Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Επικράτηση του Εδεσσαϊκού επί του Ορφέα Ριζαρίου 0-3




Τον Ορφέα Ριζαρίου αντιμετώπισε ο Εδεσσαϊκός σε μια ιδιαίτερη ημέρα για τον αντίπαλο, αφού πριν τον αγώνα έγιναν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου και παράλληλα έγινε η απονομή του επάθλου ως πρωταθλητή της Α1 κατηγορίας στον Ορφέα Ριζαρίου.
Ο Εδεσσαϊκός μπορεί να μην έπιασε την «μεγάλη» απόδοση αλλά είχε τον έλεγχο της συνάντησης και δημιούργησε ευκαιρίες απέναντι σε ένα καλό και πειθαρχημένο σύνολο που κατά διαστήματα πίεσε και σε μια δυο περιπτώσεις θα μπορούσε να μειώσει το σκορ.
Ο Εδεσσαϊκός  προηγήθηκε  στο 2΄ λεπτό με κεφαλιά του Λαφαζανίδη μετά από σέντρα του Ρέτζια και άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα του Ριζαρίου, έκανε εύκολα το 0-1.
Καλές ευκαιρίες έχασε ο Ρέτζια στο 17΄& 22΄  δεν κατάφερε να σκοράρει.
Με το ξεκίνημα του 2ου ημίχρονου και μόλις στο 49΄ο «Λαφα» με ψαράκι κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρέτζια σκόραρε και πάλι 0-2!!
στο 72΄ο Λαφαζανίδης δεν κατάφερε να κάνει «χατ-τρικ», σε κενή εστία σούταρε άουτ, όπως και ο Γκίνης στο 78΄δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να σημειώσει το παρθενικό του γκολ με τον Εδεσσαϊκό.
Αυτό που δεν κατάφεραν προηγούμενα οι συμπαίκτες του το έκανε ο Παπαγεωργίου στο 84΄μετα από πάσα του Τσάτσε πέτυχε με πλασέ το 0-3
 Η σύνθεση του Εδεσσαϊκού
Πασχαλίδης, Ουζούνης, Καπαγιάρογλου, Βοτάρης, Τεκελίδης, Τσόπτσης, Τσόρμπας Ευθ. (77΄Τσάβο), Γκίνης, Κυριακίδης (46΄Παπαγεωργίου), Λαφαζανίδης, Ρέτζια (65΄ Τσάτσε)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)