Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ TAEKWON DO ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ



    Με συμμετοχή 250 αθλητών από 13 συλλόγους ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Διασυλλογικοί Αγώνες TAEKWON DO την περασμένη Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Πέλλας στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Παλιού Μυλοτόπου.


    Στους αγώνες συμμετείχαν σύλλογοι – μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKOWN DO και έλαβαν μέρος αθλητές όλων των ηλικιών , των ζωνών και σε όλες τις κατηγορίες κιλών.
    Η εκδήλωση έγινε με διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Μακεδονίας ¨Μ.Αλέξανδρο¨ Γιαννιτσών και την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας και Αντιδημαρχίας Αθλητισμού.
    Υπεύθυνος των αγώνων ήταν ο Δημήτρης Ινδόπουλος.
    Τους αγώνες παρακολούθησαν πάνω από 1000 θεατές που είχαν την ευκαιρία να δουν δυνατές αναμετρήσεις από αθλητές που συμμετέχουν σε Διεθνή και Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
    Σκοπός των αγώνων ήταν η βελτίωση του αγωνιστικού επιπέδου των προχωρημένων αθλητών και η απόκτηση εμπειρίας από τους αρχάριους ενώ ακόμη είχαν την δυνατότητα οι προπονητές να αξιολογήσουν τους αθλητές τους, ενόψει των Διεθνών αγώνων που θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο  στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και έπειτα σειρά έχει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στις 2-3 και 4 Δεκεμβρίου 2011 στην Χαλκίδα.
    Ο ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών με προπονητή τον Δημήτρη Ινδόπουλο συμμετείχε στους αγώνες με τους εξής αθλητές: Βασιλειάδη Μιχάλη, Τσεκούρα Αμαλία, Βαρσακόπουλο Βασίλη, Γεύγελη Ραφαήλ, Βαφειάδη Αντώνη, Φασόλη Μάνο, Βαφειάδου Σταυρίνα, Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνο, Κερίδη Νικόλαο, Λιτοβολή Θεόδωρο, Λιτοβολή Μόδη, Κάμτση Μαρία, Τσαμπουκιάνη Κατερίνα, Τσαμπουκιάνη Θεόδωρο, Συμεωνίδου Ελευθερία, Συμεωνίδου Άννα, Κοσμίδης Αβραάμ, Μικρόπουλο Κωνσταντίνο, Μικρόπουλο Μηνά, Παρασίδη Παρασκευά, Παρασίδη Ραφαήλ, Παπαδοπούλου Χριστίνα, Βαφειάδη Γιώργο, Βαφειάδη Χαράλαμπο, Φραγκή Βαγγέλη, Ταλλίδη Νίκο, Κατμάδα Παναγιώτη, Μπαλάση Κωνσταντίνο, Βασιλειάδη Ιωσήφ, Βασιλειάδη Βασίλη, Κεχαγιόγλου Στέφανο, Κεχαγιόγλου Απόστολο, Πετρίδη Βασίλη, Μίσκο Γιώργο, Βουλγαρίδου Αγγέλα, Καρακεχαγιά Αντώνη.
    Στους αγώνες συμμετείχαν τα εξής σωματεία:
           Α.Σ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ Πυλαίας  Θεσσαλονίκης με προπονητή τον Χαραλαμπίδη Βασίλειο
           Α.Σ. ΝΕΜΕΣΙΣ Θέρμης Θεσσαλονίκης με προπονητή τον Τέρπο Δημήτριο
           Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Γουμένισσας με προπονητή τον Αλμπάνη Απόστολο
           Α.Σ. ΤΟΛΜΗ Κιλκίς με προπονητή τον Λεμονίδη Γιώργο
           Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ με προπονητή τον Χαμαλίδη Γρηγόρη
           Α.Σ. Ειρηνούπολης Βέροιας με προπονητή τον Κωνσταντινίδη Σόλων
           Α.Σ. ΜΠΟΥΝΤΟ Θεσσαλονίκης με προπονητή τον Γλυκή Νάσο
           Α.Σ. ΣΑΡΙΣΑ Τριανδρίας Θεσσαλονίκης με προπονητές τον Αρβανίτη Αντώνη και την Τσέτσου Ρία
           Α.Σ. ΣΟΓΚΟΥΝ Φλώρινας με προπονητή τον Βουλγαρίδη Αθανάσιο
και ο διοργανωτής σύλλογος ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών .
    Ο σύλλογος συνεχίζοντας την αγωνιστική του δραστηριότητα ετοιμάζει για την επόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 αγώνες KICK BOXING και SEMI CONTACT  στο στάδιο του Παλιού Μυλοτόπου με ώρα έναρξης 9.00π.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)