Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Καταστροφές στο υδραγωγείο Κωνσταντίας

Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, προκλήθηκαν από αγνώστους, καταστροφές στο υδραγωγείο της Τ.Κ. Κωνσταντίας . Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρήστος Μαρμαρίδης, για το γεγονός αυτό, αναφέρει ότι άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα και εν συνεχεία προκάλεσαν σοβαρές βλάβες στο χλωριωτή και στο βαρέλι του υδραγωγείου.
Το απαράδεκτο αυτό γεγονός προκαλεί εντύπωση στη Δημοτική Αρχή και προκαλεί υποψίες για δολιοφθορά, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν αποδείξεις.
Ο κ. Μαρμαρίδης, συνεχίζοντας δηλώνει ότι η σωστή λειτουργία των συστημάτων ύδρευσης και η ποιότητα του πόσιμου νερού αποτελούν πρωταρχικό μέλημα της Δημοτικής Αρχής για την προστασία της δημόσιας υγείας και προτίθεται να υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων, προκειμένου να βρεθούν οι δράστες και να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα που προσβάλλουν την τοπική μας κοινωνία. Ταυτόχρονα υπογράμμισε, ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέφει την Δημόσια περιουσία και να θέτει σε κίνδυνο την Υγεία και την Ασφάλεια των Δημοτών και επισήμανε ότι αναμένει την διερεύνηση της υπόθεσης και τον καταλογισμό τυχόν ποινικών ευθυνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)