Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΣΛΑΝΙΔΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Σ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΤΤΑΣ «Δεν τίθεται θέμα τεχνικής ηγεσίας- Ο Εδεσσαϊκός ανασυντάσσεται και δεν μας πτοούν τα ατυχή αποτελέσματα»
Δεν προκύπτει και δεν τίθεται κανένα θέμα τεχνικής ηγεσίας στον Εδεσσαϊκό μετά την ήττα στο τοπικό ντέρμπυ με τον Αλμωπό. Στην καθιερωμένη συνεδρίαση της Δευτέρας, η διοίκηση του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ εξέφρασε την εμπιστοσύνη της και την καθολική και απόλυτη στήριξη στον τεχνικό Βασίλη Ασλανίδη, όπως επίσης και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του πρόεδρου του Ιστορικού Συλλόγου Γιάννη Βέττα ο οποίος μετά το τέλος της συνεδρίασης του Δ.Σ. τόνισε με έμφαση: «Ο Εδεσσαϊκός ανασυντάσσεται, δεν μας πτοούν τα άτυχα αποτελέσματα, η ομάδα και το ποδοσφαιρικό τμήμα λειτουργεί σωστά, ενώ η αρνητική έκβαση των τελευταίων παιχνιδιών είναι συγκυριακή και συμπτωματική. Δεν τίθεται θέμα προπονητή στην ομάδα μας, ο Βασίλης Ασλανίδης απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης και καθολικής στήριξης της διοίκησης, όπως επίσης στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η εμπιστοσύνη μας προς τους παίκτες και όλο το έμψυχο δυναμικό μας.»
ΝΙΚΟΣ ΦΙΣΤΑΣ  

2 σχόλια:

  1. mpraboston proedro.ekrine bash ths eikonas ki oxi toy apotelesmatos opvs synhuhzetai.ekrine thn doyleia ,thn prospaueia toy aslan.mono etsi pane mprosta oi omades ,me logikh ,hremia ki oxi me apofaseis toy podarioy.tvra eimai sigoyros oti ''epiteloys'exei h omada sobarh dioikhsh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν μπορουσε θα τον εδιωχνε χτες !! οι τιμες που ακουσε απο τους σοβαρους υποψηφιους τον εκαναν να πει: καλυτερα Ασλανιδη.Παντως ουτε και περυσι επαιξε καλο ποδοσφαιρο ο εδεσσαικος με τον ιδιο προπονητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)