Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Οργισμένοι οι Αψαλιώτες




Εξοργισμένοι δηλώνουν  οι  Αψαλιώτες  με τη διαιτησία στο παιχνίδι μέσα στη Καλή ,αλλά και με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας Αλκη  Νουσηκύρου .Στο  90΄ έγινε το 3-2. Στο 92΄ η ΄Αψαλος ζήτησε πέναλτι το οποίο δεν έδωσε ο διαιτητής .
Αμέσως στην αντεπίθεση έδωσε πέναλτι υπερ της Καλής με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν έντονα και ο διαιτητής  να διακόψει το παιχνίδι . ΄Όταν ξαναβγήκε αρνήθηκαν να συνεχίσουν οι Αψαλιώτες ,με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί οριστικά σε βάρος της Αψάλου . Ο πρώην  πρόεδροςτου ΄Ολυμπου  Αψάλου   και επι σειρά ετών κοινοτάρχης  Δημήτρης Παπακωνσταντίνου με δήλωσή του κάλεσε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας να μην πάει στην Άψαλο , όπου τον θεωρούν persona  no grata . Μάλιστα του διαμηνύει ότι θα λάβει την ανάλογη απάντηση στις εθνικές εκλογές .

6 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΡΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΜΑΓΚΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ? ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ? Ο ΑΛΚΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΨΑΛΟ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΓΚΙΕΣ. ΠΑΠΑΡΑ, Ε ΠΑΠΑΡΑ. ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ama eisai magkas re papara pes mas to onoma sou kai min grafis anonima o papakonstantinou einai magkas kai ekane onomastiki dilosi esi mporis kota e kota kane kamia kolotoumpa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑ. ΜΠΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ,ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ. ΜΠΟΥΛΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)