Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Η παρέλαση στην Έδεσσα


Με αυξημένη Αστυνομική Δύναμη πραγματοποιήθηκαν οι παρελάσεις για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821 .








Στην Έδεσσα στήθηκε εξέδρα 4x4 με μικρό ύψος. Στην Αριδαία δεν τοποθετήθηκε εξέδρα, ενώ  στο  Δήμο Πέλλας τοποθετήθηκε κανονικά.
Την  Κυριακή το πρωί στην Έδεσσα πραγματοποιήθηκε η Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης χοροστατούντος του Μητροπολίτου Προύσης με την ευκαιρία της επίσκεψής του για τα 100 χρόνια Απελευθέρωσης της Έδεσσας.

Ο Μητροπολίτης κ. Ιωήλ ασθενεί αυτές της μέρες από ίωση. Γι’ αυτό δεν εμφανίστηκε και στην χθεσινή εκδήλωση και στη σημερινή.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε στην πόλη της Έδεσσας ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας.
Στη συνέχεια στο Ηρώων έγινε η κατάθεση στεφανιών και στις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η παρέλαση.

Δεν παρέλασαν οι ανάπηροι ούτε και παραβρέθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις περικοπές των συντάξεων.

Στην απέναντι πλευρά από τους επισήμους υπήρχε  πανό με το σύνθημα «ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ».

Με πληροφορίες  και φωτογραφίες από το tas tv

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΗΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ" κ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΩΤΗ ( ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ). ΑΥΤΟΣ Ο κ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ & ΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ; ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ; KAI ΑΪΝΤΕ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΑΛΛΑ "ΔΑΣΚΑΛΟΣ" ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ; ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ; ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ , ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ & ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ; ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ;;; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ , ΑΛΛΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΧΑΣΕ TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)