Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Στην Α1 ο Μέγας Αλέξανδρος ΄Ορμας








Νίκκησε με 5-1 την Ξιφιανή. 
Δίκαιη η άνοδος 

Διαστάσεις θριάμβου πήρε η νίκη της ΄Ορμας στον αγώνα μπαράζ για άνοδο στην Α1 κατηγορία . Μπροστά σε 1.000 περίπου θεατές ο ι δύο ομάδες πάλαιψαν για την νίκη ,. Το πρωτο μέρος ήταν ισοροποημένο  Η Ξιφιανή στο 10 κέρδισε πέναλτυ το οποίο αρχικά δίστασε να δώσει ο διαιτητής  Φωτιάς. Το εκτέλεσε ο Μήτσκας   ,απέκρουσε ο Μπελιτάσιος ,η μπάλα όμως αφού βρήκε το κάθετο δοκάρι κατάληξε στα δίχτυα . Δέκα λεπτά αργότερα  ο διαιτητής μπορούσε να δώσει ένα κλασσικό πέναλτυ ,όταν σε σουτ των επιθετικών της Ξιφιανής  η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού , άλλαξε πορεία και κατάληξε κόρνερ .
Λίγο αργότερα ο διαιητητής θα μπορούσε να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον Γώγου τη ς ΄Ορμας σε βιαίο φάουλ πάνω στον Δούμο  αλλά χαρίστηκε .
΄Όπως χαρίστηκε λίγο αργότερα στον Τζιούτζη της Ξιφιανής που κάτι ψυθίρισε στην βοηθό διαιτητή Ευφραιμίδου  ενώ ετοιμαζόταν να εκτελέσει κόρνερ.  Του έδειξε την κίτρινη κάρτα  και ενώ την σημείωνε ο παίκτης της Ξιφιανής  ξαναμουρμούρισε στην βοηθό η οποία κάλεσε τον διαιτητή που αρκέστηκε σε …συστάσεις . Από κει και πέρα και η βοηθός μάλλον τα πήρε στο κρανίο και όποτε μπορούσε το έδειχνε με τις σε βάρος υποδείξεις κατά της Ξιφιανής . Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο από λάθος στο κέντρο του γηπέδου ο Σαμαράς πήρε την μπάλα και ασταμάτητος μπήκε στη περιοχή και με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 ,παρά την προσπάθεια του Κασσά που απέκρουσε ,αλλ’ά δεν αποσόβησε το γκολ. Στο β΄ημίχρονο η Ορμα μπήκε πιο συγκροτημένη και κατά΄φερε στο 55΄με εκτέλεση φάουλ του Μητιτενίδη να κάνει το 2-1 Στο 75΄μετα από ωραίο συνδυασμό ο Χατζηλαμπρινός από κοντά έκανε το 3-1 . Λίγο αργότερα ο Μητιτενίδης σημείωσε το 4-1. Το κερασάκι στη τούρτα το έβαλε ο Σαμαράς που πέτυχε το 5-1 ,δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη και την δίκαη άνοδο στην Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ.

31 σχόλια:

  1. πετρο για το 5-2 με το λουτρακι ποτε θα γραψεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγαλη ομαδα η ορμα απο την ΙΔΑ εφαγε 5 μπαλακια και ας ηταν η ΙΔΑ με 9 παιχτες....

      Διαγραφή
    2. μη μπερδευεις τη φουτσα με τη βουρτσα...

      Διαγραφή
  2. Πόσο γατακια είσαστε ρε κ κολλημένοι Ορμιωτες δεν πρόκειται να φτάσετε την ιστορία του Λουτρακιου ότι κ να κάνετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ο ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λούτσο πάλι λουκτρακιώτες..... σας πονεσε πολύ ποζαρίτες;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε ποζαριτες τι μιλατε για ιστορια αφου οταν η ορμα επεζε μπαραζ για να ανεβει στην δ εθνικη εσεις ακομα πεζατε με τα κατσικοχωρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παλιοκομπλεξαρα σαμανδη θες να λεγεσε και δημοσιογραφος με αυτα που γραφεις κατα της ορμας. οταν φαγατε την πενταρα σε ετσουξε τοσο που ουτε εγραψες στην εφημεριδα αλλα μια ζωη εχετε κομπλεξ με εμας παλιοποζαριτες επηδη μας ζηλευετε και ξερετε οτι ειμαστε ανωτεροι απο εσας ... εγω το ξερω οτι δν θα το δημοσιευσεις αλλα το γραφω για να το δεις εσυ παλιομαλακα γαμημενε. ενα σου λεω αν σε πετυχω στην αριδαια θα αρχισω να φωναζω ολες τις βρομιες σου χοντρε , οχι αυτα που γραφεις αλλα και για αλλα θεματα ξερεις εσυ παλιο τσατσε(ξανακανε τετοια σχολια και ολες οι βρομιες σου θα βγουν στο ιντερνετ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απάντηση στον 2.16 Μάλλον δεν διάβασες το κείμενο ή είσαι τελείως άνους και δεν καταλαβαίνεις. Εμείς γράφουμε επώνυμα ,ενώ εσύ νομίζεις ότι κρύβεσαι στην ανωνυμία . Ότι κιαν λες εσύ και εγώ η αλήθεια είναι αλήθεια. Η Όρμα κέρδισε δίκαια . Και με εννέα παίκτες να έμενε πάλι θα κέρδιζε γιατί απλά στο δεύερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη και εάν θέλεις συνοπτικά δικαούταν να βγεί απ΄ευθείας. ΄Ομως ο διαιτητής έκανε τα λαθάκια του . Επρεπε να αποβάλει το Γώγου όχι επειδή το λέω εγώ αλλά οι κανονισμοί .
    ΄Επρεπε να αποβάλλει το Τζιούτζη της Ξιφιανής.
    ΄Επρεπε να δώσει δεύτερο πέναλτυ υπερ της Ξιφιανής .
    Δεν 'επρεπε να ακυρώσει το γκολ του Σαμαρά της ΄Ορμας γιατί ο Σαμαράς δεν ακούμπησε καθόλου τον τερματοφύλακα αφού η μπάλα είχε ξεφύγει από τον τερματοφύλακα και ήταν μισό μέτρο μακρυά του .
    Η διαφορά λοιπόν η δική μου με σένα το "στυλάκι" είναι ότι εγώ λέω επώνυμα την γνώμη μου ,ενώ εσύ όσα χρόνια κι αν περάσουν θα εξακολουθείς να φοράς μίνι φούστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εάν θέλεις συνοπτικά δικαούταν να βγεί απ΄ευθείας .ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ...........Η ΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ 9 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ 5 ΓΚΛΟΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΟΡΜΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ..........

      Διαγραφή
    2. Η Όρμα φέτος δεν αγόρασε κανένα παιχνίδι σε αντίθεση με την (πρωτοπόρο)Ίδα που είχε τραπέζι με το Λουτράκι και απήλησε με ένσταση την Πολύκάρπη για να μπόρέσει να ανατρέψει (δίκαια) το εις βάρος της σκορ με την τελευταία της κατηγορίας. Όσο για το παιχνίδι με το Βορείνο όποιος ήταν εκεί και μετά πήγε να δει την σφαγή του Λυκοστόμου 2 πέναλτυ και τουλάχιστον 1 αποβολή, γνώριζει πως η ένταση του αέρα δεν ήταν ίδια.Όσο αναφορά τα μεταξύ μας παιχνίδια έριξε 5 εφάγε 4 οχι μεγάλη διαφορα για να την αναφέρεις και οι 9 παίχτες έπρεπε και τις δυο φορές να είναι 7 το γεγονός βέβαια οτι στο τελευταίο μεταξύ μας δεν καταφέραμε να σας κερδίσουμε σας κανει δίκαια πρωταθλητές γιατί αυτή ειναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.το δικαιούταν λοιπόν είναι υποκειμενικό

      Διαγραφή
    3. .ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ

      Διαγραφή
  8. πετρο ειμε ορμα αλλα δν συμφονω με την συμπεριφορα του αλλου ... εισουν δικαιος στην κριτικη σου με λιγο υπερβολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απευθείας η Όρμα γιατί? Πάλι θέλετε να ακυρώσετε την προσπάθεια της Νεοφώτιστης Ίδας στην κατηγορία που βγήκε τραίνο στην άλλη κατηγορία..
    Εκτός από αυτήν την Κυριακή πότε η Όρμα έπαιξε ξανά Κυριακή ? Ποτέ !!!
    Στο αναβληθέν παιχνίδι με το Βορεινό που δεν έπρεπε να ακυρωθεί (γιατί και στο Λυκόστομο είχε αέρα όπου έπαιζε η Ίδα) , αναβάλανε ολοκληρη αγωνιστική (Τετάρτης) για να παιχτεί το αναβληθέν της Όρμας και είναι από τις λίγες φορές που οι αντίπαλοι τελειώσανε με 11 !!!
    Γενικώς είχε μια ποιό ευνοική μεταχείριση φέτος η Όρμα .. και αν δεν πέφτανε και οι 6 ομάδες πο την περιοχή μας δεν θα ανεβαίνανε 2 από εδώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.. η Πολυκάρπη έχανε 2-0 με την Ίδα και έκανε αλλαγές με παίχτες άλλης ομάδας για να το κάνει 2-3 και το είπανε οι ίδιοι, που σημαίνει ότι αν συνεχίζανε οι ίδιοι το παιχνίδι θα έληγε 20-1 για να τελειώσει η καραμέλα..
    Το Λουτράκι μπορεί να μην το χτύπησε το παιχνίδι , αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αν παιζόταν στα ίσια ότι θα κέρδιζε..
    Ας πάρουμε τώρα την μεγάλη Όρμα ... πείτε μας τι έγινε μετά το 75 στην Άρνισσα? ΄που το σκορ ήταν 0-0 και ξαφνικά έγινε 0-3? (τα κουτσομπολιά λένε για 500 ευρουδάκια παντελόνι)!!
    Πείτε μας τι έγινε με τον Μιχαηλίδη διαιτητή απέναντι στο Λουτράκι , όπου άφησε τους Λουτρακιώτες με 10 (στο 1-1 και πέναλτι) για να μην στραβοπατήσει η Όρμα?
    Πείτε μας γιατί αναβλήθηκε το ππαχνίδι στο Βορεινό , αμέσως μόλις έχασε το πέναλτι η Όρμα?
    Πείτε μας γιατί έπαιζε συνεχώς Σάββατο η Όρμα , έτσι ώστε να μην ξενυχτάνε οι παίχτες για τους αγώνες της Κυριακής ?
    Πείτε μας γιατί τα περισσότερα παιχνίδια τα έπαιζε ο Μιχαηλίδης όταν με παίχτη της Όρμας είναι συνάδελφοι?
    Οπότε ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΑΣ η οποία κέρδισε όλα τα παιχνίδια που έπρεπε και χωρίς προπόνηση , αλά με καρδιά όλα τα παιδιά δίνανε αυτό που μπορούσανε μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου απάντησε με αναφορά σε πραγματικά γεγονότα που δεν χωρούν αμφισβήτηση οι γελιώτητες που αναφέρεις για συγκεκριμένα πρόσωπα δεν χρειζουν σχολιασμού γιατι η πολύχρονη παρουσία τους στο ποδόσφαιρο τα λέει όλα.Αν τώρα εσύ αντιλύφθηκες οτι υποτιμήθηκε η πραγματικά εξαιρετική πορεία της Ίδας μάλλον πρέπει να ψάξεις καλλίτερα στο μυαλό σου αντί να ρίχνεις λάσπη προς τους πάντες.

      Διαγραφή
    2. Ένα ολόκληρο πρωτάθλημα τυχερή η Ίδα ?
      Διπλάσιο αέρα στο Λυκόστομο απ' ότι στο βορεινό? Τότε γιατί το ξεκίνησε ο Διαιτητής?
      Γελειότητες που αφού ρίχνουμε τα καρφάκια μας , μετά αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου..? και εγώ σε πραγματικά γεγονότα αναφέρομαι και αν στα γραφόμενα μου βλέπεις λάσπη ..τότε εσύ ... το λες ... Εγώ ανέφερα αυτά που ακούγονται , όπως κάποιοι ανέφεραν ότι το Λουτράκι έδωσε το παιχνίδι στην Ίδα..
      Οπότε ας αφήσουμε τα κουτσομπολιά και πριν πούμε κάτι να δεχόμαστε και τον αντίλογο..
      Ας έχουνε οι ομάδες του χρόνου καλή πορεία και ας πέσουν ομάδες απο την περιοχή εκτός Αλμωπίας..

      Διαγραφή
    3. 1)Δεν ειπε κανείς τυχερή την ιδα έκανε εξαιρετική πορεία το ξαναλέω2)Το οτι ειχε πιο πολύ αέρα στο Βορεινό το ξερει οποιος ήταν εκεί οσο για τον διαιτητή μονο αυτόσ μπορεί να απαντησει αλλά αν δεν το ξεκινούσε εχω την εντύπωση πως δεν πληρωνόταν.Τα καρφάκια που λες είναι όπως ειπα πραγματικά γεγονοτα(τραπέζι στο Λουτράκι), αυτά που ακούγονται ειναι κουτσομπολια και οχι παντα αλήθειες. σωστά ομως πρέπει να κοιτάξουμε και οι 2 πως θα επιβιώσουμε του χρόνου.Υ.Γ. Δεν συμφωνώ με κανένα χαρακτηρισμό και τους καταδικαζω απλα ας χαλαρώσουμε λιγο ενα παιχνίδι είναι.

      Διαγραφή
  11. Στο παιχνίδι μέσα στο βορεινο είχε το διπλάσιο αέρα από ότι είχε την ίδια ώρα στο λυκοστομο και όσο για τις ημέρες που επεζε η ορμα τα παράπονα σου στην ΕΠΣ και όχι να λες ότι δεν ήταν τυχαίο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟ ΑΜΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα να σου δώσουμε το βίντεο Ορμα - Ίδα για να δεις μια υποδειγματική αντεπίθεση με 10 παίχτες όπου ισοφαρίζει η Ίδα σε 2-2 !! Εκεί να δεις αμπαλοσύνη ...

      Διαγραφή
    2. ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΠΙΟ ΑΜΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΠΟΝΑΕΙ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΑΜΠΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ.............

      Διαγραφή
  13. ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ .ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΔΙΚΑΙΑ.ΤΟ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Η ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΑΞΙΖΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ.ΤΟ Θ Ε Μ Α ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ........ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ.ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΠΑΙΔΙΑ Η Α1 ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ,ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ,ΚΑΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ,ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΜΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΕΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΗΘΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ''ΕΜΠΕΙΡΙΑ'.ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ.ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ[ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ-ΧΟΡΗΓΟΥΣ-ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ-ΧΟΡΟΥΣ-ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ-]ΤΟ ΙΔΙΟ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ,ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ.ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΦΟΒΗΤΡΑ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΟΡΜΑΣ-ΑΛΜΩΠΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΕ.ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΑΝΕ.ΠΡΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΣΙΜΟ ΙΔΑ,ΟΡΜΑ,ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ,ΑΨΑΛΟΣ[ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ -5].ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ''ΚΑΤΩ ΟΜΑΔΕΣ''.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΡΕΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ[ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ].ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΛΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ.ΑΡΑ.......ΑΣΤΑ.ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΜΕΡΑΚΙ,ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΣ.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ''ΔΥΣΚΟΛΟΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ22 Μαΐου 2012 στις 3:39 μ.μ.

    1.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ.2ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ94" ΦΑΓΑΤΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΠΑΙΝΙΔΙ. ΜΠΑΛΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ,ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ ΤΟ ΕΙΔΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ.ΠΑΝΤΩΣ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΣΑΣ{ΚΛΩΤΣΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ -ΝΟ 12 ΙΔΑΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΟΡΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ} ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΟΡΕΙΝΟ-ΟΡΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΒΟΡΕΙΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΡΜΑ .ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΗΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΝΕΡ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΥΝΟΗΣΕ,ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ.ΣΤΟ ΟΡΜΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑΝ, ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΜΕ-ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ -ΟΥΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣ-ΟΡΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΝΟΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΥΝΟΗΣΕ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ{Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΩΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ} ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΡΝΙΣΣΑ-ΟΡΜΑ Η ΑΡΝΙΣΣΑ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΣΚΗΡΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΕΝΩ ΣΤΟ "ΑΛΛΟ"ΠΑΙΝΙΔΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ -ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ Η ΟΧΙ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΡΜΑ-ΞΙΦΙΑΝΗ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΙΣΟΡΟΠΗΜΕΝΟ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΝΑΛΟΓΗ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΞΙΦΙΑΝΗ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΟΧΙ ΔΥΝΑΤΟ-ΟΧΙΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΤΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ .ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΞΙΦΙΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΩΜΟ ΤΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΤΕ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΦΑΝΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΝΟΥΛΗ
    ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Η ΟΡΜΑ
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΙΤΩΝ.Η ΞΙΦΙΑΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ-ΟΦ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΡΙΤΕΥΟΥΝ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ,ΤΑ ΥΠΟΛΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΒΑΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΝΩΣΕΩΝ-ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. etsi akribvs einai h katastash 2.35.ayth einai h pragmatikothta.dystyxvs oloi blepoyme to dentro ki oxi to dasos.oso gia thn eikona tvn omadvn idas,ormas,jifianhs,h orma polla uetika.h ida omada tsampoyka,ki h jifianh basizetai apla se 2 monades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λοιπόν για να μην πολυλογουμε άλλο βάση καλών παιχτών και όμορφου ποδοσφαίρου έπρεπε να βγει πρώτη η ορμα δεύτερη η ξιφιανη και τρίτη η ιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε τα αποτελέσματα δν είναι αυτά που κρίνουν μια ομάδα υπάρχουν και κακοτυχιες αλλά σε εσάς υπήρξαν μόνο κολοφαρδιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ,ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑΡΑ Κ ΛΕΓΕΤΕ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΠΕΡΙ ΙΔΑΣ Κ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΝ
    Ε ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Κ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΜΑΣ .ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)