Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκη Καλής - Αλμωπός 0-2


Με  νίκη  ξεκίνησε ο Αλμωπός Αριδαίας τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Επιβλήθηκε  εκτός έδρας με 0-2 επί  της  ομάδας  της Καλής.
Η πρώτη ευκαιρία για τον Αλμωπό δημιουργήθηκε στο 10ο λεπτό, έπειτα από φάουλ του Βασίλη Σαμαρά και γυριστή κεφαλιά του Τσαουσίδη, η οποία έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 14’ μετά από σουτ του Τσαουσίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας της Καλής απόκρουσε σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Νίκος Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με γυριστό σουτ ανάγκασε σε ακόμα μία επέμβαση τον τερματοφύλακα της Καλής.

Στο 20ο λεπτό ο Ν. Παπαδόπουλος τροφοδότησε κάθετα τον Τσιμτσιρίδη που κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Τσαουσίδης για να κάνει το 0-1 για τον Αλμωπό. Ωραία εκτέλεση φάουλ στο 35’ από τον Ελευθεριάδη ανάγκασε τον γκολκίπερ της Καλής να πέσει στην αριστερή του γωνία και να αποκρούσει την μπάλα, η οποία στην επαναφορά κατέληξε στον Σαμαρά που αστόχησε από κοντά. Το 0-2 έγινε στο 43’ έπειτα από πάσα του Τσιμτσιρίδη που έβγαλε τετ α τετ τον Τσαουσίδη με τον τερματοφύλακα της Καλής και δε δυσκολεύτηκε να ευστοχήσει. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Ελευθεριάδης έκλεψε την μπάλα στο χώρο στου κέντρου και τροφοδότησε τον Τσιμτσιρίδη ο οποίος ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Καλής κερδίζοντας το δεύτερο πέναλτι, χωρίς όμως να έχει την ίδια κατάληξη με το πρώτο, αφού ο Τσαουσίδης σημάδεψε στην εκτέλεσή του το αριστερό κάθετο δοκάρι της Καλής.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πάλι το δοκάρι ήταν αυτό που σταμάτησε το σουτ του Τσαουσίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 53’ ήταν σειρά της Καλής να απειλήσει  την εστία του Καραγιαννίδη, αλλά το σουτ κατέληξε πάνω από το δοκάρι του νεαρού γκολκίπερ του Αλμωπού. Στο 68’ όμορφο πλασέ του Τσιμτσιρίδη κατέληξε λίγο έξω. Στο 67  η  Καλή .εμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του  ΄Γαργάλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Σαμαράς): Καραγιαννίδης, Σαμαράς (64’ Μουρατίδης), Μπογδάνης, Πανταζής, Δεμίρης, Παπαδόπουλος Ν., Ελευθεριάδης, Τσιμτσιρίδης, Παπαδόπουλος Γ. (74’ Θωμάς Ε.), Θωμάς Γ. (46’ Μανίσης), Τσαουσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)