Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στην Αριδαία




Ο Α.Π.Ο. Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας θα διοργανώσει συναυλία με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Γιάννη Κότσιρα, την Πέμπτη 30 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.


Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά τη Δευτέρα 13 Αυγούστου και μέχρι τις 25 Αυγούστου θα είναι στην τιμή των 10 ευρώ μόνο, προσφορά του Δήμου Αλμωπίας, ενώ η τιμή των εισιτηρίων από 26 Αυγούστου και μέχρι την ημέρα της συναυλίας θα είναι 15 ευρώ.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθεύεστε από το Δημαρχείο Αλμωπίας και από τα καταστήματα Γερμανός, Infotech (Μποτσφάρης-Πακαλίδης) και οπτικά Μπαλκαντζής.

4 σχόλια:

  1. απαντηστε μας κυριε Σαμαντη τωρα τι ακριβως συνεργασια ειναι αυτη του ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣμε τον αλμωπο?και γιατι δεν πηρε ο δημος την ιδια αποφαση και για τον εθνικο?ειναι ομαδα αλλου Θεου η μηπως λεω μηπως υπαρχουν πιο μεγαλες τσεπες πισω τους.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΙΡΜΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ??? Ο ΔΗΜΟΣ???? ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣ ΠΑ.....ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΡΜΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ..... ΠΕΙΡΑΖΕΙ???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον έχετε μπερδευτεί. Τις ερωτήσεις αυτές πρέπει να τις απυθύνετε αλλού.
    Η δική μου άποψη είναι ξεκάθαρη. Όλες οι ομάδες πρέπει να παίρνουν αυτό που δικαιούνται αναλογικά.
    Προφανώς εσείς ξέρετε περισσότερα ,χωρίς να είστε "μεγάλοι" δημοσιογράφοι. ΄Οπως γνωρίζετε τι έχει γίνει με αυτή την περιβόητη συναυλία του Εθνικού ,αλλά το κάνετε γαργάρα. . Δεν είναι όμως καιρός για τέτοια . Και ο Εθνικός δικαιούται να κάνει λάθη . Όπως διακαιούται ίσης αντιμετώπισης από όλους, και ιδίως από τα ΜΜΕ,όταν βέβαια το επιθυμεί.

    Π.Σαμάνδης
    Μεγάλος αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτα τα ΜΜΕ ομως μηπως δεν αντιμετωπιζουν το ιδιο τις ομαδες που λετε αλλα με βασει το αν επελεξαν να διαφημιστουν αλλου? οπως και ενοχλησε πολυ το οτι ο εθνικος φερνει ενα τοσο μεγαλο ονομα που δεν κανει γαργαρες....μαλλον σε αυτα βρισκεται το λαθος του εθνικου??????


    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)