Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΝΟΝΙΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Αποφασισμένος να θέσει τέλος στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αντιπροέδρου  της ΔΕΥΑ  Τάσου Θεοδωρίδη και του προέδρου  Βασίλη Κανονίδη ,

Φέρεται ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης . Μετά την πρόσφατη πρόταση του Τάσου Θεοδωρίδη ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ να αμείβεται  με 300 ευρώ επειδή είναι δημόσιος υπάλληλος , σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του δημάρχου ,εκτιμούν ότι ο Β. Κανονίδης  προέβει σε κίνηση αντιπερισπασμού. Μέσω δικηγόρου  έστειλε τελεσίγραφα προς τους καταναλωτές οποία μοίρασαν πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων   να πληρώσουν τους λογαριασμούς διαφορετικά θα προσφύγει στ δικαστήρια και θα κατασχέσει κινητές και ακίνητες περιουσίες.  Το σύνολο των συμβούλων θεώρησε ότι το ύφος του κειμένου εξ’εθετε ολόκληρη την παράταξη .
Εικάζεται  ότι η επιστολή είχε και την έγκριση του Δημάρχου.
 Στη διαμάχη  Θεοδωρίδη- Κανονίδη ο Δήμαρχος φέρεται αποφασισμένος να ζητήσει την υποχώρηση του Τάσου Θεοδωρίδη ,διαφορετικά θα του ζητήσει την παραίτηση  από το αξίωμα του Αντιπροέδρου. Ο Δ. Πασόης φέρεται να είναι πιο κοντα στον Β. Κανονίδη λόγω  της ίδιας κομματικής  ιδεολογίας  αλλά    και κοινών αντιλήψεων  σε προσεχεις ενέργειες της ΔΕΥΑ

8 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΝΔΗ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΕΣ.ΠΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΣΥΝΕΛΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ....ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ!
    ΓΙΑΤΙΙΙ?
    ΧΕΣΤΗΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασόη μην τα βάζεισ με τον Τσερκέζο γιατί θα έχεισ άσχημα ξεμπερδέματα. Θα σταματήσει την στήριξη και θα ξαναγυρίσει στη βάση του. Είναι ο νέος Αψαλάρχης, είναι μάγκας και δυνατός. Τους δημάρχους τους τρώει λάχανο. Δέκα Κανονίδηδες δεν κάνουν έναν Τσερκέζο. Γι' αυτό διάλεξε προσεχτικά με ποιόν θα πάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή ο Δήμαρχος είναι υπέρ της πολυμισθίας???!!!
    Να τα παίρνει ο Κανονίδης από 2 πλευρές!!!!

    Ρε όσο είναι "Κανονίδης στη ΔΕΥΑ, Δεν πληρώνω τα νερά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)