Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΜΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ;


ΤΕΛΗ Αυγούστου ,αρχές Σεπτεμβρίου  σύμφωνα με πηγές από το Δημαρχείο Αλμωπίας αναμένονται «θερμές» εξελίξεις. Ο Δήμαρχος φέρεται χολωμένος

Με σύμβουλο της παράταξής του, για την απουσία του από την γενική συνέλευση των Λουτρών. Μεθοδεύεται η ¨αναίμακτη ‘ αποπομπή του από το μικρό πόστο που κατέχει και στην συνέχεια πολύ πιθανόν η απομάκρυνση από τον συνδυασμό .
Θέμα φαίνεται να δημιουργείται και με τον συμπαραστάτη του Δημότη  και της Επιχείρησης . Εκεί οι εξελίξεις αναμένονται μέσω της ελάσσονος αντιπολίτευσης με την μορφή κατάθεσης μομφής . Αυτό εκτιμάται όμως ότι πρόκειται να γίνει μόνο όταν θα έχει εξασφαλιστεί και η απαιτούμενη πλειοψηφία.
΄Όπως και να έχει η κατάσταση πάντως, το Σεπτέμβρη αναμένεται να ληφθούν σημαντικές λειτουργικές αποφάσεις, διότι εξαντλείται και η λεγόμενη περίοδος χάριτος.

12 σχόλια:

  1. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ,ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ 20 ΔΗΜΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Δ Ι Α Φ Α Ν Ε Ι Α-Ε Ν Τ Ι Μ Ο Τ Η Τ Α-Α Ξ Ι Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΡΑ ΘΕΜΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ ΔΕΝ Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο πασοησ το αποφασισε αυτο η ο παρουτογλου?ετσι οπως παει αυτος θα μεινει μονος του στο τελος.θα φθγουν πολλοι απο τον συνδυασμο του.καποιοι ειδικα που ειναι πολυ κοντα του και ειναι καθε στιγμη "ταχα"διπλα του απο πισω σκαβουν τον λακο του..προσεχε πασοη προσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕ 17-0 ΑΥΤΟ ΔΕΙΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Κα ΚΑΛΔΕΡΕΜΤΖΗ,ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΥΣΑ.ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ.ΠΑΣΟΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΝ.Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Μ Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΥΤΣΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΣΩΣΤΑ.
    ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΘΕ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν ενα σώμα αποτελείται από ετερόκλητα στοιχεία είναι φυσικό επόμενο η διάρκεια ζωής του να τελειώσει όταν τελειώσει και η υπομονή των στοιχείων του.
    Ο αρχηγός είναι άβουλος και βολεύεται με τον τίτλο του δημάρχου.
    Όσο προλαβαίνει να σώσει την υστεροφημία του ας το κάνει.
    Σε λίγο θα ψάχνει τρύπα να κρυφτεί γιατί τώρα μόνο γελάνε με το κατάντημα του και έπειτα θα αρχίσουν τα γιαουρτόματα.
    Μπάβο ΠΡΤΓΛΟΥ. Είσαι μάγκας. Λατάφερες να κάνεις το Δήμο τσιφλίκι σου. Έβαλες και τι γιό σου δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσο καυμό έχεις εσύ ανώνυμε με τον Παρούτογλου που νομίζω τον βλέπεις και στον ύπνο σου και το μόνο που διαβάζω είναι να του λες Μπράβο..
    Αλλά τα χρόνια της κλεψιάς και της ατιμωρισίας περάσανε, ήδη οι πόρτες της φυλακής άνοιξαν..
    Και νομίζω ανώνυμε ότι εσύ είσαι ένας, αλλά αυτόν τον ψήφισαν 1300 αν αυτό σου λέει κάτι, οπότε βρες κάποιον άλλον να ασχοληθείς..ο λαός τον θέλει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΟΠΩΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.
    Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟΣ ΚΑΥΜΟΣΣΣΣΣΣΣ ΤΕΛΙΚΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ. Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ.
    ΣΤΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΑΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ 'Η ΣΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ. ΤΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ? ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ? ΔΕΙΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΙΨΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ. ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ψηφισαμε Παση και μας βγαινει Παρουτ? ψηφισαμε ηθος και μας βγαινε καφενειο? ψηφισαμε καθαρση και μας βγαινει η ουρα των δικαστηριων?
    και τι εχει προσφερει στην κοινωνια ο κυριος παρουτ? ποιος ειναι αυτος? μας κοιταει και κοντευει να μας δειρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ:
    Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΠΑΡΟΥΤ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΝΕΙ?
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΒΙΛΑ "ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ"(???????????)
    ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)