Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

«Κλασσικός» ο Δήμαρχος Αλμωπίας : Δεν ξέρει , δεν άκουσε , δεν είδε…


Ξεπέρασε κάθε συγχωριανό του ο Δήμαρχος Αλμωπίας . Σε ερώτηση που τέθηκε σε συνέντευξη  σε εφημερίδα (εκτός περιοχής φυσικά για να μην τον στριμώχνουν )

Προς γενική  ΄εκπληξη  των κατοίκων της Αλμωπίας εμφανίζεται(αφέλεια ή πονηριά ;)  να έχει άγνοια. Απαντά λοιπόν στην ερώτηση
-Για τον πρώην δήμο Εξαπλατάνου και την υπόθεση του Σ. Τουφεγγόπουλου, ποια η άποψη σας;
Υπάρχει σε εξέλιξη μία δικαστική διερεύνηση πολλών θεμάτων, μετά από καταγγελίες προηγούμενων δημοτικών συμβούλων και περιμένουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης και των οικονομικών επιθεωρητών.
Μόνο  που τις αποφάσεις των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης και των οικονομικών επιθεωρητών  τις έχει στα χέρια του εδώ και μέρες ο Δήμαρχος Αλμωπίας  .
Γιατί  δήμαρχε τις αποκρύπτεις και ψεύδεσαι ;
Εμμέσως , πλην όμως σαφώς εμφανίζεται αδιάφορος και παραδέχεται ότι  οι ίδιοι δεν νοιάστηκαν τι έγινε στον Δήμο  Εξαπλατάνου τη προηγούμενη θητεία , αλλά επαναπαύονται στις   καταγγελίες προηγούμενων δημοτικών συμβούλων.

Υπερασπιζόμενος τα προεκλογικά συνθήματα αναφέρει :
«Εγώ πιστεύω ότι θα είναι νέα εποχή για την Αλμωπία, γιατί αλλάζουμε βασικά νοοτροπίες και προσανατολισμούς. Πιστεύω ότι όλοι οι συνεργάτες μου διακατέχονται από τις ίδιες αρχές, όπως κι εγώ: εργατικότητα, διαφάνεια, εντιμότητα.»
΄Όταν  ρωτάται όμως  για  όσα
«ακούστηκαν για κάποιους ανθρώπους μέσα στον δήμο, που φαίνονται ως εθελοντές, αλλά πληρώνονται...» απαντά  :

«Εγώ τα θεωρώ θέματα ασήμαντα για να ασχοληθώ. Εδώ ο κόσμος χάνεται και καθόμαστε και αναλωνόμαστε, στο αν κάποιος εργάζεται στον δήμο ή προσφέρει τις υπηρεσίες του, αν αμείβεται και πως αμείβεται. Δεν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, πρόκειται συγκεκριμένα για κάποια πρόσωπα που βοηθάνε την πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΑ και έγινε ντόρος. Εγώ το θεώρησα ήσσονος σημασίας και δεν έδωσα συνέχεια. Άλλα είναι τα σημαντικά ζητήματα. »
Ξαφνικά λοιπόν αυτά  που ήταν προεκλογικό λάβαρο  , έγιναν ασήμαντα και ήσσονος σημασίας
Τέτοια  κωλοτούμπα  θα την ζήλευαν πολλοί.


11 σχόλια:

  1. ne snam ne tsoy ne vinte re samandi ahdia exeis katantisei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛ.5 Μαρτίου 2012 στις 10:32 π.μ.

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΟΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΗΚΕΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ.Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Δ.ΠΑΣΟΗΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ,ΟΛΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Μπάμπη η συνέντευξη είναι πολύ πρόσφατη γιατί αναφέρεται και στην υποψηφιότητα του Νίκου Παρούτογλου ,για τις βουλευτικές εκογές . Εμείς δεν γράψαμε τίποτα, παρα μόνο αναδημοσιεύσαμε αυτά που είπε ο Δήμαρχος . Αν δεν ήσουν προκατηλειμένος ή ¨εντεταλμένος¨θα το έβλεπες . Μιλάει μόνο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΕΤΡΟ ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ,ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΤΟΥ.ΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ,ΕΞΥΠΝΟΙ,ΠΟΝΗΡΟΙ..........ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛ.5 Μαρτίου 2012 στις 11:56 π.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΤΡΟ,ΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΔΟΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ,ΤΟΤΕ ΜΑΘΕ,ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ,ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΟΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ , ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PROSOXH APO TIS POLLES KROUSEIS MHN SPASH H "ΘΗΡΙΟ"ΠΕΤΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΜΠΑΜΠΗ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re dimarxe dose ston samanti kanena fragko, se exei balei sto mati....
    k meta tha leei eide akoyse xerei:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΣΟΗ ? ( ΒΛΕΠΕ ΔΗΚΕΔΑ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΓΑΤΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΑΤΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΞΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ. ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένας πολύ ωραίος τίτλος για άρθρο θα μπορούσε, επίσης, να είναι:
    "Γραφικός Δημοσιογράφος της Αλμωπίας", ξεπέρασε και τον Χίο.
    Δικό του σύνθημα: Τα άρπαξα?! -Δεν γράφω , Δε μιλάω!
    Δεν τα άρπαξα?! Θα εκβιάζω και θα προκαλώ μέχρι να τα αρπάξω!

    Με καμιά 30άρα σε διαφήμιση της περιοχής στους δημότες μας, (για να πιάσει και τόπο δηλαδή), συμβιβάζεσαι Πέτρο?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗΝ ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΟΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΜΗΛΑΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΙΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΙΣΑΝ & ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)