Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Στα άκρα Δήμαρχος Αλμωπίας και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Σφοδρή επίθεση δέχτηκε μετά τη χθεσινή  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  ο πρόεδρός του ,Κώστας Νικολαϊδης ,από τον Δήμαρχο Δημήτρη Πασόη .

Σε έξαλλη κατάσταση και με φωνές που ακούγονταν μέχρι τα όρια του Δήμου ,ο Δήμαρχος, έσυρε τα εξ αμάξης  στον Κ . Νικολαϊδη . Ούτε λίγο ,ούτε πολύ τον κατηγόρησε ευθέως για «σπεκουλάρισμα» και «συναλλαγή» με τον Πέτρο Ζέρζη .
 Η αιτία ήταν αστεία βέβαια ,καθώς ο Κώστας Νικολαϊδης εκτέλεσε απλά το καθήκοντά του, σε ένα θέμα χωρίς ουσία  .
Στη συνεδρίαση μπήκαν ως έκτακτα και κάποια θέματα επείγοντος χαρακτήρα ,τα οποία αποδέχτηκε η αντιπολίτευση. Με την ευκαιρία ο Π. Ζέρζης  πρότεινε ,εάν είναι δυνατόν να μπουν ως θέμα και οι αιτήσεις τριών παραγωγών οι οποίοι ζητούσαν άδεια για να πουλάν τα προϊόντα τους στη λαϊκή.
Ο Δήμαρχος αρχικά εκνευρίστηκε, επειδή την πρόταση την έκανε ο Πέτρος Ζέρζης. Ζήτησε από την Αντιδήμαρχο Κατερίνα  Μπαγκή  ,που είναι αρμόδια για τα ζητήματα αυτά ,να πληροφορηθεί  αν συγκεκριμένος παραγωγός έχει κεράσια.Αυτή απάντησε ότι δεν θυμάται και δεν έχει τα στοιχεία .

Η Αντιδήμαρχος αποχώρησε περιέργως από την αίθουσα  και επέστρεψε αργότερα ,κρατώντας φακέλους. Βρήκε …ξαφνικά όλα τα στοιχεία. Οι φάκελοι ήταν εντάξει , ενώ για τον συγκεκριμένο από την ΄Ιδα κατά την άποψη του Δημάρχου ,επρόκειτο περί …οπωροπώλη.
Ο Πέτρος Ζέρζης επανέλαβε ότι εφερε καλοπροαίρετα στο συμβούλιο ένα θέμα , για το οποίο ρώτησε αν μπορεί να τεθεί προς συζήτηση για να διευκολυνθούν και να εξυπηρετηθούν κάποιοι συμπολίτες .
Θέση με την οποία συμφώνησε και ο Χρήστος Μπίνος ο οποίος και την χαρακτήρισε αυτονόητη .
Μετά την συνεδρίαση και χωρίς να καταλάβει κανείς τον λόγο ,στα γραφεία του Δήμου,άρχισε η ανελέητη επίθεση κατά του Κώστα Νικολαϊδη  από τον Δήμαρχο. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου , φανερά εκνευρισμένος και αγανακτισμένος αποχώρησε ,για να αποφευχθούν προφανώς τα χειρότερα (΄Ισως και η χειροδικία) αφήνοντας να εννοηθεί ότι κατά πάσα πιθανότητα να υποβάλλει και την παραίτησή του προς το Σώμα, το οποίο και τον εξέλεξε.
Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τις εξελίξεις πλέον . Η επίθεση του Δημάρχου ήταν τελείως άδικη . Αποκλείεται όμως να χαμηλώσει τους τόνους,η να ζητήσει συγνώμη, , καθώς ο εγωϊσμός του είναι υπερμετρος και η έπασρη της εξουσίας στο αποκορύφωμά της , όπως διαπιστώνουν στενοί του συνεργάτες, αλλά και όπως επισήμανε και ο Χρήστος Μπίνος αρκετές φορές στη συνεδρίαση , ότι διαπιστώνει φαινόμενα έπαρσης στον Δήμαρχο. 

3 σχόλια:

  1. ΟΣΟ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΓΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΕΡΕΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ.....ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΕΙ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΔΙΧΟΝΕΙΕΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ? ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΗΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ο ΔΕ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΙΕΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)