Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Αποχώρησαν από την συνεδρίαση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας τα μέλη του Δ.Σ.


Χωρίς ουσιαστικά να προβεί στη λήψη  απόφασης  επαναλήφθηκε η  αναβληθείσα  έκτακτη  συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης ‘Υδρευσης  Αποχέτευση Αλμωπίας  το μεσημέρι της Τρίτης.
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Βασίλης Κανονίδης , ο Αντιπρόεδρος Τάσος Θεοδωρίδης  και τα μέλη Παναγιώτης Μακρίδης ,Χρήστος Χουρσόγλου και Χρήστος Κοντακτσής . Απουσίαζε η Πετρούλα Κώτσου ,ενώ η Φωτεινή  Μαυρίδου –Λιάπη  τη περασμένη Παρασκευή υπέβαλε τη παραίτησή της για προσωπικούς λόγους.
Το μοναδικό θέμα  που έθεσε  ο πρόεδρος ήταν  η ανάκληση της απόφασης με την οποία είχαν  ανατεθεί στον  γιό του τρείς μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων συνολικής αξίας 1350,00 ευρώ.
Τα παρόντα μέλη , σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ζήτησαν από τον πρόεδρο να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς  που  τους είχε επισυνάψει στη προηγούμενη τακτική συνεδρίαση . Αυτός όμως φέρεται να αρνήθηκε και έτσι αποχώρησαν από τη συνεδρίαση.

4 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΑΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΣΟΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΕΦΑλΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΉΓΗΤΟΥ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ) ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ.ΑΚΟΜΗ ΚΕ ΣΑΜΑΝΤΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΡ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τηξν Πέμπτη 22/9/2011 και ωρα 10.30 το πρωί ο κ.Κανονιδης επινε τον καφέ του σε καφε επι της κεντρικής οδού Κύπρου. Και ρωτάω εγώ τώρα.Δεν επρεπε να ειναι στο Λύκειο εκείνη την ωρα?Δεν επρεπε να ειναι στην ΔΕΥΑΡ να λύνει προβλήματα της επιχείρησης? Δυο μισθούς παίρνει ο κ.Κανονίδης που ξεπερναν τα 4.000 € μηνιαίως απο το Δημόσιο και την ΔΕΥΑΡ, και τι κάνει? Σε εργάσιμη ωρα και μέρα πινει προκλητικά το καφέ του σε κεντρικό δρόμο της Αριδαίας, προκαλώντας με αυτην την συμπεριφορά του το κόσμο, σε μια κοινωνία που ψάχνεται για να επιβιώσει.Τρωκτικό του Δημοσίου χρήματος ο συγκεκριμένος κύριος όπως και τόσοι άλλοι, συμμετειχαν ενεργά στην κατάντια αυτης της χώρας τα τελευταία χρόνια. Ηρθε καιρός να μπει στην "εφεδρεία" όπως και μερικοί παρόμοιοι του , άλλωστε για ατομα σαν αυτόν σχεδιάστηκε το μέτρο.Και στις επόμενες εκλογές ας εχει το νου του ο λαός της Αλμωπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιος φταιει για τις εξελιξεις στη δευαρ ο κανονιδης ή μηπως καποιοι αλλοι που ενοχλουνται? δεν ξερω αν επινε καφε αλλα στις πλυμμηρες ενα κι ενα με τους υπαλληλους εβγαζε τα νερα απο το υπογειο. ποιος αλλος θα το εκανε αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)