Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ωραίοι άνθρωποι……



Ποιοι είναι αυτοί;;;
Πολλοί από εμάς θεωρούν ωραίους ανθρώπους αυτούς που έχουν όμορφη  εξωτερική εμφάνιση, όμορφα μάτια, μαλλιά, μύτη, χείλη.
‘Άλλοι πάλι θεωρούν ότι ωραίοι άνθρωποι είναι αυτοί που ντύνονται με όμορφα και ακριβά ρούχα και φορούν ακριβά κοσμήματα. Μερικοί από εμάς πάλι πιστεύουν ότι ωραίος άνθρωπος είναι αυτός που είναι τίμιος και δεν αδικεί τον συνάνθρωπό του. Και κάποιοι άλλοι, μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ, ονομάζουν ωραίους ανθρώπους, τους τίμιους ανθρώπους που δεν αδικούν τον συνάνθρωπο τους αλλά αγαπούν το συνάνθρωπο τους και δείχνουν αυτή την αγάπη τους σε κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί. Έτσι και ο  πολιτιστικός θεατρικός σύλλογος Αλμωπίας «οι ερωτέχνες» είχαν την ευκαιρία να δείξουν την αγάπη τους σε μια οικογένεια από την περιοχή μας, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα στην καθημερινότητα της. Η αγάπη από τους «ερωτέχνες» προς την οικογένεια αυτή, μεταφράζεται σε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο προήλθε από τις θεατρικές παραστάσεις που έδωσε η ομάδα στο παρελθόν. Το ποσό αυτό δόθηκε σε κατάστημα τροφίμων και καταστήματα ένδυσης και υπόδησης της περιοχής μας για να το εξαντλήσει η οικογένεια σύμφωνα με τις ανάγκες της. Για την παραπάνω «ωραία» φιλανθρωπική κίνηση από τους «ερωτέχνες» Αλμωπίας θα ήθελα να ονομάσω όλα τα μέλη της ομάδας αυτής «ωραίους» μα πάρα πολύ «ωραίους» ανθρώπους και να τους ευχαριστήσω θερμά για την κίνηση τους αυτή να βοηθήσουν μια οικογένεια που πραγματικά χρειαζόταν τη βοήθεια τους. Τελειώνοντας με την ευκαιρία αυτή, να ευχηθώ και άλλοι άνθρωποι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της ομάδας αυτής και να βοηθηθούν και άλλες οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Η κοινωνική λειτουργός του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι Νο1» του Δήμου Αλμωπίας Νικολαϊδου Σοφία. 

1 σχόλιο:

  1. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους <>,για την όλη προσπάθειά τους,συνυπογράφοντας την ευχή της Κας ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΄΄και άλλοι άνθρωποι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της ομάδας αυτής και να βοηθήσουν και άλλες οικογένειες,που έχουν ανάγκη΄΄
    ΧΡ ΜΙΣΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)