Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Εκκλησιασμός επικεφαλής συνδυασμού σε Ιερό Ναό που πανηγυρίζει





Σε εκκλησία στην ευρύτερη Βορειοδυτική Αλμωπία  η οποία πανηγυρίζει σήμερα και που παλαιότερα ήταν ξακουστή για το πανηγύρι της ,εκκλησιάστηκε το πρωί  ο επικεφαλής σχήματος
που πρόκειται να διεκδικήσει τον Δήμο Αλμωπίας στις ερχόμενες εκλογές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου τον επόμενο μήνα αναμένεται να αρχίσει να οργανώνεται νέο  αυτό σχήμα .
Αν και φαίνεται να είναι νωρίς ,επιθυμούν να έχουν τον χρόνο να επεξεργαστούν ένα σχέδιο ουσιαστικό που θα δώσει ώθηση στη περιοχή . Ταυτόχρνα επιθυμούν να διαμορφώσουν ένα αποδοτικό μετεκλογικό πλαίσιο  συνεργασίας  από τώρα χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις.
Επικεφαλής σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες φέρεται πρόσωπο ηπίων τόνων , που έχει διατελέσει κοινοτάρχης και έχει ασχοληθεί ενεργά σε αρκετές εκλογικές  αναμετρήσεις. Παλαιότερα έδειχνε να το σκέφτεται. Τώρα φέρεται πλέον αποφασισμένος όχι μόνο να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας , αλλά να κερδίσει και τις εκλογές.

5 σχόλια:

  1. δυστυχωσ γιαυτον ειναι ντοπιοσ.αυτοι εκλεισαν τον κυκλο τουσ.Ποντιοσ και μονο Ποντιοσ ο επομενοσ δημαρχοσ.Τελειωσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΒΕΤΑΙ μπινος.ΜΠΙΝΟΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)