Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας


Συνεδριάζει αύριο Τρίτη  22  Νοεμβρίου  στις14.00΄στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας  η Οικονομική  Επιτροπή   του Δήμου  με  τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 

1.
 Έγκριση των όρων για τη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάδειξη προμηθευτή για την Προμήθεια με τίτλο "Υλικά συντήρησης και επισκευής δικτύου ηλεκτροφωτισμού (φωτιστικά σώματα κ.λ.π.)".

2.
 Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης έργου "Συντήρηση πλατείας Τ.Κ.Αρχαγγέλου" πρ/σμού δαπάνης 6.750,73 € με το Φ.Π.Α.

3.
 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση έργου "Κατασκευή τοιχείου αντιστήριξης και διαπλάτυνση οδού στο Ο.Τ. 52 του συνοικισμού Αριδαίας" πρ/σμού δαπάνης 10.000 € με το Φ.Π.Α.

4.
 Προδικαστική προσφυγή των ΚΤΕΛ Ν.ΠΕΛΛΑΣ σχετικά με την Μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας για το Σχολικό Έτος 2011-2012- Κατακύρωση διαγωνισμού σχετικά με την μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας για το Σχολικό έτος 2011-2012

5.
 Απόδοση προϊόντων εκμίσθωσης σχολικού κλήρου Τ.Κ. Αλμωπίας στην "Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας"

6.
 Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της Δήλωσης Επιβολής Κατάσχεσης του Αλέξανδρου Γεωργιάδη του Βασιλείου κατά του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου, εις χείρας τρίτου.(βάσει αρίθμ.290/10 απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας)

7.
 Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή , ύψους :1.967,54 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)