Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ «ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ» ΤΖΑΚΡΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ τον Δήμο Αλμωπίας η βουλευτής του  ΠΑΣΟΚ Θ. Τζάκρη  σχετικά με τις
ανησυχίες που εξέφρασε ο Δήμος για  πληροφορίες που έκαναν λόγο για επικείμενο κλείσιμο του Πυροσβεστικού Σταθμού Αριδαίας . Στο θέμα μάλιστα είχε αναφερθεί και ο Δήμαρχος  Δημήτρης Πασόης ,επικαλούμενος πληροφορίες από τους πλέον υπεύθυνους.
Η Θ. Τζάκρη με ανακοίνωσή της με τον πιο ειρωνικό τρόπο θεωρεί τις  πληροφορίες ως ¨’σενάρι  θερινής νυκτός¨’. Υπονοώντας σαφώς ότι κάποιοι..... σεναριογραφούν  και ονειρεύονται τις νύχτες του καλοκαιριού.
Η ανακοίνωση της Θ. Τζάκρη έχει ως εξής:

Σενάριο θερινής νυχτός η κατάργηση του πυροσβεστικού σταθμού στην Αριδαία

           
Σενάριο θερινής νυκτός χαρακτηρίζει η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη την φημολογία για κλείσιμο του πυροσβεστικού σταθμού Αριδαίας, στον οποίο υπηρετούν 29 μόνιμοι πυροσβέστες και 15 εποχικοί και στην περιοχή ευθύνης του οποίου περιλαμβάνονται εκτός των άλλων και πολλές δασικές εκτάσεις.
Η κ. Τζάκρη είχε επικοινωνία για το θέμα με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Στεφανίδη, ο οποίος την ενημέρωσε ότι αυτή τη στιγμή η διοίκηση της πυροσβεστικού σώματος δέχεται πράγματι εισηγήσεις για την αναδιάταξη των πυροσβεστικών υπηρεσιών ολόκληρης της χώρας, με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία της, αλλά δεν υπάρχει καμία εισήγηση, ούτε οποιαδήποτε σκέψη για την κατάργηση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αριδαίας στην περιοχή του οποίου υπάγεται το δεύτερο μεγαλύτερο δασαρχείο της χώρας.-

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΤΕΡΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. "ΤΑΧΥΤΗΤΑ-ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)