Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πρόσκληση εμπορικών επαγγελματιών από τον Αλμωπό Aριδαίας


Αγαπητοί Επαγγελματίες Συμπολίτες,


Η προσπάθεια της διοίκησης του ΑΛΜΩΠΟΥ από πέρσι που ανέλαβε τα καθήκοντά της ήταν η δημιουργία μιας ομάδας που να αποτελείται από παιδιά της επαρχίας ,αλλά και το άνοιγμά της σε όλο τον κόσμο της Αλμωπίας με τη δημιουργία μελών, τα οποία θα έχουν λόγο στις εξελίξεις της ομάδας. Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΖΗΤΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ

Η διοίκηση του Αλμωπού θέλει να συνεργαστεί με επιχειρήσεις της επαρχίας, οι οποίες θα προσφέρουν εκπτωτικά κουπόνια στα μέλη της ομάδας.

Με τον τρόπο αυτό το κατάστημά σας θα αποκτήσει πελάτες που ίσως μέχρι τώρα δεν είχε και ταυτόχρονα ο πελάτης-ΜΕΛΟΣ θα έχει κίνητρο να έρθει στο κατάστημά σας, δεδομένου ότι οποιαδήποτε οικονομική ελάφρυνση είναι σημαντική στις μέρες μας λόγω της οικονομικής ΚΡΙΣΗΣ..!

Παράδειγμα:

Μια επιχείρηση μπορεί να δώσει προσφορά για οποιαδήποτε αγορά άνω των 30 ευρώ, να έχει ο πελάτης έκπτωση 5 ευρώ. Δηλαδή αν ο πελάτης κάνει αγορά ύψους 38 ευρώ, στο ταμείο θα πληρώσει 33 ευρώ, προσκομίζοντας το κουπόνι των 5 ευρώ, το οποίο θα έχουμε εκδώσει σε συνεργασία με σας.

*Τα ποσά είναι συμβολικά και το ύψος της προσφοράς του κουπονιού θα το καθορίσετε εσείς.

**Το κουπόνι μπορεί να είναι ένα για όλο το χρόνο ή μηνιαίο ανάλογα με το τι επιθυμείτε εσείς.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ
Μετά τιμής το ΔΣ του Αλμωπού                               

Τηλ. Επικοινωνίας: 6937232380 - 6972500083

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)