Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Κόντρα Π. Ζέρζη με Νίκο Φώτο και Διονύση Σταμενίτη.



Σκληρές κουβέντες αντάλλαξαν στην  διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πέλλας ,στην οποία έγινε μεταξύ άλλων και η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στη Πέλλα .
Σε κάποια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες οι τόνοι ανέβηκαν και ο Πέτρος Ζέρζης  χρησιμοποίησε  σκληρές πολιτικές εκφράσεις κατά του Ν. Φώτου. Αντιπαράθεση υπήρξε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και με τον Διονύση Σταμενίτη .

8 σχόλια:

  1. τι στελεχάρα αυτός ο φώτοσ ρε παιδί μου
    αμα τον ακουσεις να μηλάει ανατριχιάζεις από ...
    αηδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ?
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ?
    ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    Ο ΖΕΡΖΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το οτι ψηθισε Καμμενο,ειναι δεδομενο.Το οτι πουλησε τον κολητο του Νουσηκυρου ειναι γνωστο τοις πασι,αλλα εξακολουθει να πηγαινει στις συναντησεις της Ν.Δ. και να βριζει τον μεντορα του τον Ν. Φωτου και αυτο εγινε γνωστο. Ο ανθρωπος ειναι αχαριστος, ειναι αφιλος και το μονο που θελει ειναι ολοι να "δουλευουν" για παρτυ του. Ειναι η νεα εκδοση του "και εσυ τεκνον Βρουτε;". Ο Βρουτος της Αριδαιας.Πρεπει να εχει χασει την ψυχραιμια του. ολους τους βριζει, ολους τους"σφαζει". Αλλα δεν προκαλει καμμια εντυπωση, αυτο ειναι το παιδΙ:ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ. Τον εζησα στον δημο,εχω αποψη.Τον βοηθησα,ετρεξα για αυτον....αλλα το παλικαρι ειχε πετυχει τον στοχο του και μας εγραψε ολους.ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατι προσωπικο θα περιμενες , πολυ κραυγαλεο , γι αυτο βγαζεις χολη . εισαι ομως ανορθογραφος και ανενημερωτος . εχουμε και λεμε : ψηφισε ν.δ. καρασμανη νουσηκυρου . ειναι ν.φωτος και οχι ν.φωτου . αυτος αχαριστος η εσυ παρτακιας ? κανε την αυτοκριτικη σου παλιε του φιλε...ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ .

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟΝ 12,56 ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. Ο ΖΕΡΖΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟ,ΜΟΝΟ,ΜΟΝΟ,ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ...ΟΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ Η ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ??? ΤΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ??? Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ !!!

      Διαγραφή
  5. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κο ΑΓΙΑΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΚΙΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΙΕΡΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν ξερεις κατι...αλλιως μην ανακατευεις ονοματα μεγαλων σε ηλικια ! οσο για το φωτογραφακιας , φτανει ρε παιδια ! κατανταει εκτος απο ενοχλητικο , ΦΘΗΝΟ !!! τοση χολη ??? τι σου εκανε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)