Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Καλομελέτα και ...έρχεται










 ΟΛΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ (ΚΑΤΑ)ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ





ΔΟΚΙΜΗ
Σε ομάδα Β’ Εθνικής και συγκεκριμένα στον Πιερικό δοκιμάστηκε ο στράικερ του Αλμωπού Χρήστος Τσαουσίδης και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Το αν θα αποκτηθεί ή όχι είναι θέμα τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Κατερίνης που πάντως ξέρει ν’ αξιοποιεί νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΙ
Πολλές φορές μάτι της στήλης έχει εντοπίσει τον εκ των κορυφαίων διαιτητών Γιώργο Μιχαηλίδη και τον κόουτς Μιχάλη Μαυρίδη ν’ απολαμβάνουν τον καφέ τους στον πεζόδρομο της Αριδαίας κάνοντας το ανάλογο κους – κους. Χρήμα υπάρχει, ωραίοι είναι, δικαιολογημένα είναι από τα πρόσωπα  του …πεζόδρομου!!!

ΑΡΕΣΕ
Στον ΠΑΟΚ Θεσ/νίκης στην ομάδα κάτω των 20 δοκιμάστηκε μ’ επιτυχία ο νεαρός ακραίος οπισθοφύλακας του Αλμωπού Παναγιώτης Δεμίρης που φέτος ήταν από τους βασικούς πρωτεργάτες της καλής πορείας που έκαναν οι κυανόλευκοι. Το μεράκι υπάρχει, το ταλέντο υπάρχει, όλα μπορούν να γίνουν για το μεγάλο άλμα.

ΤΑΛΕΝΤΟ
Στην ομάδα της ΑΕΚ κάτω των 17 κατέληξε ο νεαρός επιθετικός του Αετού Σκύδρας Παναγιώτης Ξόμπλιος καθώς οι επιτελείς του Δικέφαλου του Νότου τον εντόπισαν και δεν έχασαν την ευκαιρία να κλέψουν ένα ακόμα ταλέντο από τον Βορρά όπου τα λαγωνικά μάλλον έβλεπαν άλλου…

ΤΕΛΟΣ
Οριστικά τέλος από τον Αλμωπό για τον προπονητή Βασίλη Σαμαρά που μετά από ένα χρόνο όπου η δουλειά του κρίθηκε ικανοποιητική. Όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε και ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του αφού έτσι είναι το ποδόσφαιρο είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε μερικούς.

ΞΥΔΙ
Επειδή όσοι διοικούν τον Αλμωπό θα πρέπει να έχουν στο νου τους αποκλειστικά το συμφέρον της ομάδας και μόνο αυτό. Γι’ αυτό οι αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν ψύχραιμα χωρίς φόβο και αν θυμώσουν κάποιοι και παρεξηγηθούν υπάρχει άφθονο ξύδι στα σούπερ μάρκετ …άλλωστε ο Αλμωπός δεν είναι τσιφλίκι κανενός!!!

ΔΙΛΛΗΜΑ
 Μάλλον δε θα συνεχίσει στον ΠΑΣ Ξιφιανής ο γνωστός μεσοεπιθετικός Χρήστος Μήτσκας (Λούπου) που όμως είναι άγνωστο που θα συνεχίσει την καριέρα του. Το δίλλημα είναι επιστροφή στον Μ.Α. Όρμας και στην Α1 ή θα ψάξει για ομάδα της Α’ Κατηγορίας.

ΣΥΖΗΤΑΕΙ
Με ομάδες Α1 συζητάει ο νεαρός Δημήτρης Παπανδρέου και αναμένεται να έχουμε σύντομα νέα για το αν θα καταλήξει σε κάποιον πάγκο. Σίγουρα το πρωτάθλημα της Α1 είναι μια πρόκληση για όλους τους νεαρούς προπονητές.

ΓΝΩΡΙΜΟΣ
Κοντά στον Βατανιακό σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ο νεαρός άσος Γιάννης Παντελίδης που πέρσι αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Παίκτης που τον γνωρίζει καλά ο Λεωνίδας Μπίλλης, τωρινός προπονητής της ομάδας της Κατερίνης και τον θέλει με κλειστά μάτια.

ΚΟΥΙΖ
Μήπως γνωρίζετε αν τα άκουσαν κάποιοι παράγοντες του Αλμωπού με το που κυκλοφόρησε το όνομα του νέου προπονητή στην πιάτσα;

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Όπως όλα δείχνουν ο Βασίλης Μαντζάρης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή του Αλμωπού καθώς η διοίκηση του Κώστα Παλίκογλου έκρινε ότι ήταν ο πλέον κατάλληλος γι’ αυτή τη θέση. Νέος άνθρωπος, με μεγάλο μεράκι και γνώσεις,  σίγουρα πρόκειται για μια εύστοχη επιλογή.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
Συνεχίζει το έργο του στον Αλμωπό Β’, κατά πάσα πιθανότητα, ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης καθώς η διοίκηση τον καλεί να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε με τ’ ανερχόμενα ταλέντα της Αλμωπίας γενικότερα. Έτσι συνεχίζεται η πολύ καλή δουλειά που έχει σαν στόχο ν’ αναδειχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ταλέντα.

ΚΟΥΙΖ
Ποιος μεγαλοπαράγων του Αλμωπού βρέθηκε εκτός Αλμωπίας, κατά Χαλκιδική, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και το απόλαυσε πραγματικά; Αν μπορούσε ας έκανε κι αλλιώς αφού η …παντόφλα ήταν ανά χείρας της συζύγου του!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
Και ο Απόλλων Κρύας Βρύσης χτύπησε την πόρτα του Γιώργου Τυριακίδη όσον αφορά την τεχνική ηγεσία καθώς θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Α1 Κατηγορία. Κάτι θα ξέρουν περισσότερο οι διοικούντες του πρίγκιπα του κάμπου…

ΕΚΛΕΚΤΟΣ
Ο Σωσανδριώτης Γιώργος Κορέλας είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Εθνικού Αριδαίας όσον αφορά τον πάγκο της ομάδας για τη νέα περίοδο. Ο άψογος χαρακτήρας του και οι γνώσεις του για το ποδόσφαιρο είναι από τα ατού του νέου προπονητή εκτός απροόπτου των κυανόλευκων της Αριδαίας.

ΚΟΥΙΖ
Τελικά θα παραμείνει ή όχι στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Εξαπλατάνου ο πετυχημένος προπονητής Μάκης Δεμίρης;

 ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ
Αν και δεν ήταν φαβορί για την άνοδο τελικά ο Μ.Α. Ν.Πέλλας κατάφερε ν’ ανέβει στην Α1 μετά από μεγάλη προσπάθεια τόσο των παικτών όσο και της διοίκησης. Μάλιστα η διοίκηση του Στέλιου Κάλφα συνεχίζει και τη νέα σεζόν ενώ ανακοίνωσε ότι παραμένει στη θέση του προπονητή και ο Κώστας Νινιατσούδης που πάει για ρεκόρ παραμονής στην ομάδα.

ΚΙΝΗΣΗ
Έντονη κινητικότητα στο θέμα του προπονητή παρατηρείται στον Μακεδονικό Ίδας και γίνονται συνεχείς επαφές χωρίς όμως να έχουν θετική κατάληξη μέχρι στιγμής. Εννοείται ότι θα πρέπει να χαμηλώσουν τις απαιτήσεις τους τόσο οι προπονητές όσο και οι παίκτες αν θέλουν να έχουν δουλειά τη νέα σεζόν.

ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΙ
Αρκετοί θέλουν να …ψωνίσουν από το ρόστερ του ΠΑΟ Φιλώτειας ωστόσο υπάρχει μια διστακτικότητα καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στους Βραζιλιάνους ενόψει της νέας σεζόν. Εντός κάποιων ημερών αναμένεται να φανεί τι θα γίνει και αν κάποιοι ποδοσφαιριστές αλλάξουν στρατόπεδα.

ΣΚΕΦΤΙΚΟΣ
Ιδιαίτερα σκεφτικός δείχνει ο Χρήστος Δίος (Λέτο) που την περσινή σεζόν βρέθηκε για ένα εξάμηνο στην Ένωση Τσάκων μετά τη διάλυση της Θύελλας Σαρακηνών. Υπάρχουν αρκετές προτάσεις και κανείς δεν γνωρίζει τι θα πράξει ο τεχνίτης μεσοεπιθετικός για τη νέα σεζόν.

ΤΑΛΕΝΤΟ
Από τους καλύτερους παίκτες του Εθνικού Αριδαίας ήταν ο νεαρός Γιώργος Κουντουράς και δικαίως ακούγονται πολλά γι’ αυτόν. Ο 15χρονος μεσοαμυντικός ιδιαίτερα ταλαντούχος έχει τα φόντα για μεγαλύτερα πράγματα, αρκεί να δουλέψει σκληρά και να είναι προσγειωμένος.

ΞΕΧΩΡΙΣΕ
Πολλές ομάδες θα ήθελαν τον νεαρό αμυντικό Χρήστο Χρηστίδη που άφησε άριστες εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του παρά τον υποβιβασμό του Ακρίτα Σωσάνδρας. Ένας παίκτης με πολλά προσόντα γνωρίζει τα μυστικά της μπάλας και θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα δεχθεί πολλές προτάσεις.

ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ
Έντονες ενοχλήσεις δέχεται η διοίκηση της Δόξας Μαυροβουνίου για τον 16χρονο Χρήστο Γάκη από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών καθώς οι εμφανίσεις που έκανε την περσινή σεζόν δεν έμειναν απαρατήρητες από κάποια λαγωνικά. Σίγουρα πρόκειται για ένα ταλέντο με πολύ μεγάλη όρεξη που αν δουλευτεί σωστά αναμένεται να έχει λαμπρή εξέλιξη.

ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ
Αν κάποια ομάδα καταφέρει και αρπάξει το δίδυμο Δημήτρη Τρίψη και Δημήτρη Μαντή από τον ΠΑΟ Κερασιάς θα έχει κάνει δυο από τις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού. Όποιος έχει δει αυτά τα παιδιά ν’ αγωνίζονται και ξέρει λίγη μπάλα θα έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Αρκετές προτάσεις δέχεται ο έμπειρος μέσος Ευθύμης Τσόρμπας που μέχρι τον Δεκέμβριο αγωνιζόταν στον Εδεσσαϊκό και μετά στην Φιλώτεια. Είναι ελεύθερος να επιλέξει την ομάδα που θ’ αγωνιστεί τη νέα σεζόν και μέχρι τώρα μελετάει προσεχτικά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ
Πολλά ποντάρουν στη Δόξα Μεγαπλατάνου στους νεαρούς και ιδιαίτερα εξελίξιμους Δημήτρη Παυλίδη και Νικήτα Σεφερίδη ενόψει της νέας σεζόν όπου κανείς δεν γνωρίζει σε ποια κατηγορία θ’ αγωνίζονται οι ασπρόμαυροι καθώς πάντα υπάρχει πιθανότητα κάποια ομάδα να μη δηλώσει συμμετοχή. Τα δύο αυτά παιδιά έχουν περίσσιο ταλέντο και συνεχίζουν την παράδοση που θέλει τη Δόξα να παράγει παίκτες.

ΚΟΥΙΖ
Μήπως γνωρίζετε με ποιους παράγοντες από ομάδες Α1 συζητούσε σε ταβέρνα της Λάκκας ο προπονητής Γιάννης Γυριχίδης την περασμένη εβδομάδα;

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ
Στη Δόξα Εξαπλατάνου θ’ αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο νεαρός μεσοεπιθετικός Βασίλης Κυριακίδης αφού συμφώνησε με τους διοικούντες σε χρόνο ρεκόρ. Ο 18χρονος παίκτης αναμένεται να βοηθήσει αρκετά αφού δείχνει ιδιαίτερα διψασμένος για ποδόσφαιρο θέλοντας ν’ αποδείξει την αξία του που τόσο πολύ αμφισβήτησαν κάποιοι πέρσι.

ΚΟΥΙΖ
Ποια ομάδα από την Α1 έκανε πρόταση σε προπονητή για ν’ αναλάβει τα παιδικά τμήματα και παραλίγο να λιποθυμήσουν οι παράγοντες της όταν άκουσαν τις απαιτήσεις του;

ΠΡΟΤΑΣΗ
Στον άνθρωπο που έχει μεγάλο μερίδιο από την επιτυχία δίνει τον πρώτο λόγο για τη θέση του προπονητή ο Μ.Α. Όρμας ενόψει της νέας σεζόν. Ο ισχυρός παράγοντας του Μ.Α. Γιάννης Αβραμίδης θα κάνει την πρόταση του στον Δημήτρη Μίζογλου και αν τα βρουν συνεχίζεται η συνεργασία τους.

ΑΡΕΣΕΙ
Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός άσος του Όλυμπου Αψάλου Καραγιαννίδης αρέσει ιδιαίτερα στους ανθρώπους του Αλμωπού και δεν είναι απίθανο να κινηθούν για την απόκτησή του. Νεαρός ταλαντούχος παίκτης μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον τους κυανόλευκους.

ΞΕΧΩΡΙΣΕ
Μπορεί οι Πρόμαχοι να μην κατάφεραν να σώσουν την χρονιά και να υποβιβάστηκαν στη Β’ Κατηγορία κάτι που σίγουρα πληγώνει το γόητρο της ομάδας ωστόσο υπήρξαν και κάποια θετικά στοιχεία όπως το ότι διακρίθηκαν κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών και ο 19χρονος αμυντικός Παναγιώτης Κουκούλης που ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Μεγάλες εμφανίσεις με τη φανέλα της Ένωσης Τσάκων έκανε ο 16χρονος μέσος Δημήτρης Δούδης και δεν θεωρείται απίθανο ν’ αλλάξει σύλλογο, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο μικρός έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης αρκεί να δουλευτεί όπως πρέπει
ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ
Αρέσει σε πολλές ομάδες ο Άκης Σαββίδης που φέτος αποτέλεσε τον ογκόλιθο στην άμυνα του Ορφέα Ριζαρίου. Ο έμπειρος αμυντικός είναι στη λίστα αρκετών σωματείων και αν δεν παραμείνει στον Ορφέα αναμένεται να γίνει σφαγή για την απόκτησή του.

ΚΟΥΙΖ
Ποιος παίκτης ομάδας Α1 Κατηγορίας κυκλοφορεί με δίκυκλο πραγματικό τρομοκράτη;

ΑΝΑΜΟΝΗ
Καλό θα είναι να έχει το νου του ο ΠΑΣ Ξιφιανής όσον αφορά σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν καθώς ήδη ακούγεται ότι κάποιες ομάδες δείχνουν αδυναμία για να συμμετάσχουν στην Α1 στο νέο πρωτάθλημα.

ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ
Ένας νεαρός αμυντικός διακρίθηκε ιδιαίτερα με τη φανέλα του Ακρίτα Σωσάνδρας κατά την περίοδο που πέρασε και επειδή έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Ο λόγος για τον 15χρονο Γρηγόρη Σαπουντζή που πραγματικά δείχνει να είναι μεγάλο ταλέντο.

ΕΤΟΙΜΟΣ
Η καλή χρονιά που έκανε με τον ΠΑΣ Ξιφιανής ο αριστεροπόδαρος μεσοαμυντικός Θωμάς Νάτσκος έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μεταξύ των οποίων και κάποιες εκτός Ελλάδας. Σίγουρα πρόκειται για πολύ καλό παίκτη που μπορεί άμεσα να προσφέρει σε οποιαδήποτε ομάδα.

ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
Μέρες δύσκολες για τον Εδεσσαϊκό όπου όλα μάλλον είναι υπό στασιμότητα καθώς δεν υπάρχουν άνθρωποι που να δείχνουν ζεστοί για να βοηθήσουν οικονομικά. Πάντως υπάρχει η ελπίδα ότι όλο και κάτι θα γίνει για τους πράσινους που έχουν μια και μοναδική επιλογή και δεν είναι άλλη από το να πρωταγωνιστούν σε όποια κατηγορία και ας βρίσκονται.

ΠΙΚΡΑΘΗΚΑΝ
Τα δελτία στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου παρέδωσε η διοίκηση της Δόξας Μανδάλου καθώς κάποιοι από τους παράγοντες αγανάκτησαν με αυτά που ακούνε από τους φιλάθλους. Σίγουρα η λύση θα βρεθεί και η ομάδα θα είναι δυνατή στο νέο πρωτάθλημα αφού παρά το μπουρίνι αναμένεται και πάλι οι μαυραετοί να παίξουν τον δικό τους ρόλο.

ΚΟΥΙΖ
Για ποιον λόγο ο προπονητής Γιάννης Τσαμαρδός έβαλε στην αναμονή τη διοίκηση της Δόξας Μανδάλου όσον αφορά τη συνεργασία για τη νέα σεζόν;

ΚΟΥΙΖ
Μήπως γνωρίζετε ποια ομάδα της Αλμωπίας έκανε νύξη για συνεργασία στον Γιώργο Τυριακίδη;
ΕΤΟΙΜΟΣ
Θέλει να μετακινηθεί σε μεγαλύτερη ομάδα ο νεαρός στράικερ Χρήστος Τσαουσίδης που διακρίθηκε ιδιαίτερα φέτος με τον Αλμωπό δείχνοντας ότι πρόκειται για επιθετικό που έχει επαφή με τα δίχτυα. Νομίζουμε ότι είναι έτοιμος για να κάνει το άλμα καθώς τα προσόντα δεν του λείπουν.

ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
Πολλές δυσκολίες υπάρχουν στον Απόλλωνα Καλυβίων όσον αφορά τη νέα σεζόν καθώς οι άνθρωποι που είναι στο διοικητικό συμβούλιο δείχνει να κουράστηκαν. Λογικό άλλωστε αφού δε γίνεται να ματώνουν οι ίδιοι άνθρωποι συνεχώς.

ΤΡΕΛΑ
Ιδιαίτερα τρελαμένος ήταν ο Τάσος ο παράγοντας της Δόξας Εξαπλατάνου με αυτά που ακούει κάθε μέρα όσον αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις παικτών και προπονητών. Δυστυχώς κάποιοι νομίζουν ότι αγωνίζονται σε επαγγελματικές ομάδες αλλιώς δεν εξηγείται…

ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ
Ένας παίκτης που διακρίθηκε ιδιαίτερα φέτος με τη Δόξα Μανδάλου ήταν ο νεαρός οπισθοφύλακας Πέτρος Τζούρτζος και ήδη το όνομά του συζητιέται για ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Με αρκετά προσόντα ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δικαιούται να ονειρεύεται το κάτι παραπάνω για τον εαυτό του.


2 σχόλια:

  1. tzof-korelas kai ethnikara anodo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .kai allo tha katsei o tzof ston etnhiko na kouvalaei mpales kai farmakeia???? mipos prepei na alaksei omada na erthei ston Αλμωπό Β na voitheisei tous mikroterous podosfairhstes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)