Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Μεγάλη νίκη του Αλμωπού στονΠρ. Ηλία (1-2)


Νικηφόρα πέρασε ο Αλμωπός από την δύσκολη έδρα του Προφήτη Ηλία νικώντας τον τοπικό ΑΡΗ με  2-1. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.


Ο Αλμωπός στο ξεκίνημα του αγώνα έχασε τρεις κλασσικές ευκαιρίες . Το δεύτερο μέρος ήταν αμφίρροπο με τους γηπεδούχους να έχουν δύο πολύ καλά σουτ που εξουδετέρωσε ο ΄Αρης  Χρήστου με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Αλμωπός ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ μαχητικοί , ενώ το παιχνίδι έγινε σε αθλητικά πλαίσια και άφησε ικανοποιημένους τους 500 περίπου φιλάθκους που το παρακολούθησαν .




Οι παίκτες του Βασίλη Σαμαρά μπήκαν ψυχωμένα στον αγώνα και με σαφώς επιθετικές διαθέσεις  Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου συνεχίστηκε ο γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, χωρίς όμως να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν για να προηγηθεί κάποια στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αλμωπού έδειξε πως δεν της αρκεί ο βαθμός της ισοπαλίας και κερδίζοντας πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου κατάφερε να έχει την κατοχή της μπάλας


Το φιλμ του αγώνα:

4' γύρισμα του Ν. Παπαδόπουλου από πλάγια και μέσα στη μεγάλη περιοχή, βρήκε μόνο του τον Τσαουσίδη ο οποίος από κοντά πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Προφήτη.

5' Γκολ 1-0 για τον Προφήτη με πλασέ του Δημητριάδη από κοντά.

9' ο Κανωτίδης επιτέθηκε κατά μέτωπο και βρέθηκε σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Προφήτη που εξουδετέρωσε το πλασέ του παίκτη του Αλμωπού.

18' ο Ν. Παπαδόπουλος βρήκε μόνο του τον Τσόλκα στο ύψος του πέναλτι που πλάσαρε ψύχραιμα, με την μπάλα να περνά άουτ, σύριζα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

21' τετ α τετ για τον Προφήτη, αναγκάζοντας τον Χρήστου να κάνει έξοδο και να κλείσει το πεδίο του επιθετικού του Προφήτη, ο οποίος πλάσαρε ψηλά άουτ.

27' ΓΚΟΛ 1-1 για τον Αλμωπό, με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Τσαουσίδη από το ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από γέμισμα του Μανίση με το κεφάλι.

32' σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή για τον Προφήτη, με τον Χρήστου να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

73' ΓΚΟΛ 1-2 για τον Αλμωπό, με άπιαστο σουτ του Κανωτίδη αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, που έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Προφήτη, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του τερματοφύλακα να αποκρούσει.

78' σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή για τον Προφήτη, με τον Χρήστου να διώχνει με υπερπροσπάθεια.

90+ καλά εκτελεσμένο κόρνερ για τον Προφήτη, η μπάλα πέρασε μπροστά απ' όλους τους προωθημένους παίκτες των γηπεδούχων και κατέληξε άουτ.



Διαιτητής: Παπαντωνίου, Βοηθοί: Σίπκας Ι., Σίπκας Σ..

ΑΛΜΩΠΟΣ (Σαμαράς): Χρήστου, Μπογδάνης, Μανίσης, Δεμίρης, Πανταζής (68' Μιχαηλίδης), Κανωτίδης, Παπαδόπουλος Ν., Παπαδόπουλος Ι. (66' Θωμάς Ε.), Τσιμτσιρίδης, Τσόλκας, Τσαουσίδης (83' Σαββίδης).




 .

3 σχόλια:

  1. Είπαμε ρε Τσιμτσιρίδη αλλά όχι και έτσι, για να χωρέσουν μερικοί -μερικοί κάνουμε τους άλλους παίκτες γιο- γιο αυτά σιγά σιγά ακουμπούν και τον Σαμαρά για αυτό ας προσέξει γιατί στο τέλος αυτός θα είναι ο χαμένος.
    Την άλλη φορά θα μιλήσω με ονόματα.
    Οι ομάδες κτίζονται πάνω σε αρχές και όχι σε χατίρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε προηγουμενε ασχολησου με την ομαδα σου που σερνεται κι ασε τον πρωταθλητη να κενταει.Ειτε ετσι ειτε αλλιως εγραψες το ανεκδοτο της χρονιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)