Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Απολογισμός Πεπραγμένων


ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ




Σε  ειδική δημόσια  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Αλμωπίας,  στο  Δημοτικό  Κατάστημα  Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού  Συμβουλίου, σήμερα Παρασκευή  στις21:30΄  πρόκειται να γίνει «Απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής  αρχής, σε ότι  αφορά   την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής   δράσης».
Στη συνεδρίαση μπορούν να παρευρεθούν, οι δημότες,   κάτοικοι και  όλοι  οι  φορείς του Δήμου Αλμωπίας.
Εκτιμάται ότι η συνεδρίαση θα γίνει σε κλίμα έντασης, καθώς η αντιπολίτευση  εμφανίζεται αποφασισμένη να ασκήσει έντονη κριτική σε πολλά θέματα.
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ
Πριν από τον απολογισμό πρόκειται να γίνει η γενική συνέλευση της μονομετοχικής  επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ.
Παραδόξως φέτος από την πλευρά της Διοίκησης της Επιχείρησης δεν έγινε καμιά  γνωστοποίηση για την γενική συνέλευση. Ούτε καν στο Τύπο της Αλμωπίας δεν δημοσιεύτηκε ,έστω σαν είδηση . Η υπό τον κ. Γιάννη Ιωαννίδη Διοίκηση, προφανώς ελάχιστα ενδιαφέρεται για την ενημέρωση των πολιτών της περιοχής .
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται έντονες αντιπαραθέσεις. Η μειοψηφία φέρεται να κάνει την αντεπίθεσή της, κυρίως σε ζητήματα νομιμοφάνειας  και σε ζητήματα περί «ηθικής και νομιμότητας», που επικαλείτο κατά κόρον η πλειοψηφία. Πληροφορίες φέρουν την αντιπολίτευση  να ζητά περισσότερες εξηγήσεις ,για αναθέσεις που έχουν γίνει κατά την άποψή της, από την επιχείρηση, σε στενά συγγενικά πρόσωπα μελών της διοίκησης, αλλά και δημοτικών συμβούλων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)