Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ένταση για την έδρα των ΤΑΞΙ






ΟΥΤΕ και τη Τρίτη 10 Ιουλίου  δεν τα βρήκαν οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ της Αλμωπίας, σχετικά με τον καθορισμό της έδρας σύμφωνα με τον νέο νόμο. Στη σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο ,στην Αριδαία ,παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Πασόη , του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη και  του Παναγιώτη Ψωμιάδη
Φάνηκε ότι το χάσμα είναι αγεφύρωτο .
Οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ από τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου και πέντε από τον πρώην Δήμο Αριδαίας, υποστηρίζουν η έδρα να είναι σύμφωνα με τον Καλλικρατικό Δήμο ,γιατί έτσι προστατεύονται καλύτερα τα επαγγελματικά τους συμφέροντα. Οι υπόλοιποι υποστήριξαν ότι πρέπει η έδρα να ακολουθήσει τους Καποδιστριακούς Δήμους.
Τα πνεύματα κατά διαστήματα ήταν οξυμένα  και η ένταση μεγάλη.
Ο Δήμαρχος ζήτησε οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν σε ενιαία λύση . Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ζήτησε να ακουστούν όλες οι απόψεις  και να αποφασίσουν οι ίδιοι αυτό που επιθυμούν . Επιθυμία δική τους είναι να υιοθετήσουν την δική τους πρόταση . Σε περίπτωση που δεν συμφωνήσουν , τότε η Περιφέρεια θα πάρει την απόφαση.
Κοινή συνισταμένη και των δύο πλευρών ήταν να μην εκδοθούν νέες άδειες . Κάθε πλευρά υποστήριζε ότι με την δική της πρόταση  αυτό διασφαλίζεται καλύτερα.
Παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Τάσος Τσαβδάρης, Κατερίνα Μπαγκή ,Γιώργος Τραπεζανίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Νικολαϊδης, η προεδρος του ΚΕΠΚΑ Δέσποινα Καλδερεμτζή, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας Χρήστος Σπρίτος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Τάσος Θεοδωρίδης.
Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)