Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

΄Αγνωστα τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Δημάρχου Αλμωπίας στην Αθήνα ΄



Τρεις μέρες μετά την επίσκεψη του Δημάρχου Αλμωπίας  στην Αθήνα  προκειμένου να συναντηθεί με αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες για να σταματήσει η υποβάθμιση ή και η κατάργηση δημόσιων υπηρεσιών στην Αριδαία , δεν εκδόθηκε καμία ανακοίνωση  για τα αποτελέσματά της .

Πληροφορίες φέρουν τον Δήμαρχο λόγω της ημέρας (Παρασκευή),    να έκανε ελάχιστες συναντήσεις , ενώ ουσιαστικός λόγος της μετάβασης στην Αθήνα ήταν η συμμετοχή του στην Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ . Επειδή όμως τα έξοδα ήταν αρκετά , συνδυάστηκε με την δήθεν επίσκεψη στην Αθήνα για θέματα του Δήμου , για να καλυφθούν  τα έξοδα από τον Δήμο.

6 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΑ ΧΡΕΩΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ[ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΑΥΤΑ Τα εξοδα { ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΓΙΝΑΝ} ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!!!!! πρωτα γινονται μετα νομοιμοποιουνται. Ετσι γινονται σημερα στο δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΜΑΝΔΗ ΣΥΝΕΛΘΕ.ΔΙΝΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΤΙΜΟΣ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΥΡΘΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΚΟΡΙΟ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ( Γ Α Ρ Γ Α Ρ Α ) .
    ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΥΡΙΞΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ (ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ) ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΝ ΚΛΑΚΑΔΩΡΟΥ.
    ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΧΕΙΣ (ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΓΛΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)