Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Η Γεσθημανή Πασχαλίδου ,δρομολογεί τις εξελίξεις στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο.



 Η Γεσθημανή Πασχαλίδου φέρεται ως το κλειδί των εξελίξεων για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Πέλλα.
Σε περίπτωση που  αποφασίσει να είναι υποψήφια τότε , θεωρείται βέβαιη και η υποψηφιότητα του  Αστέριου Αντωνίου .
Βέβαιες πρέπει να θεωρούνται μέχρι στιγμής οι υποψηφιότητες του Γ. Καρασμάνη , Του Διονύση Σταμενίτη ,και του ΄Αλκη Νουσηκύρου .
Βέβαιη πρέπει να θεωρείται και  μια ακόμα υποψηφότητα που θα αγγίζει τον Δήμο Σκύδρας και ΄ένα μέρος της ΄Εδεσσας . Μέχρι στιγμής δεν έχουν ακόμα καταλήξει  σε συγκεκριμένο πρόσωπο..
Σε  περίπτωση που δεν θα είναι υποψήφια  η Γέση Πσχαλίδου , ΄τοτε οι υποψηφιότητες αναμένεται να διαφοροποιηθούν .

18 σχόλια:

  1. siga ti faklana...xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αλμωπία χρειάζεται ισχυρή προσωπικότητα ούτω σώστε να διεκδικήσει τα συμφέροντα της από τα αρπακτικά της Έδεσσας και του κάμπου. Η εν λόγω κυρία καλή είναι πλήν όμως λίγη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άραγε άντρακλα 01.43 θα τολμούσες να το ξαναγράψεις ΕΠΩΝΥΜΑ και ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ;
    Δειλέ ασπάλακα ΝΤΡΟΠΉ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti pinete ekei stin Aridaia kai den mas dinete ???
    poia einai ayti i kirioula pou egine kai Proedros DHMTO
    kai thelei na ginei kai vouleftis ???
    Kanenas neos i nea den yparxei ekei kai kremestikate ap aytin.

    esena 05:02 se peiraxe to faklana ??
    gia pes mas ti simainei...
    kai giati einai psemata i den fainete ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ (ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ) ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 1.43. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΔΕΝ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ. ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ. (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς όλους όσοι χρησιμοποιούν τα greeklish (κυρίως τους νέους):


    Τα greeklish είναι ο καλύτερος δρόμος αποξένωσης από την εικόνα της ίδιας της λέξης. Έχουμε την ελληνική γλώσσα, πραγματικό θησαυρό, και μπορούμε αξιοποιώντας τον διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά μέσα, να χρησιμοποιούμε τη γλώσσα μας που έχει το προτέρημα να δίνει την πραγματική εικόνα της λέξης, και να μας συμφιλιώνει με την ορθογραφία της λέξης και με τη σημασία της.

    Πρέπει να ξέρετε ότι η γλώσσα μας δεν είναι απλό εργαλείο. Είναι ο πολιτισμός μας, είναι η ιστορία μας, είναι η σκέψη μας, είναι η νοοτροπία μας, είναι η ταυτότητά μας. Πάνω από όλα η γλώσσα είναι αξία.

    Τη γλώσσα και τα μάτια σας λοιπόν. Στις μέρες της πολύπλευρης κρίσης που ζούμε θα πρέπει να προστατέψουμε ό,τι πολυτιμότερο διαθέτει αυτός ο τόπος, που είναι ο πολιτισμός μας, η παράδοση μας, και με τον πιο εύγλωττο τρόπο, η γλώσσα μας.

    Κ.Μ. Αριδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κυρια Παχαλιδου ειναι αγωνιστρια και στα σαλονια αλλα και στο δρομο, διεκδικητικη και μαχητικη, αξιζει να προχωρησει και νομιζω οτι ειναι τιμη της αλμωπιας να ειναι υποψηφια βουλευτης, βεβαια αυτο δεν αρεσει σε καποιους μνηστηρες, τι να κανουμε καποιοι/ες εδειξαν οτι δεν μπορουν πλεον να μας πεισουν...ειτε ως παλιοι υποψηφιοι ειτε ως δημαρχοι και συμβουλοι ειτε ως υποψηφιοι/ες, ΝΙΤΣΑ ΔΥΝΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρα το γεγονός οτι ανήκουμε σε αντιδιαμετρικά αντίθετες ιδεολογικά πολιτικές περιοχές, εκτιμώ ότι η κ. Πασχαλίδου ειναι για την παράταξη της ό,τι καλλίτερο εχει σήμερα η Αλμωπία.
    Εντιμη, εργατική με αγωνιστικό πνευμα και πολύ δουλειά για την παράταξη της.
    Δηλαδή τι παραπάνω εχουν να επιδείξουν τα σημερινά στελέχη της Ν.Δημοκρατίς στον Νομό μας.
    Την ενασχόλιση τους με το ποδόπσφαιρο ή με τα κοινά στους Δήμους που τα κανανε μπάχαλο?
    Μακάρι να ειναι υποψήφια και να τιμηθεί απο τους ομοιδεάτες της , διότι το αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΫΜΕΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αχ βαϊ,βαϊ ακου ποια θελουν υποψηφια.τον καθρεπτη δωστε στην κυρια ρε παιδια ΜΗΠΩς και ξυπνησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. gia to psifodeltio tis nd ti theloun re malaka ama itan gia ta kallisteia tha stelname esena...xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. gia to psifodeltio tis nd ti theloun re malaka ama itan gia ta kallisteia tha stelname esena...xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. επιτρεψτε μου να κανω και εγω ενα πολιτικο σχολιο και να μην μεταφερω τη συζητηση σε καθρεπτες και αλλα ανουσια πραματα.. Αρχικα η κυρια Γεσθη ειναι χρονια στην τοπικη οργανωση της Αριδαιας και βοηθησε το κομμα σε ολες τις μαχες, τωρα οσον αφορα την ιδια επιτρεψτε μου επειδη τη γνωριζω να σας πω οτι ειναι ενας ανθρωπος με μορφωση και κοινωνικες ευαισθησιες, δεν ειναι τυχαιο που ως διευθυντρια της μαθητικης εστιασ εκτος απο την ανακαινιση που ειχε κανει κατα το παρελθον (πριν πολεμηθει και αντικατασταθει απο εναν τυχαιο κυριο που κοντεψε να κλεισει την εστια λογω του οτι ηταν ΝΔ)ακομη και σημερα δινει μαχες με το δημαρχο και την πολιτικη ηγεσια του Υπ.Παιδειας ωστε να τη διατηρησει ανοιχτη και να σπουδασουν τα παιδια απο τα ορεινα χωρια της Αλμωπιας, αρα λοιπον ειναι ενας ανθρωπος μαχητικος που διεκδικει..!! τωρα οσο αφορα τις υπολοιπες υποψηφιοτητες θεωρω τιμη για το ψηφοδελτιο της ΝΔ την υποψηφιοτητα του Σταμενιτη, ενοσ νεου, μορφωμενου και δυναμικου ανθρωπου που ουδεμια σχεση εχει με τους επαγγελματιες πολιτικους.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. xaxaxa... oute gia kallisteia kanei oute gia th voulh.. eleos me tonkathe pikrameno pou thn exei dei politikos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. na se enimeroso oti den eksartatai apo esena gia to an kanei i oxi...kai ELEOS me tin kathe pikrameni alepou pou o,ti de ftanei to kanei kremastaria!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θεωρώ ανεπίτρεπτο να μιλάτε για έναν άνθρωπο που δε γνωρίζετε με τόσο απρεπή σχόλια! Βέβαια εξίσου ντροπιαστικό θα ήταν ακόμη κι αν τον γνωρίζατε! Όμως Έλληνες είμαστε και αυτό είναι το πολιτικό μας επίπεδο...δεν περίμενα κάτι καλύτερο παρά μόνο μικροπρέπειες και αισχρολογίες! Η Γεσθημανή Πασχαλίδου είναι ένα νέο πρόσωπο, άκρως αξιόλογο και αγωνιστικό και δεν μπορείτε να κρίνετε τις πολιτικές ικανότητες, την ιστορία και τη θέληση της να βοηθήσει την τοπική κοινωνία της Αριδαίας από την εξωτερική εμφάνιση! Γι'αυτό πάμε σαν χώρα κατά διαόλου! Γιατί ψηφίζουμε όχι με βάση την αξία του υποψηφίου και την πρόθεση να συμβάλει στη βελτίωση των κακώς κειμένων αλλά με βάση ανόητα πράγματα που ουδεμία σχέση έχουν με την αξιοκρατία! Ψηφίστε τα παλαιοκατεστημένα πρόσωπα που γνωρίζετε! Να κάνουν τι;;; Ό,τι δεν έκαναν όλα αυτά τα χρόνια που έχουν εκλεγεί και πορεύονται στο πολιτικό γίγνεσθαι;;; Η αλλαγή θα έρθει από τα νέα πρόσωπα που έχουν τη διάθεση, το σθένος και την πραγματική ανάγκη να βοηθήσουν τον τόπο μας κι ένα από αυτά είναι και η Γεσθημανή Πασχαλίδου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα σχόλια μερικών είναι μικροπρεπή και δείχνουν την πολιτική ανωριμότητα ορισμένων ανθρώπων. Ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Η χώρα θέλει αλλαγή και τα νέα πρόσωπα που έχουν διάθεση για δουλειά είναι τα κατάλληλα. Η Γεσθημανή Πασχαλίδου είναι μία ΚΥΡΙΑ δυναμική, δραστήρια, αγωνίστρια που έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους χωρίς να το διατυμπανίζει και μπορεί να προσφέρει πολλά στην Αριδαία. Αυτό το έχει αποδείξει η ιστορία της και η πορεία της στα τοπικά της πόλης μας. Είδαμε που φτάσαμε που όλα αυτά τα χρόνια που ψηφίζουμε τους ίδιους και τους ίδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)