Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Αμφισβήτηση του νομικού συμβούλου του Δήμου Αλμωπίας


Εμμέσως πλην όμως σαφώς ο Δήμαρχος Αλμωπίας αμφισβήτησε την γραπτή γνωμοδότησή του νομικού συμβούλου  του Δήμου ,για το άνοιγμα κωδικού, προκριμένου να εγγραφούν οι καταλογισμοί που επιβλήθηκαν στους πρώην δημάρχους Εξαπλατάνου, σε πρώην δημοτικούς συμβούλους και εργολάβους.

 Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Δήμαρχος πήρε τηλέφωνο πάνω από δέκα δικηγόρους για να ρωτήσει σχετικά και από όλους έπαιρνε την ίδια απάντηση . Τελικά επικοινώνησε με το ελεγκτικό συνέδριο , το οποίο απάντησε ακριβώς τα ίδια . Τελικά μετά από τον μαραθώνιο των τηλεφωνημάτων , αναγκάστηκε να υιοθετήσει την εισήγηση του νομικού συμβούλου . ΄Όπως ήταν φυσικό αυτή η αμφισβήτηση προκάλεσε στεναχώρια , στον συνεργάτη του Δημάρχου και ασφαλώς δημιουργεί τουλάχιστον ζήτημα ηθικής τάξης .
Στο μεταξύ η διακοπή της επίμαχης συνεδρίασης από αρκετούς συμβούλους του δημάρχου θεωρήθηκε αδικαιολόγητη, ενώ κάποιοι την χαρακτήρισαν παρωδία και θέατρο του παραλόγου.
Ομως υπήρξε και «άδειασμα » πρώην δημάρχου , καθώς , σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τουλάχιστον τέσσερις σύμβουλοι είχαν υποσχεθεί να καταψηφίσουν το άνοιγμα κωδικών . Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις , έπραξαν ακριβώς  το αντίθετο.

5 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ.ΑΔΙΚΩΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗ ΘΕΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΟΣ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΩΔΙΚΩΝ,ΠΑΡΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΑΓΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΕΠΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ,ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ;ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΤΙ η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ρε πολατιδη,μαζι νε τον Κλεισουρη θα τον αποτελειωσετε τον Ζερζη.Η ατακα σου για τον Μακη ηταν περα για περα ευστοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ κ. ΜΑΚΗ; ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο κ. ΠΕΤΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 70.000 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ? ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΣΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΗ ΑΜΑ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΣΥΛΛΑΒΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ Ο ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)