Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Στον ρυθμό του καρνάβαλου




Εβδομάδα αποκριάς αυτή που διανύουμε με αποκορύφωμα τις εκδηλώσεις το τριήμερο του Σαββάτου ,της Κυριακής και της Καθαράς Δευτέρας.

Το πρόγραμμα του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού.
Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου Με τους τυμπανιστές των Καρναβαλιών το συγκρότημα PARANAEτην Χορευτική Ομάδα STELLEROSSE από την Κέρκυρα στο Πάρτυ Νεολαίας με τους GOINTHROUGHπάρκο 25ης Μαρτίου ώρα 22.00
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου Η Μεγάλη Παρέλαση Αρμάτων & Καρναβαλιστών& Μαζορέτες STELLEROSSE& Τυμπανιστές PARANAE.  Αφετηρία Πλατεία Αιγών – Δημαρχείο  μετά της  5μμ.
Κυριακή 26 Φεβρουαρίου
Τελετή λήξης εκδηλώσεων με το μουσικό σχήμα PRIMA VISTA BALKAN QUINTET Στο Πάρκο 25ης Μαρτίου  ώρα 18.00 ακόλουθη κλείσιμο εκδηλώσεων με το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου με βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.
Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου
Η Οργανωτική Επιτροπή Καρναβαλιού ανάβει φωτιά στο καζάνι και με ολονύχτιο ψήσιμο ετοιμάζει τη φασολάδα για το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, στη Πλατεία 25ης Μαρτίου. Στη Γαβαλιώτισσα οι πρόσκοποι τηρούν τη παράδοση με φασολάδα και νηστίσιμα Σαρακοστιανά Εδέσματα όπως και στο Ανεμοδρόμιο Παναγίτσας από την Αερολέσχη Εσείς μην ξεχάσετε τον χαρταετό σας.    

21ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
Με κεντρικό σύνθημα
Ελάτε και σεις στην Κρύα Βρύση που διασκεδάΖΕΙ  ξεκινά και πάλι το περίφημο καρναβάλι της Κρύας Βρύσης …έστω και χωρίς βραζιλιάνες
Οι προσπάθειες του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης και του Δήμου Πέλλας να δώσουν και πάλι την παλιά του αίγλη στο Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης απέδωσαν καρπούς  και μάλιστα για πρώτη φορά με την αμέριστη στήριξη της τοπικής αγοράς, η οποία σε μία τρομερά δύσκολη οικονομικά περίοδο, θέλει και στηρίζει οικονομικά και εθελοντικά τον
 Οι συμμετοχές καρναβαλικών ομάδων από σχολεία, συλλόγους και ιδιώτες  απ΄ όλη την Δ.Ε. Κρύας Βρύσης είναι πολλές , ενώ για πρώτη φορά θα συμμετέχουν και ομάδες καρναβαλιστών και από άλλες Δ.Ε του Δήμου Πέλλας .
    Ο Δήμος Πέλλας μετά την έμπρακτη θέληση και βοήθεια για την επαναδραστηριοποίηση του θεσμού εκεί που γεννήθηκε στην Κρύα Βρύση, ψηφίζοντας ομόφωνα την χρηματοδότησή του, ξεκινάει μέσα στην εβδομάδα τον στολισμό της πόλης, ενώ έτοιμο είναι το δημοτικό γκαράζ για οποιαδήποτε βοήθεια ζητηθεί από τους συμμετέχοντες στην παρέλαση.
Το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
Παρασκευή 24/2 7:30 μ.μ. μουσικές εκδηλώσεις έκπληξη από τα τοπικά καταστήματα εστίασης, καφέ και αναψυχής
Σάββατο 25/2 11:00 π.μ. Παιδικές εκδηλώσεις με την συμμετοχή κλόουν, παντομίμας, κ.α.
Σάββατο 25/2 6:30μ.μ. Live μουσική από τοπικά συγκροτήματα με άφθονο κρασί
Κυριακή 26/2 3:00 μ.μ. Μεγάλη παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)