Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΝΠ ΠΕΛΛΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Πέλλας με ομόφωνη απόφαση των μελών του, που έλαβε στην συνεδρίαση του της 1-8-2011,
Σ Υ Γ Κ Α Λ Ε Ι
Έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων- μελών της Ε.Π.Σ Ν. ΠΕΛΛΑΣ στις 24-8-2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.00 στα γραφεία της Ένωσης Πέλλας, με θέματα ημερησίας διατάξεως τα παρακάτω:
1.Επικύρωση πληρεξουσίων των αντιπροσώπων των σωματείων-μελών
2.Εκλογή δύο (2) Γραμματέων Πρακτικογράφων .
3.Έγκριση του ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ για το έτος 2012.
Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ
Σε περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία ,οι εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα 24-8-2011 και ώρα 17.30 και στον ίδιο χώρο, χωρίς νέα πρόσκληση και θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό σωματείων-μελών που θα παρευρεθούν, σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ένωσης Πέλλας.
α. Κάθε σωματείο μέλος θα εκπροσωπηθεί στην Γ.Σ. με έναν αντιπρόσωπο, που θα ορισθεί μαζί με τον αναπληρωτή του με απόφαση του Δ.Σ. του σωματείου - μέλους (συνημμένα αποστέλλουμε έντυπο Πρακτικού Συνεδρίασης Δ.Σ σωματείου). Ο αντιπρόσωπος που θα ορισθεί όπως παραπάνω, πρέπει να είναι μέλος του Σωματείου.
β. Κάθε αντιπρόσωπος μπορεί να εκπροσωπεί ένα μόνο σωματείο .
Οι αντιπρόσωποι νομιμοποιούνται με την κατάθεση στην Γραμματεία της Ένωσης Πέλλας ειδικού πληρεξούσιου εγγράφου (Απόσπασμα Πρακτικού Συνεδρίασης Δ.Σ. του σωματείου), το αργότερο μέχρι την 12η μεσημβρινή της προηγούμενης ημέρας της Συνέλευσης , δηλαδή την 23-8-2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)