Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Διαμαρτυρία Μέγα Αλεξάνδρου Πέλλας






Φέτος τον Ιούνιο ο Σύλλογός μας γύρισε μία ακόμη σελίδα στην πολύχρονη ιστορία του, με την εκλογή νέου Δ.Σ. και την επιστράτευση νέων άφθαρτων και φιλόδοξων ανθρώπων, που επί σειρά ετών έχουν υπηρετήσει και έχουν αγαπήσει το άθλημα αφιλοκερδώς,
χωρίς υστεροβουλίες και άλλου είδους σκοπιμότητες, που «… με σεβασμό, διάθεση και πίστη …» όπως αναφέρεται και στην πρώτη του ανακοίνωση, ανέλαβε καθήκοντα μέσα σε μια πολύ δύσκολη οικονομική και όχι μόνο συγκυρία.
     Από την πρώτη στιγμή κάναμε ξεκάθαρο σε όλους προφορικά και γραπτά, ότι δεν θα μας απασχολήσει τίποτε άλλο εκτός από τα του οίκου μας, μακριά από εντάσεις, διενέξεις, ρήξεις και ακρότητες όπως και πράττουμε μέχρι σήμερα. Με μεγάλη προσοχή σε κάθε μας κίνηση, δεν ενοχλήσαμε δεν θίξαμε και δεν προκαλέσαμε με πράξεις ή παραλείψεις μας κανέναν, ούτε την Ένωση, ούτε την Επιτροπή Διαιτησίας, ούτε οποιοδήποτε σωματείο, παράγοντα, ποδοσφαιριστή, προπονητή, φίλαθλο άλλης ομάδας. Φιλοξενήσαμε ομάδες στην έδρα μας με τον καλύτερο τρόπο, ενώ και δεχθήκαμε επίσης την καλύτερη φιλοξενία στους εκτός έδρας αγώνες μας, διατηρώντας πολύ καλές και φιλικές σχέσεις με όλα τα σωματεία. Διαιτητές, θεσμικοί παράγοντες και εκπρόσωποι ομάδων, ήδη αντιλήφθησαν την αλλαγή φιλοσοφίας και ήθους που εκφράζει το νέο Δ.Σ. επισκεπτόμενοι το γήπεδο μας. Επίσης και με τους υπαλλήλους της Ένωσης έχουμε μια διακριτική και αγαστή συνεργασία. Αποστασιοποιηθήκαμε και καταδικάσαμε επίσημα κάποιες ακραίες τακτικές του παρελθόντος και βάλαμε ως προτεραιότητα την άμιλλα και τον υγιή ανταγωνισμό, την απομάκρυνση της βίας από τα γήπεδα και όχι τον με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο πρωταθλητισμό ως  αυτοσκοπό. Κι αν επενδύσαμε και θυσιαστήκαμε οικονομικά, κοινωνικά και προσωπικά δεν θα ζητήσουμε τον λογαριασμό, ούτε τα ρέστα από κανέναν. Το μόνο που ζητάμε είναι να μας αφήσουν ήσυχους, να κάνουμε το χόμπι μας και να το χαρούμε, χωρίς να μας βλάψει, να μας προκαλεί και να μας θίγει κανείς.
     Όλα τα παραπάνω δεν θα είχαμε καμία διάθεση να τα ανακοινώσουμε στο φίλαθλο κοινό του νομού μας και θα τα κρατούσαμε μόνο για τον εαυτό μας, εάν ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πέλλας κ. Άλκης Νουσηκύρου στην πρόσφατη συνέντευξη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. δεν μιλούσε με υπονοούμενα για την τωρινή διοίκηση του συλλόγου μας. Είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στο δεύτερο θέμα της συζήτησης : «Το δεύτερο θέμα με το οποίο θα ασχοληθούμε αφορά έναν τέως ή και νυν παράγοντα της Πέλλας, (επίσημα είναι τέως)».
     Κύριε Νουσηκύρου, αφού γνωρίζετε τι είναι επίσημα, μήπως μπορείτε να μας πληροφορήσετε τι είναι και ανεπίσημα; Τι εννοείτε κι από πού απορρέει αυτή σας η υπόνοια; Μα είναι δυνατόν εντελώς απρόκλητα, ανεύθυνα και αυθαίρετα να λέτε δημόσια τέτοια πράγματα! Προσέξτε δεν μιλάτε ως ιδιώτης σε «καφενειακή» κουβέντα, αλλά ως αιρετός εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ. Πέλλας σε μια συνέντευξη τύπου και ότι λέτε είναι δημόσιος επίσημος θεσμοθετημένος λόγος. Έχουμε δηλώσει πολλάκις και επίσημα ποια είναι η σύνθεση του νέου Δ.Σ. Π.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ και οτιδήποτε άλλο αναφέρεται, υπονοείται ή παραφράζεται πέραν αυτής εκλαμβάνεται ως εκ του πονηρού.
     Ζητούμε να ανακαλέσετε δημόσια και σας πληροφορούμε ότι όλη η Πέλλα είναι ενωμένη, λατρεύει τον σύλλογο και τον στηρίζει και η παρούσα διοίκηση είναι «εξουσιοδοτημένη» να μην ανεχθεί κανέναν να παίξει οποιοδήποτε παιχνίδι εις βάρος του, με οποιονδήποτε σκοπό. Προάγουμε και υποστηρίζουμε τον αλληλοσεβασμό, κι αυτόν απαιτούμε απ’ όλους
     Τέλος όσον αφορά τον κ. Κούλη που το τονίζουμε δεν έχει κανέναν πλέον θεσμικό ρόλο στον σύλλογο, όχι μόνο τα μέλη της διοίκησης σαν φυσικά πρόσωπα, αλλά και το σύνολο των πολιτών της Πέλλας, τον συμπαραστέκονται και τον στηρίζουν στις προσωπικές και κυρίως οικονομικές αντιδικίες που έχει σε επαγγελματικές-επιχειρηματικές υποθέσεις του, ως συντοπίτες, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του, γνωρίζοντας δια ζώσης πρόσωπα και πράγματα, όντες πεπεισμένοι ότι το δίκιο είναι με το μέρος του. Οι σχέσεις μας με τον κ. Κούλη, αυτές είναι κι αυτές θα είναι εσαεί, κι αυτό δεν μπορεί κανείς και τίποτα να το αλλάξει Ως σύλλογος όμως, δεν εμπλεκόμαστε και δεν αντιδικούμε με κανέναν, γιατί πρόκειται για θέμα που δεν μας αφορά και δεν μας αγγίζει και άπτεται φυσικά της δράσης και του ρόλου μας.

Με τιμή
Για το Δ.Σ. Π.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γ. Γραμματέας
Κάνος Πέτρος                                                               Ίμπας Εμμανουήλ


Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε για τελευταία φορά την σύνθεση του νέου Δ.Σ. ελπίζοντας να μην αναγκαστούμε να επανέλθουμε.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :

  1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΕΤΡΟΣ Κ. ΚΑΝΟΣ
  2. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Σ. ΜΠΟΥΡΑΚΗΣ
  3. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΣΤΕΦΑΝΟΣ Χ. ΑΛΜΠΑΝΗΣ
  4. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Λ. ΙΜΠΑΣ
  5. ΤΑΜΙΑΣ : ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Μ. ΑΛΕΥΡΟΥΔΗΣ
  6. ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ : ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Σ. ΖΑΜΙΟΥΔΗΣ
  7. ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ Η. ΜΟΥΡΟΥΝΟΓΛΟΥ
  8. ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ : ΠΕΤΡΟΣ Π. ΔΕΝΤΣΙΔΗΣ
  9. ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
  10. ΜΕΛΗ : ΚΩΝ/ΝΟΣ Γ. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τ. ΠΙΤΣΑΡΗΣ, ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ε. ΠΑΛΙΑΙΚΟΣ, ΕΥΛΑΜΠΙΟΣ Κ. ΑΣΗΜΑΚΙΔΗΣ, ΖΩΣΙΜΟΣ Κ. ΠΑΠΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)