Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Σύλληψη ατόμου για αυτόφωρο αδίκημα




Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας, στην Έδεσσα, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας 19 ετών,  διότι ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ταυτοποιήθηκε ως δράστης αρπαγής τσάντας.
Ειδικότερα, χθες (01-09-2011) πρώτες πρωινές ώρες, ο 19χρονος αφού πλησίασε 19χρονη ημεδαπή, την  ώρα που αυτή επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητο της, άρπαξε την τσάντα της,  που την είχε αφήσει νωρίτερα στην θέση του συνοδηγού και η οποία περιείχε χρηματικό ποσό (650) Ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενά. Κατόπιν ο  συλληφθείς επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα στην οποία τον περίμενε ο συνεργός του, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί, και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο  συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κατά τόπον αρμόδιο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών.



Δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών για κλοπή στην Υδραία Πέλλας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας, κλοπή σε επιχείρηση με υλικά οικοδομών στην Υδραία Πέλλας, που έλαβε χώρα την Πέμπτη (25-08-2011).

Από την αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί 21 και 27 ετών, διότι βραδινές ώρες της Πέμπτης (25-08-2011) αφαίρεσαν από τον περιφραγμένο χώρο της επιχείρησης σωλήνες χαλκού συνολικής αξίας (15.000) ευρώ.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους, δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας Πέλλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)