Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση στο Δημαρχείο Αλμωπίας για θέματα Παιδείας


  Tην Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Κατάστημα της Αριδαίας,ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης
συναντήθηκε με τους Διευθυντές και τους Προέδρους των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας. Συζητήθηκαν τα θέματα λειτουργίας και οργάνωσης των σχολικών μονάδων αλλά και τα προβλήματα  των  κτιριακών  εγκαταστάσεων.

  Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Διευθυντής Δ.Ε. Ν. Πέλλας κ. Κούγκας Κωνσταντίνος, η Αντιδήμαρχος Μπαγκή Κατερίνα, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστου Αναστάσιος και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δεμιρτζίδης Θωμάς.
   Ο Δήμαρχος Αλμωπίας τόνισε ότι, θα γίνει το καλύτερο δυνατό ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα και να δοθούν άμεσα τα απαραίτητα κονδύλια στις Σχολικές Επιτροπές. Μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι ο Δήμος Αλμωπίας έχει καταλήξει σε συγκεκριμένη στρατηγική αντιμετώπισης των προβλημάτων, η οποία απαιτεί όμως και τη συνδρομή, τόσο του Υπουργείου Παιδείας όσο και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Επίσης, δεσμεύτηκε ότι, ο διάλογος με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και την μαθητική και την εκπαιδευτική κοινότητα θα είναι συνεχής, προκειμένου να  μπορούν να επιλύονται άμεσα τα προβλήματα που ανακύπτουν και δυσχεραίνουν την εκπαίδευση γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)