Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΑΤΥΧΗΣΕ Η ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ 0-6

Αποδίδοντας για άλλη μια φορά πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο Αιγινιακός κυριάρχησε στο χθεσινό φιλικό
με τη Νίκη Αξού και νίκησε με 6-0. Παρά την αφόρητη ζέστη, μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους, η ομάδα του Σωτήρη Χατζηγιοβανάκη έκανε το 5/5 στα φιλικά, σε παιχνίδι όπου είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών και τρία δοκάρια! Στο 4΄ παράλληλη σέντρα του Γιαζιτζόγλου, απέκρουσαν προσωρινά οι αμυντικοί κι από κοντά ο Κατσαμάγκας άνοιξε το σκορ. Στο 35΄ σέντρα του Μητράκα, πλασέ του Καρκαλέτση απέκρουσε ο Ζαχαριάδης κι από κοντά ο Σαμανίδης πέτυχε το 2-0, ενώ στο 44΄ νέα σέντρα του Μητράκα και με κεφαλιά-«ψαράκι» ο Καρκαλέτσης πέτυχε το 3-0. Στο 70΄ ο Μητράκας ξέφυγε από δεξιά, έβγαλε σέντρα κι ο επερχόμενος Σαμανίδης έκανε το 4-0. Στο 85΄ ο Φουλίδης σημείωσε ένα παλικαρίσιο γκολ και στο 89΄ ο Μποζαντζίδης τροφοδότησε τον Σαμανίδη, που πέρασε και τον τερματοφύλακα (6-0). Στο 2΄ αδράνεια της άμυνας κι ο Γιαζιτζόγλου είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι, ίδια τύχη είχε το δυνατό σουτ του Σαμανίδη στο 3΄, αλλά και το πλασέ του Γιαντσέλη στο 50΄. Στο 32΄ ο Σ. Δασκαλόπουλος έβγαλε σέντρα κι ο Καρκαλέτσης πλάσαρε άουτ, στο 18΄ και 27΄ οι Ζαχαριάδης και Ράπτης επενέβησαν έγκαιρα προ των Καρκαλέτση και Τίκο αντίστοιχα. Τέλος, στο 77΄ το δυνατό σουτ του Φιρινίδη πέρασε σύρριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι. Κανείς δεν υστέρησε από τον Αιγινιακό. Διαιτητές: Κύφος (Ζάχος, Τσικατέλης).
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Χατζηγιοβανάκης): Ράπτης, ΜΗΤΡΑΚΑΣ, Καπετάνος, ΣΤ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΤΣΕΛΗΣ, Μαυρίδης, Καρκαλέτσης, Ηλ. Δασκαλόπουλος, Κατσαμάγκας, Σαμανίδης, ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ. Έπαιξαν και οι Καραγιάννης, Φουλίδης, Φιρινίδης, Μποζαντζίδης, Ορφανός, Μηνούδης.
ΑΞΟΣ (Κώστας Μαυροβουνιώτης): Ζαχαριάδης, Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ξενίδης, ΤΙΚΟ, Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ουρούτσι, Χατζηαναστασιάδης, Σταυρίδης, ΚΑΡΡΑΣ, Τοπαλίδης, Χατζηστεφάνου. Έπαιξαν και οι Κίτσας, Αμποτζόγλου, Δημτσούδης, Τότας, Μηνασίδης, Λέντι.


ΧΑΡ.ΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)