Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Αλμωπίας


Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Αλμωπίας  το βράδυ της Τετάρτης στη συνεδρίαση που συνεχίστηκε ,λόγω διακοπής την προηγούμενη εβδομάδα.
 
 Ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης τον χαρακτήρισε σφικτό και  νοικοκυρέματος . Υποστήριξε ότι κινείται σε τροχιά εξυγίανσης  και έχει κοινωνικό προσανατολισμό.
Αντίθετα η μειοψηφία τον χαρακτήρισε πλασματικό. Ιδιαίτερα σκληρός εμφανίστηκε ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Μπίνος ο οποίος έκανε λόγο μεταξύ άλλων για «Πασόγια» χαράτσια, τοπία στην ομίχλη ,ανυπαρξία έργου και σκανδαλολαγνεία . Η παράταξή του ψήφισε  όχι εκτός από τον Νίκο Αποστολίδη που ψήφισε λευκό . Λευκό ψήφισε και η Μαρτίνα Ζιάκα από τον συνδυασμό του Πέτρου Ζέρζη ο οποίος απουσίαζε λόγω άλλων υποχρεώσεων . Η παράταξή του ψήφισε ΝΑΙ , εκτός από το κομμάτι που αφορούσε το τεχνικό πρόγραμμα το οποίο είχε καταψήφισε σε προηγούμενη συνεδρίαση. 

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΖΕΡΣΗ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΑΙ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ; ΜΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ,ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ,¨η ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΜΑΪΜΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ 25,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΣΜΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ 100% ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΖΕΡΣΗ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ; ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΟΥ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΔΑΡΕΤΕ ΡΕ;;;;; ΞΟΥ ΡΕ!!!!! ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΡΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΛΗ ΑΡΔΕΥΣΗΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΤΗΤΑΣ ΡΕ;;;;; ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΛΗ ΒΟΣΚΗΣ ΡΕ;;;; ΒΕΒΑΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΑΞΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai me th deyterh. katholoy den zoristike

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)