήπερ από τον Ακρίτα Σωσάνδρας και Θόδωρου Μανίση από τον ΠΑΣ Ξιφιανής. Σε περίοπτη θέση στην μεταγραφική λίστα βρίσκονται τα ονόματα των Βασίλη Κυριακίδη (Μπίλυς) και Χρήστου Τσαουσίδη από τον Εθνικό Αριδαίας και ήδη γίνονται συζητήσεις για την απόκτησή τους.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Η καλύτερη μεταγραφή για τον Απόλλωνα θεωρείται η επιστροφή του παράγοντα Τάκη Γρόπαλη στην προεδρία της ομάδας, ενώ ο Σάκης Γίτσας (Μαραντόνα) δεν θα συνεχίσει και αναζητείται νέος τεχνικός. Μεγάλη επιτυχία θεωρείται η παραμονή του γκολκήπερ Αλέξη Γαβριηλίδη για την επόμενη σεζόν.
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ: Μεγάλη επιτυχία θεωρείται η παραμονή του κορυφαίου σκόρερ αλλά και παίκτη της Α' κατηγορίας πέρσι Γιάννη Μίσκου (Γερμανός) που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Κώστα Παρίση στην παρθενική της παρουσία στην Α1 κατηγορία.
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ: Κοντά στην απόκτηση τριών παικτών βρίσκεται η νεοφώτιστη Νίκη, που άφησε ελεύθερους τους Αντώνη Τζιβελέκη και Βασίλη Καραμαριά που λόγω σπουδών θα αγωνιστεί σε ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Μ.Α. ΠΕΛΛΑΣ: Γυρίζει πίσω ο Ηλίας Ηλιάδης από τον Ολυμπιακό Κυμίνων ανανέωσαν οι Ναλπαντίδης, Σαλίκας, Μυλωνόπουλος. Στον αέρα είναι η παραμονή των Ευθυμιάδη, Ζιμπίδη και Χαρμάνα που ακούγεται για τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, ενώ μάλλον παρελθόν αποτελούν οι Ειρηνάκης και Τζιβελέκης. Αμφίβολη ακόμα παραμένει η παραμονή του νεαρού γκολκήπερ Αβραάμ Καραογλανίδη.
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Μετά την παραμονή του Βασίλη Ασλανίδη η διοίκηση του Γιάννη Βέττα μιλάει με τον βασικό κορμό για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ έντονα ακούγεται ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Λαφαζανίδη που θέλει να αποχωρήσει από τον Αετό Σκύδρας.
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ: Μεγάλη επιτυχία θεωρείται η παραμονή των Κώστα Παπαχρήστου, Γιώργου Ιωαννίδη, Σίμου Προδρομίδη και Πασχάλη Γραμματικόπουλου. Γίνονται συζητήσεις με επιθετικό που πέρσι έπαιξε σε ομάδα Δ' Εθνικής και είναι κοντά σε συμφωνία ενώ έντονα ακούγεται ότι ίσως γίνει το μπαμ με όνομα που έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες.
ΑΡΗΣ ΠΡ. ΗΛΙΑ: Σε οργασμό όσον αφορά τις μεταγραφικές αναζητήσεις βρίσκονται στον Αρη Προφήτη Ηλία με τον νεαρό Φόρη Ιγνατιάδη από τη Νίκη Καλής να αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρίνων. Ηδη γίνονται συζητήσεις με ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν σε ομάδα Γ' Εθνικής ενώ θεωρείται πιθανή η αποχώρηση του Γιάννη Χαραλαμπίδη λόγω σπουδών. Ακόμα αποχωρεί για ομάδα της Κρήτης ο Χρήστος Τρύφων, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ η προετοιμασία έχει οριστεί για την 1 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)