Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

 Βγάζει μάτια η δραστηριοποίηση στο Σωματείο του ΑΡΗ Λουτρακίου που μετά την απουσία από το
περασμένο πρωτάθλημα επιστρέφει δριμύτερος με νέα πρόσωπα στην Διοίκηση  και στο ρόστερ της.Πρόεδρος της ομάδος έχει αναλάβει ο Πέτρος Νούσκας ο οποίος με την συνεργασία των υπολοίπων μελών και την βασική συμμετοχή του τεχνικού της ομάδος Πέτρου Καρυπίδη έχουν αναλάβει να δώσουν στην ομάδα την αίγλη των προηγούμενων χρόνων και να την επαναφέρουν στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας του Νομού.
Οι παίκτες που αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής είναι οι :Θόδωρος Δέλλιος από τους Προμάχους ο οποίος να σημειωθεί ότι είχε πολλές προτάσεις αλλά προτίμησε την ομάδα του Λουτρακίου. Ο έμπειρος παίκτης έχει παίξει και με τα χρώματα του Αλμωπού στο παρελθόν.
Ο Σταύρος Σπρίτος από τους Προμάχους,ο Θανάσης Μποτσφαρης ,Οδυσσέας Πλέσκας και Πέτρος Παπαπέτρου από τον Μ.Αλ. Όρμας. Ο Μάριος Νούσκας από το Λυκόστομο και τελευταία μεταγραφική επιτυχία ήταν η απόκτηση του Σίμου Δίου από το Θεοδωράκι. Ενώ επέστρεψε τελικά στην ομάδα και ο Πέτρος Ούτσκας ο γνωστός σε όλους Κούης από την Πιπεριά.
 Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και το ρόστερ και να αρχίσει η προετοιμασία της ομάδος στο γήπεδο  του χωριού  το οποίο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση χάρη στην προσωπική φροντίδα και επιτήρηση των ανθρώπων της Διοίκησης .

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ-ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ

9 σχόλια:

  1. me aytoys edo oyte sthn a den tha kratitheite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΣΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!!ΑΣΧΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PE RAIDIA GIA TO LOUTRAKI MILATE; GRAPSTETO STA SLABIKA GIA NA TO KATALABOYN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΜΑΝΤΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΜΟΥΤΣΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.... ΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to,loytraki,ine,ena,xorio,toyristiko,k,den,asxoleite,me,tin,aridaia,k,ta,alla,xoria,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)