Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ TAEKWON DO Ο ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

    Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 ο Αθλητικός Σύλλογος ¨Μ.Αλέξανδρος¨ διοργανώνει Διασυλλογικούς Αγώνες ΤΑΕKWON DO στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλιού Μυλοτόπου.
    Στους αγώνες θα συμμετέχουν σύλλογοι – μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWON DO καθώς και μέλη της Ένωσης TAEKWON DO Βορείου Ελλάδος . Στην διοργάνωση θα συμμετέχουν αθλητές όλων των ηλικιών και ζωνών, σε διαφορετικές κατηγορίες, σε 3 αγωνιστικά ταιρέν .
    Σκοπός των αγώνων είναι να δοθεί η ευκαιρία στους αθλητές να αποκτήσουν εμπειρία αγώνων , καθώς πολλά παιδιά με μικρές  θα αγωνιστούν για πρώτη φορά ώστε να βελτιώσουν την τεχνική τους και να αποκτήσουν θάρρος. Οι προχωρημένοι αθλητές θα αγωνιστούν σε 2 αγώνες κι έτσι οι προπονητές τους θα είναι σε θέση να αξιολογήσουν το αγωνιστικό τους επίπεδο. Οι αγώνες αυτοί θα αποτελέσουν μια καλή προετοιμασία ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων των αθλητών  καθώς ακολουθούν οι Διεθνείς αγώνες στην Θεσσαλονίκη το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ στις αρχές Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων στην Χαλκηδόνα και  έπειτα το Πανελλήνιο κύπελλο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
    Διοργανωτής των αγώνων είναι ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών με την στήριξη του Δήμου  Πέλλας και με υπεύθυνο των αγώνων τον Δημήτρη Ινδόπουλο.
    Ο σύλλογος συνεχίζει την παράδοσή του στις μεγάλες επιτυχημένες διοργανώσεις  και αυτός είναι ο λόγος της μεγάλης ανταπόκρισης από τους συμμετέχοντες συλλόγους, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα επισκέπτες να περιηγηθούν στην περιοχή μας.
   Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.











                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)