Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



 Παρακαλούμε κάποια ' γνωστά '  blog  να περιορίσουν την αντιγραφή

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του κυπέλλου με τους αγώνες της Κυριακής με την ομάδα του Μελισσίου να αφήνει εκτός κυπέλλου την ομάδα της Καλής. Την ομάδα του Σταυροδρομίου  να παίρνει την άτυπη ρεβάνς αφήνοντας έκτός την ομάδα της Φιλώτειας που πριν λίγους μήνες ήταν η ομάδα που την έριξε από την κατηγορία στα πλέη άουτ. Τη νίκη της ημέρας πέτυχαν οι Αμπελιές κερδίζοντας με 10-0 την ομάδα του Γραμματικού..

ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ – ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ 1-2

Η ομάδα των Γαλατάδων με νέο πρόεδρο τον Χρήστο Πλέσκα να αναλαμβάνει τελευταία στιγμή την ομάδα και τεχνικό τον Λευτέρη Καράμπελα θα στηριχθεί φέτος στους γηγενείς παίκτες της. Έτσι δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την ομάδα του Λυκοστόμου με 1-2 σκορ. Στο 45’ το σκορ άνοιξε μ εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Μαραντίδης για τους Γαλατάδες και στο 60’ ο νεαρός Σαρτίνας ζευγαρώνει τα τέρματα της ομάδος του.Στο 84’ ο Κοκτσίδης μείωσε για τους γηπεδούχους σε 1-2.Η διαιτησία ήταν των :
ΘΕΟΛΟΓΟΥ , ΔΕΜΕΡΤΖΗ Χ.,          ΔΕΜΕΡΤΖΗ Ν.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΝΗΣΙ   2-0
Με πολλές φιλοδοξίες εμφανίστηκε η ανανεωμένη ομάδα τουτ ΑΡΗ ΛΟυτρακιόυ που κέρδισε με 2-0 τον ΑΡΗ Νησίου. Το σκορ άνοιξε ο Δίου στο 17’ και ο Νούσκας Α. στο 86’ κλείδωσε τη νίκη της ομάδος του. Η διαιτησία του αγώνα ήταν των :
ΘΥΜΝΙΟ,     ΡΟΔΟΒΙΤΗ,  ΖΗΣΗ.

.ΕΣΩΒΑΛΤΑ – ΑΘΥΡΑ  1-0
Δεν χρειάστηκε παρά μόνο ένα γκολ για να προκριθεί η ομάδα των Εσωβάλτων επί του ΑΡΗ Αθύρων. Το μοναδικό τέρμα επετεύχθει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντωνίου στο 55. Η διαιτησία ήταν   τ ων :
ΓΕΩΡΓΙΟΥ,     ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ,      ΚΕΛΕΣΙΔΗ.

ΜΕΛΙΣΣΙ – ΚΑΛΗ  4-2(πέναλτι)

Νύχτα τελείωσε ο αγώνας στο Μελίσσι αφού και οι δύο αντίπαλοι δεν τα παρατούσαν  μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ο κανονικός αγώνας βρήκε τις δύο ομάδες  με λευκή ισοπαλία και έτσι οδηγήθηκαν στην παράταση. Και εκεί όμως η μπάλα δεν έλεγε να βρεί δίχτυα με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα πέναλτι. Εκεί νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Μελισσίου με τους Σωτηριάδη,Ζημπίδη,Σαββουλίδη και Χλωρίδη να εκτελούν εύστοχα τα πέναλτι. Ενώ στον αντίποδα για λογαριασμό της Καλής δίχτυα βρήκαν μόνο ο Γαργάλας και Μπέσης ενώ άστοχοι ήταν ο Ζαλούμης και Παυλίδης. Η διαιτησία ήταν των :
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ,     ΜΑΝΩΛΑΚΗ,          ΒΑΜΒΑΚΑ Κ.

ΓΑΡΕΦΙ – ΑΛΜΩΠΟΣ 0-4
Πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελλικό σκορ πήρε το παιχνίδι η ομάδα του Αλμωπού μέσα στην έδρα του Γαρεφίου κερδίζοντας με 0-4 σκορ. Τα γκολ πέτυχαν ο Τσαουσίδης στο 18’ και 62’ και από ένα ο Γιαννης Τσόλκας στο 34’ και Θωμάς Ε. στο 84.Το Γαρέφι στο 0-2 έχασε πολλές ευκαιρίες.

Η διαιτησία ήταν των :
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ  ,     ΣΙΠΚΑ Σ    ,   ΤΟΠΟΥΣΔΩΝΗ.

ΠΑΡΑΛΙΜΝΗ – ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ  3-1
Χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολύ ποδόσφαιρο η νεοφώτιστη στην Α κατηγορία ομάδα της Παραλίμνης κέρδισε τον Μεςγαπλάτανο με 3-1 σκορ. Αν και χρειάστηκε να περάσουν 70’ ολόκληρα λεπτά για να μπεί η μπάλα στα δίχτυα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 70’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βασίλη Λαμπρόπουλου. Στο 75’ ο Βαγγέλης Νούρης ζευγαρώνει τα τέρματα των γηπεδούχων για να μειώσει ο Αλτής στο 80’ σε 2-1. Τη νίκη της ομάδος του κλείδωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος πετυχαίνοντας το τελικό 3-1. Η διαιτησία ήταν των :
ΑΡΝΑΚΗ,    ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ,         ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ Β.

Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ – ΡΑΧΩΝΑ  6-0
Εξάσφαιρη η ομάδα του Ν.Μυλοτόπου  συνέτριψε τον Απόλλων Ραχώνας δωρίζοντας του 6 τέρματα. Τον χορό των τερμάτων άνοιξε ο Ρίτε στο 51’ και συνέχισε ο Βαγγέλης Αντωνιάδης στο 57’ και 64’ πετυχαίνοντας το 2-0 και 3-0 αντίστοιχα.. Στο 70’ και πάλι ο Ρίτε βρίσκει δίχτυα φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 80’ ο Χρηστάκης πετυχαίνει το 5-0 και το τελικό 6-0 γράφει ο Νάτσης
ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ  ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ            ΚΟΥΠΑΡΑΝΗ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ – ΒΟΡΕΙΝΟ  1-0
Ένα γκολ ήταν αρκετό για να προκριθεί η ομάδα του Θεοδωρακίου αφήνοντας εκτός της Νίκη Βορεινού. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Παυλίδης στο 62’. Η διαιτησία ήταν των :
ΤΣΑΛΓΙΝΗ Χ ,          ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ       ΦΑΣΙΑΝΟ.

.ΚΑΡΥΔΙΑ – ΑΞΟΣ  2-4
Τα χρειάστηκε για λίγο η ομάδα της Νίκης Αξού αφού αν και προηγήθηκε με τέρμα του Κώστα Παπαδόπουλου στο 17’ στην συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 34’ με τον Φουδούλη και στο 44’ ο ίδιος παίκτης βάζει μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ. Στο 77’ ο Χρήστος Καρράς ισοφαρίζει σε 2-2 για την ομάδα της Αξού και στην συνέχεια ο έμεπιρος παίκτης πετυχαίνοντας προσωπικό χατ τρικ στο 80’ και στο 84’  χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του. Η διαιτησία ήταν των :
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ,          ΓΑΤΣΟ,         ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ.

ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ – ΦΙΛΩΤΕΙΑ  3-1
Το αίμα του πήρε πίσω ο Φίλιππος Σταυροδρομίου αποκλείοντας την ομάδα της Φιλώτειας από το κύπελλο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Μάριου Βαρδαρέντση στο 19’ και στην συνέχεια καθάρισαν το παιχνίδι με 2 τέρματα του Κύκε στο 43’ και 44’. Οι αντίπαλοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 83’ με τον Γκάγκα. Η διαιτησία ήταν των :
ΚΑΡΑΤΖΑ,    ΚΑΡΑΦΩΤΑΚΗ,       ΣΥΡΩΚΑ.

ΑΜΠΕΛΕΙΕΣ  - ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ    10-0  
Δεν χρειάζονται σχόλια για την μεγαλειώδη νίκη της ομάδος του ΑΡΗ Αμπελιών επί της ομάδος του Γραμματικού αφού το σκορ τα λέει όλα. Κέφια είχε ο δεινός σκόρερ της ομάδος Γρηγόρης Παπαδόπουλος που βρήκε δίχτυα 5 φορές στο 12-16-19-27 και 58’. Δύο τέρματα πέτυχε ο Δούμος Θωμάς στο 64’ και 72’ και από ένα τέρμα ο Γρηγόρης Τσαρτσαράκης στο 34’ ο Χατζής στο 86’ και ο Κουβάτσης στο 88’. Η διαιτησία ήταν των :
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΔΗ,ΤΣΙΓΚΟΓΛΟΥ  , ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

.ΕΘΝΙΚΟΣ Γ – ΑΡΝΙΣΣΑ  4-2
Χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου η ομάδα του Σάκη Ντιμτσούδη πήρε τη νίκη πρόκριση επί του Μ.Αλ. Άρνισσας με 4-2 . Το σκορ του αγώνα άνοιξε ο Μπάμπης   Ελλευθεριάδης στο 40’ και στο 50’ ο Παναγιώτης Ανδρονικίδης ζευγαρώνει τα τέρματα της ομάδος του. Στο 65’ και πάλι ο Μπάμπης Ελευθεριάδης βρίσκει δίχτυα γράφοντας το 3-0 και στο 75’ ο Κώστας Σιδηρόπουλος γράφει το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 82 με τέρμα του Μεταξά σε 4-1 και το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Μαρτίν στο 86’. Η διαιτησία ήταν των :
ΜΑΥΡΙΔΗ,    ΜΗΤΑΚΟ,     ΚΥΡΜΑΝΟΓΛΟΥ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ -ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ -ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

9 σχόλια:

  1. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡ-ΜΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥς ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ. Τ,Μ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν για πλακα κανεις μια δουλεια....για πλακα θα σε εχουν.
    Ας σοβαρευτουν ολοι οσοι ασχολουνται με το τοπικο ποδοσφαιρο και κυριως στην αλμωπια ας προστατευτουν οι ομαδες μας.Κανεις δεν θα μας βοηθησει αν δεν βοηθησουμε τον τοπο μας και τις ομαδες μας.Χαρουλες κλπ ας ασχοληθουν με τα χωρια τους και τα σπιτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος μαλ.... έγραψε το παραπάνω σχόλιο τον λυπάμαι γιατί πρέπι να τρώει πολύ ξύλο από τη γυναίκα του ...και αν έχει που αμφιβάλω γιατί με το κόμπλεξ που έχεις φιλαράκι με τις γυναίκες....δύσκολα!!!Πόσο μακριά από τον πολιτισμό είσαι!!!Περαστικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλικάρι αν δεν το γνωρίζεις αυτή την δουλειά δεν την κάνουμε για την πλάκα μας 700 ευρουλάκια το μήνα καθαρίζουμε . ασχετε!άσχετε! Και αν σε πειράζει τόσο πλύ η ενημρωση μας κάνε τα παράπονα σου επώνυμα αν έχεις τίποτα αξιόλογο μέσα στ παντελόνι σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο κόπλεξ έχεις φιλαράκι με τις γυναίκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλαράκι αφού δεν σ αρέσει η ενημέρωση από την Χαρούλα μπες σε άλλη ιστοσελίδα να ενημερωθείς και μετά ελά να μας πεις αν βρείς τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πε παιδιά γιατί τοσο κόλημα με την Χαρούλα???Τι ζόρι τραβάτε!!!Αν δεν ήταν η κοπέλα να μας ενημερώνει μαζί με τον Μπίνο μαύρα μεσάνυχτα θα είχαμε όλοι για το τι γίνεται στο ποδόσφαιρο στο Νομό μας.Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός που τον ενοχλεί η ενημέρωση μάλλον είναι άσχετος με το ποδόσφαιρο και σίγουρα δεν έχει παιδιά. Γιατί παλικάρι αν είχες ζόρι να προωθήσεις το γιό σου να αναδειχθεί σε καμιά ομάδα άγαλμα θα έκανες τον Μπίνο και την Ματεντζόγλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλαράκι την γνώμη σου κράτα την για την πάρτι σου. Εμείς γουστάρουμε να μας ενημερώνει και η Ματεντζόγλου και ο Μπίνος. Αν δεν σ αρέσει γιατί τα διαβάζεις??? Αν και η απάντηση είναι γνωστή....Γιατί μόνο αυτοί οι δύο μας ενημερώνουν σωστά κια γρήγορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)