Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Απάντηση-xαστούκι του Γ. Χοϊδη στον Ι. Τζαμτζή


Με σκληρό ύφος απαντά ο Δήμαρχος της Σκύδρας Γιώργος Χοϊδης  στον Ιορδάνη Τζαμτζή , για όσα δήλωσε για την ΔΥΟ Σκύδρας . Συγκεκριμένα :

Οι ανεύθυνοι εμφανίστηκαν, πάλι εκλογές έρχονται, μόνο που δεν κατάλαβαν και δεν διδάχθηκαν τίποτε από την μπόχα που αναδύεται από τις συνεχείς αποκαλύψεις του τρόπου λειτουργίας του πολιτικού συστήματος τις τελευταίες δεκαετίες που οδήγησαν την χώρα στο χείλος της καταστροφής και την ελληνική οικογένεια σε χρεοκοπία και απόγνωση.

Οι συκοφαντίες τους και οι μεγαλοστομίες τους προς κάθε άλλη πλευρά για να επιπλεύσουν αυτοί, δεν έχουν καμιά απήχηση στο λαό.

Η κοροϊδία δεν πιάνει πλέον. Ο κ. Τζαμτζής εμφανίζεται ως σωτήρας του τόπου. Αλλοίμονο αν άκουγα ή αν ακολουθούσα τις τακτικές του, ο Δήμος Σκύδρας θα είχε διαλυθεί δεν θα υπήρχε σήμερα ως αυτοτελής διοικητική μονάδα. Φοβάται ο κ. Τζαμτζής ότι ο Δήμος κινδυνεύει σιγά – σιγά να χαθεί. Πολύ όψιμο το ενδιαφέρον του.

Που ήταν την εποχή που προγραμματιζόταν η εξαφάνιση του;

Ήταν υπεύθυνος , του κυβερνώντος κόμματος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την εποχή που έγινε η περιβόητη μελέτη του ΙΤΑ και η πρόταση της ΚΕΔΚΕ ήταν η δημιουργία τριών ( 3 ) Δήμων στο Νομό και δεν αντέδρασε καν.

Την δε κρίσιμη εποχή της συζήτησης της μεταρρύθμισης του...

...διορίσθηκε ειδικός σύμβουλος της ΤΕΔΚ του Νομού, με ομόφωνη απόφαση και όλοι αυτοί ήταν υπέρ της δημιουργίας τριών ( 3 ) Δήμων στο νομό κι έτσι εξαφανίσθηκε.

Ο Δήμαρχος της Σκύδρας κ. Τζαμτζή ποτέ δεν σφύριζε αδιάφορα και είναι Υπεύθυνο άτομο και το απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο τιμόνι του Δήμου .

Πάντοτε κινείται με υπευθυνότητα προγραμματίζοντας τον Δήμο με γνώμονα το συμφέρον του και το συμφέρον των πολιτών και όχι το ατομικό συμφέρον του Δημάρχου.

Μετά από ένα χρόνο διαβουλεύσεων και προτάσεων με τους υπευθύνους του Υπουργείου Οικονομικών μέσα στα πλαίσια του συμμαζέματος του κράτους αλλά και λειτουργίας της Τοπικής κοινωνίας, κατέληξε το Υπουργείο να γίνει μία Κεντρική ΔΟΥ σε κάθε νομό και να δημιουργηθούν σε κάθε Δήμο ειδικά ΚΕΠ για να εξυπηρετούν τους πολίτες των Δήμων.

Πριν αλέκτωρ λαλήσει ο κ. Τζαμτζής εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά ως αγωνιστής , ως σωτήρας , ως ο μόνος άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τον τόπο αυτό λες και ήρθε ουρανοκατέβατος τώρα.

Έχει παρελθόν και το γνωρίζουν όλοι οι δημότες.

Αυτές τις ημέρες έγινε κοινή διοίκηση στην ΔΟΥ Σκύδρας και Έδεσσας

Και οι υπάλληλοι παραμένουν στη θέση τους για να εξυπηρετούν το κοινό.

Παράλληλα συνεργαζόμαστε με το Υπουργείο Οικονομικών και τον υπεύθυνο Προϊστάμενο κ. Χατζάκη για τον ορισμό του χώρου όπου θα εγκατασταθεί το ΚΕΠ και χώροι τέτοιοι υπάρχουν.

1 σχόλιο:

  1. O LOGOS TOU KURIOU HOIDI ETSI PANTA SKLIROS ITAN !!!! AKOMA KAI OTAN EITAN GIATROS STIN EDESSA !!! ANOIGE TO STOMA TOU KAI MASTIGONE.., GEROUS,,ANAPOIROUS KTLP... MILAO APO PROSOPIKI EMPEIRIA..!!!! ENAS TOTE SUNADERFOS TOU..TON APOKALESE AFRIKANTRHOPO !!!!! TELOS PANTON !!! NTREPOME GIA TIN MORFOSI TOU !!! AYTO EHO MONO NA PO !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)