Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τρίποντα κατά του καπνίσματος








Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Ιουνίου το 5ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ που διεξάγεται κάθε χρόνο στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου).


Στο τουρνουά συμμετείχαν 14 ομάδες με 210 αθλητές.

1η νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Διοικητηρίου, 2η  νικήτρια η ομάδα Teachers Sonics (καθηγητές πληροφορικής) και την 3η θέση κατέλαβε η ομάδα του Πανεδεσσαϊκου. Τον διαγωνισμό 3 πόντων κέρδισε ο Μελανίδης Μάριος (διαιτητής του τελικού), δεύτερος ο Παπαλαζάρου Δημήτρης και τρίτος ο Κυριαζόπουλος Γιώργος ενώ το Βραβείο Ήθους για την άψογη συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια των αγώνων απονεμήθηκε στην ομάδα των Σκυδραίων. Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία του κοινού ο Τάσιος Βάσιος. Τις απονομές έκαναν ο Αντιπεριφεριάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τάκης Γιώγας, και η Πρόεδρος του «Ευζην» Μαρούλα Κατσάρα.
 
Η νικήτρια ομάδα θα πραγματοποιήσει μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα που θα αποφασιστεί την Δευτέρα 18.6.2012 και ώρα 14:30  στο Κέντρο Πρόληψης όπου θα συναντηθούν οι υπεύθυνοι των ομάδων για την αξιολόγηση του τουρνουά.

Το ΚΠ «Όραμα» θέλει να ευχαριστήσει όσους βοηθήσαν για την διοργάνωση του τουρνουά, τους προπονητές των συλλόγων που παραχώρησαν τις ώρες προπονήσεων τους, την επιχείρηση «Δροσιά» για χορήγηση εμφιαλωμένων νερών σε κάθε αγώνα, και τον σύλλογο του «Πανεδεσσαϊκού» με προπονητή τον Γιώργο Μίλτση που προσκάλεσε τους μικρούς αθλητές του και έπαιξαν έναν φιλικό αγώνα πριν το τελικό.

Τέλος θέλει να ευχαριστήσει το κοινό που ήρθε να παρακολουθήσει τους αγώνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)