Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Απολογία στον μηχανισμό ,όχι στον λαό



Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν εντέχνως από το περιβάλλον του Δημάρχου Αλμωπίας ,υπάρχει η σκέψη να κάνει απολογία ο Δήμαρχος στα μέλη όλου του συνδυασμού του .
Αν όλα αυτά έχουν βάση ,τότε γεννάται εύλογα το ερώτημα ,αν θα πρέπει ο Δήμαρχος να κάνει δημόσιο απολογισμό πρώτα στους δημότες και μετά σε όποιον ενδεχομένως επιθυμεί
Οι εισηγητές  της πρότασης αυτής εκτιμούν ότι έτσι θα σταματήσουν την μεγάλη γκρίνια που υπάρχει  σε όσους συγκρότησαν το ψηφοδέλτιο  και νοιώθουν τελείως παραγκωνισμένοι . Μάλιστα κάποια διατυπώνουν το παράπονο ότι ο Δήμαρχος απαξιεί να τους απαντήσει ακόμα και στο τηλέφωνο . Μάλλον όμως κακώς παραπονιούνται για το συγκεκριμένο ,  διότι την ίδια αντιμετώπιση ,έχουν σχεδόν  και οι περισσότεροι εκλεγμένοι ,πλην ελαχίστων .
Αυτά βεβαίως είναι ζητήματα που αφορούν τον Δήμαρχο και τον συνδυασμό του και όχι τους δημότες οι δικαιούνται να ενημερώνονται . Δυστυχώς όμως είναι ένας τομέας που όπως δίνεται η εντύπωση ελάχιστα ενδιαφέρει την Δημοτική Αρχή .

3 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΝΤΗ,ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ[ ΤΟ ΠΟΛΙΤΜΠΙΡΟ] ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΣΗ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ[ ΡΕ ΤΟΝ ΡΗΤΟΡΑ],ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.... ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΑΣ ΜΗ ΣΚΟΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑΣ. ΡΕ ΣΑΜΑΝΤΗ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ; ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ;ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΤΟΥΣ. ΜΑ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΪΚΟΙ;ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ: ΠΑΣΟΪΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Ο ΔΕΜΙΡΗΣ,Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΜΟΝΟ "ΓΚΟΛ" ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ; ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ; ΑΡΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ. ΠΑΣΟΗ,ΠΑΣΟΗ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΠΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ. ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΗ! ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΕΧΕΙΣ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. siga pou tha milisete kai gia ton pasxalidi!!! pou den ekane ena ergo stin almopia o dithen para tou prothipourgou gia ton euato kai gia tin tsepi tou kalos itan!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΟΙ! ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)