Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Η δικαίωση και η ορκωμοσία του Βασίλη Αντωνιάδη  ως Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Αλμωπίας προκάλεσε ταραχή και προβληματισμό στην παράταξη του Δημάρχου  Δημήτρη Πασόη.
Οι περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις έπεσαν στο κενό και κανείς δεν γνωρίζει τώρα  και την συνέχεια. Αν δηλαδή εκπέσει του αξιώματός του  ή αν θα συνεχίσει κανονικά .
Σύμβουλοι του Δημάρχου θεωρούν ότι ήταν προσωπική ήττα για τον Δ. Πασόη η συγκεκριμένη εξέλιξη. . Σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε μεγάλη αναταραχή, ενώ δεν έλλειψε η γκρίνια και η απόδοση ευθυνών για το  όλο θέμα.
Περίεργο όμως θεωρείται και  το γεγονός ότι η ορκωμοσία του Β. Αντωνιάδη αποσιωπήθηκε πλήρως από τον Δήμο και δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση . Προφανώς επικράτησε η άποψη ότι το θέμα έπρεπε να περάσει απαρατήρητο και στα  χαμηλά.
‘Όμως και το θέμα της καταψήφισης του ισολογισμού των Λουτρών έχει δημιουργήσει τριβές, καθώς ελάχιστοι γνωρίζουν την ακριβή πραγματικότητα. Ψήφισαν όμως πειθαρχώντας στον συνδυασμό. Σε περίπτωση που προχωρήσει το θέμα θα πρέπει να δικαιολογήσουν την αρνητική ψήφος τους.
Δυσαρέσκεια όμως επικρατεί  και σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης των Λουτρών ,που στην πράξη καταργήθηκαν από την επιτροπή που έκανε άτυπα ο Δήμαρχος και η οποία ουσιαστικά έκανε τους ελέγχους τους οποίους έφερε προς ψήφιση στη γενική συνέλευση.
Πέρα από το κενό που δημιουργείται  ως προς  το νόμιμο της συγκρότησής της, ουσιαστικά ακύρωσε τον ρόλο του διοικητικού συμβουλίου, θεωρώντας το ανίκανο για κάτι τέτοιο.
Καλά πληροφορημένες πηγές ,θεωρούν   βέβαιη την ανεξαρτητοποίηση συμβούλου της παράταξης του Δημάρχου. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι απλά ζήτημα χρόνου.

4 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΟΛΕΣ, ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΔΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;;;
    Ε! ΡΕ, ΠΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ?. ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ. Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
    ΦΑΤΕ, ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΘΑΡΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗ. ΟΤΑΝ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ. ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ, ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΑΜΕ, ΤΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΜΕ. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ Λ-Υ-Κ-Ο-Υ-Σ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)