Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ανοικτή επιστολή του Φώτη Σιώπη προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας




Κύριε Δήμαρχε
Γιατί αυτή η εξαίρεση στο Λουτράκι  σε σχέση με την υπόλοιπη Αλμωπία;
Μήπως εμείς ζούμε σε άλλο πλανήτη ;

Ας έρθουμε τώρα στα δικά μας . Στις 11-8 ημέρα Παρασκευή, εντόπισα στο δρόμο του Λουτρακίου να δουλεύουν δύο ηλεκτρολόγοι ,να βάζουνε φωτάκια στις κολώνες και στην Αριδαία λες ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.
Πες μας να κάνουμε έναν έρανο .
Οπως εγώ έβαλα 50  ΕΥΡΩ  για να φωτίσω λίγο τη κακομοίρα την Αριδαία ,γιατί μας έχεις καταντήσει φτωχούς. ΄Ετσι νομίζεις.
Μπορείς να μας που είναι τα λεφτά από τα μαγαζιά; Και αυτοί οι κύριοι από πού παίρνου νφως. Άμα δεν ξέρεις να σου πούμε . Και σε ανώτερα. …
Περιμένω τα 250 ευρώ πουέβαλα. Δύο χρόνια  με τα δικά μου λεφτά δεν θα σε κάνω μάγκα ούτε εσένα ούτε τον πρόεδρο . Τον καλό και συμφεροντολόγο πρόεδρο δεν θα κάνω τσαμπα μάγκα . Την μαγκιά του να την πουλάει εκεί που ξέρει.
΄Εχεις  ξεφτιλίσει  την  ιστορική πλατεία της Αριδαίας.
Και ένα τελευταίο . Να ξέρετε ότι ο λαός σς ψήφισε για την Δημαρχία  και όχι για τα ποτίσματα. Συγκεντρώσου λίγο . Λεφτά παίρνεις…
Φώτης Σιώπης

2 σχόλια:

  1. ΣΙΩΠΗ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΧΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οποιος τον δειρει του δινω 1000 ευρω και το εννοω.θα τον βρω και θα του τα δωσω και δεν λεω το ονομα μου για ευνοητους λογους.μια φορα εφαγε το ξυλο της αρκουδας πριν 3-4 χρονακια τωρα ξυνεται παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)