Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Νίκη της Αναγέννησης Γιαννιτσών μέσα στο Φωκικό



Με σκορ 1-0 επικράτησε και η Αναγένννηση Γιαννιτσών επί του Φωκικού στην Άμφισσα. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ήταν ο Κυζιρίδης λίγο πριν την ολοκλήρωση του α' ημιχρόνου.



Οι φιλοξενούμενοι, συνέχισαν το αήττητο σερί τους, παρά την πίεση που δέχθηκαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο από την ομάδα της Άμφισσας, την οποία υπέταξαν χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Κυζιρίδης στο 43΄, με προβολή. Είχε προηγηθεί εκτέλεση φάουλ από τον Μπέκα και ασθενή απόκρουση από τον Βαλσαμάκη.

Στο 76΄ο Χαλούλος έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν με το σουτ που επιχείρησε, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Φωκικός διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 85΄, σε ανατροπή του Καλλέργη.

Διαιτητής ήταν ο Σημαιάκης από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής, ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Φροξυλιά, Σιάκκα και Κυζιρίδη.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Μιχάλης Κασάπης): Βαλσαμάκης, Χαλούλος, Δημήτρης, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Στόϊκος, Ταμπάκης, Δήμας (71' Βαβάτσικος), Φροξυλιάς (53' Σκαρίμπας), Νικόλτσης (78' Καλλέργης), Σιάκκας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπύρος Μπαξεβάνος):Βοσνιάδης, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (65' Αλμπάνης), Γιόνδης, Νταντίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνου (90'΄Χατζόγλου), Παπαδόπουλος, Μπέκα, Τσίλης (78' Τοσουνίδης).



Τρίτη αγωνιστική ημέρα στη Football league, πρεμιέρα όμως για τον Πανσερραϊκό, που ξεκίνησε με το δεξί, κερδίζοντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν μέσα στην Καισαριανή. Δραματικό φινάλε στην Καλλιθέα, με την ομώνυμη ομάδα να ισοφαρίζει στο 95' και να βάζει φρένο στην τρίτη διαδοχική νίκη του Πλατανιά.



Πρόγραμμα/βαθμολογία




Πολύ κοντά στο 3x3 έφτασε ο Πλατανιάς Χανίων. Η ομάδα της Κρήτης κέρδιζε μέχρι το τελευταίο λεπτό χάρη σε τέρμα του Ναζλίδη, αλλά η Καλλιθέα με γκολ του Αρβανίτη στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ως εκ τούτου, η Βέροια, που κέρδισε χθες στον Πιερικό, φιγουράρει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο νικών και 9 βαθμούς.

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Πανσερραϊκό, που φεύγει από την Καισαριανή με τρεις πολύτιμους βαθμούς. Τα "λιοντάρια" προηγήθηκαν με τέρμα του Γκόμεζ στο 48', τέρμα στο οποίο δεν βρήκαν απάντηση οι γηπεδούχοι.


Επανομή και Αγροτικός Αστέρας οι μόνοι γηπεδούχοι που κέρδισαν για την 3η αγωνιστική. Η Επανωμή κέρδισε 1-0 τον Ηρακή Ψαχνών με γκολ του Γκέσιου, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας τον Διαγόρα με γκολ του Προβατίδη.

Παρασκευή 11/11
Πιερικός-Βέροια 1-3 (3' Κουτσοσπύρος-58' Κάντι, 62' Καλτσάς, 74' Ολαϊτάν)

Σάββατο 12/11
ΑΕΛ-Βύζας Μεγάρων 0-0

Κυριακή 13/11
Θρασύβουλος-ΑΕΛ Καλλονής 0-1 (76' Ταραχούλσκι)
Καλλιθέα-Πλατανιάς 1-1 (94' Αρβανίτης-61' Ναζλίδης)
Εθνικός Αστέρας-Πανσερραϊκός 0-1 (47' Γκόμεζ)
Αγροτικός Αστέρας-Διαγόρας 1-0 (14' Προβατίδης)
Αναγέννηση Επανομής-Ηρακλής Ψαχνών 1-0 (40' Γκέσιος)
Φωκικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1 (43' Κυζιρίδης)

Δευτέρα 14/11
Παναχαϊκή - Πανθρακικός (19:00GR)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)