Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Δουλεύουν ψιλό γαζί τον Συμπαραστάτη του Δημότη


Δικαιολογημένα νοιώθει ότι τον δουλεύουν ψιλό  γαζί  στο   θέμα   ορισμένων έργων ο Συμπαραστάτης του Δημότη  και της Επιχείρησης Σταύρος  Κλεισούρης .Μάλιστα  η όλη ιστορία κυκλοφορεί και ως ανέκδοτο , προκαλώντας πολλά ερωτηματικά στη μέχρι τώρα λειτουργία  του .
Σε απάντηση ο Αντιδήμαρχος Τάσος Τσαβδάρης  προς τον Σταύρο Κλεισούρη  προκειμένου  ο Συμπαραστάτης να δώσει απαντήσεις  σε ερωτήσεις του Πέτρου Ζέρζη , αναφέρει :
Ο τσιμενταύλακας που κατασκευάστηκε μέσα στη κοίτη της  Μπέλιτσας   στην Υδραία στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού έγινε με υλικά που προμήθευσε   ο Δήμος από κατοίκους της τοπικής κοινότητας.
Οι εργασίες καθαιρέσεων στην πλατεία του ΙΚΑ  έγιναν από εργάτες του εργοταξίου. Οσον αφορά την παρουσία του κ. Λεπίτκα ,απλά προσέφερε την σφύρα του  δωρεάν για να διευκολύνει τις εργασίες.
Η διαμόρφωση του χώρου πλησίον των γηπέδων τένις στην ΤΚ Πιπεριάς ,όπου πραγματοποιήθηκε η  διοργάνωση  των Βαλκανικών Αγώνων Αντισφαίρισης  ,από τον όμιλο Αντισφαίρισης ,’εγιναν από τα μηχανήματα του Δήμου . Καθώς όμως τα χρονικά περιθώρια πίεζαν , ο κ. Λιούγκας  ως κάτοικος της Περιοχής προσφέρθηκε να βοηθήσει αφιλοκερδώς .
Η απομάκρυνση της ξύλινης περγκολας στην πλατεία της Όρμας  έγινε για λόγους ασφαλείας ,καθώς όχημα προσέκρουσε πάνω της. Θα επανατοποθετηθεί μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασής της.
 Τα έργα του «καθαρισμού  αυλάκων»  και συντήρησης αρδευτικών γεωτρήσεων  του έτους 2011 δεν παρουσιάζουν καμία υπέρβαση  σε σχέση  με τις αντίστοιχες υπογραφείσες συμβάσεις ,σύμφωνα με τα στοιχεία που τηρούνται στους φακέλους στην τεχνική υπηρεσία .
Οι εργασίες  διαμόρφωσης του χώρου δίπλα  από την πολεοδομία , για την στέγαση των υπηρεσιών του Δημοτολογίου , εντάχθηκαν  στο έργο με τίτλο «Διαμόρφωση χώρου αιθουσών Δημαρχείου Αλμωπίας ¨, καθώς το Τμήμα του Δημοτολογίου αποτελεί παράρτημα του Δήμου. Το εν λόγω έργο ελέγχθηκε από τον επίτροπο του ελεγκτικού  συνεδρίου και πληρώθηκε .
Η διαμόρφωση χώρου δεύτερου  wc  στο κτίριο του παλιού Δημαρχείου , θεωρήθηκε πως έχει διαφορετικό φυσικό αντικείμενο από το παραπάνω έργο και ακολουθήθηκε η διαδικασία της απ ευθείας ανάθεσης. Και το συγκεκριμένο έργο ελέγχθηκε από τον επίτροπο  του ελεγκτικού συνεδρίου  και πληρώθηκε .
Εντός του έτους 2011 δεν έγινε καμιά αναμόρφωση  προϋπολογισμού   που να αφορά σε προμήθεια πινακίδων
Το ζητούμενο είναι πόσα από αυτά μπορεί να «χάψει» ο Συμπαραστάτης του Δημότη  και να τα θέσει στο αρχείο . Κάτι τέτοιο θεωρείται βέβαιο ότι θα «τραυματίσει» ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία  και αμεροληψία του .
Ήδη υπάρχουν στοιχεία , σύμφωνα με πληροφορίες , πολύ διαφορετικά από τις απαντήσεις που δόθηκαν .

1 σχόλιο:

(3)