Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΤΟΜΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ NATURA ΣΤΟ ΑΕΤΟΧΩΡΙ

Τουλάχιστον περίεργη μπορεί να χαρακτηρισθεί  η επιμονή της Διεύθυνσης Δασών ΄Εδεσσας να
επιτρέψει την υλοτόμιση σε περιοχή NATURA   στο Αετοχώρι  όπου υπάρχει το διεθνούς ενδιαφέροντος μονοπάτι,ενώ η περιοχή είναι και καταφύγιο για το σπάνιο είδος του Χρυσαετού. Τα ερωτηματικά μάλιστα πληθαίνουν από το γεγονός ότι το κέρδος από την υλοτομία είναι ελάχιστα . Ηδη οικολογικές ομάδες εκφράζουν την αντίθεσή τους. Αντίθετο φέρεται και το Δασαρχείο Αριδαίας γιαυτό και επιχειρείται η παράκαμψή του μέσω της Διεύθυνσης Δασών  ΄Εδεσσας.

4 σχόλια:

  1. οποιος υλοτομησει στο αετοχωρι θα τον βρουν ανασκελα !
    ΑΕΤΟΧΩΡΙΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ NATURA ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΛΟΤΟΜΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι πιθανον, ο καθε δασαρχης δεν δινει αναφορα στον κοσμο.Γιατι κανει τη δουλεια του και κρυβεται? το θεμα ειναι να υπερασπισεις μονος το σπιτι (δασος )σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελα να μας βρεις... εκει θα ειμαστε ολοι...!!! αυτη ειναι η δουλεια μας και αυτη κανουμε.. οπου μας στειλουνε θα παμε... ας μας δωσουνε αλλου δουλεια να παμε εκει... ετσι κι αλλιως δασος σωστο στο αετοχωρι δεν υπαρχει..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)