Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ερευνούν «αθλητικές» συναυλίες



Σε διακριτική έρευνα για ευνόητους λόγους πρόκειται να προχωρήσουν αρμόδιες υπηρεσίες ,προκειμένου να διαπιστώσουν κατά πόσο προγραμματισμένη συναυλία στην Αριδαία γίνεται από Αθλητικό Σύλλογο ή  αν πίσω  από αυτήν βρίσκονται ιδιώτες.

Στο μεταξύ αρμόδια Αντιδήμαρχος φέρεται να ζήτησε από ομάδα να μην χρησιμοποιήσει το γήπεδο ,σε περίπτωση που κληρωθεί γηπεδούχος στο Κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας, διότι την συγκεκριμένη ημερομηνία θα γίνει η συναυλία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ,η συγκεκριμένη Αντιδήμαρχος φέρεται να γνωρίζει πολύ καλά ότι την συναυλία δεν την διοργανώνει ο συγκεκριμένος αθλητικός Σύλλογος.  
Τις τελευταίες δε μέρες επιχειρείται εντέχνως να διαμορφωθεί ένα αρνητικό κλίμα σε βάρος του Αλμωπού με την διασπορά ψευδών ισχυρισμών  ότι δεν βλέπει με καλό μάτι την «πρωτοβουλία» της συγκεκριμένης ομάδας και ότι προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα.

14 σχόλια:

  1. Auto einai enimerwsi pros to koino??? Sigxaritiria!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Samandi gia alli fora mas deixneis poso pragmatika mikros eisai......... Prwta o dimarxos kai twra i topika omada pou prospa8ei na kanei kapoia esoda ......Mpravo sou re mpravo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η κυρία αντιδήμαρχος να υποβαλλει την παραιτηση της αν είναι ετσι τα πράγματα.Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς καθυστερήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατί βάλατε μια κοπέλα να ασχολείτε με τα ποδοσφαιρικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.η συγκεκριμενη αντιδημαρχος προγραμματισε την εκδηλωση για να στηριξει τους "εκτος αλμωπιας" διοργανωτες και βαζει να φαινεται ο εθνικος.ποιος θα τα αρπαξει αραγεεεεεε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδη λεει τα πραγματα οπως ειναι δεν ειναι ενημερωση?Τι να ελεγε δηλαδη οτι ο Εθνικος που δεν μπορει να οργανωσει ενα πανηγυρι θα οργανωσει μια συναυλια 30 χιλιαδων ευρω?Φατε εσεις το χορτο που σας ταϊζουν για να κονομαει ο καθε τυχαιος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. an einai nomimo pros ti olh h fasaria ? an o ethnikos analabei th diadikasia as kerdisei kai o allos... to problhma einai me to ghpedo kai th marmita !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντί να κάνετε παραπονα να πείτε ευχαριστώ που τόσοι τραγουδιστές τιμάν τον τοπο μας καιδιαφημίζεται η Αλμωπία! Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο ποιός τον εφερε .Αλήθεια ο Αλμωπος δικαιούται να κάνει δευτερη συναυλία; Κάθε σύλλογος εχει δικαίωμα να κάνει μόνο μία Hellooooo!Ας ελεγξουν διακριτικά οι αρμόδιες υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποιοι τραγουδιστες σε τιμανε ρε??? που ζεις??? τ λεφτουδακια σου τιμανε. αλλα χρονια γιατι σνομπαραν την επαρχια και τωρα ολοι ξεχύθηκαν σε λοφους και σε καμπους??? να τους πουμε και ευχαριστω δλδ. ελεοοος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Bravo ston opiodipote idiwti pou steirizei ton ethniko alla k thn polh mas... Stin teliki tha doulepsei oli I polh mas!!! Eleoss pia me ta salia k tis katigories... Oso gia tin dimotiki arxi tha prepei na sunexisei na parexi thn sigkatathesi tis se otidipote einai kalo gia ton topo mas!! Oli ston ploutarxo gia na perasoume ena akomi omorfo vradi sits diskoles meres pou vionoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λετε ολοι να καιγόμαστε για τις ομάδες; και ναι τα λεφτουδάκια μας θέλουν αλλα διαφημίζεται η πόλη μας και ο Δημος και ναι θα πω ευχαριστω που θα πάει το παιδί μου να του δει εδω και όχι αλλου. Επίσης και ο Αλμωπός τα λεφτουδάκια μας θέλει μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας ... και η Αντιδήμαρχος ειναι Αντιδημαρχος για όλους και οχι για τον Αλμωπό και κάθε ομάδα . Σαμάνδη σοβαρέψου και οχι δεν ειμαι υποστηρικτης της Αντιδημάρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Pote epitelous tha vgei o almopos na milisei?? Gt den voithate o enas ton allo k oloi emeis esas??? Stirikste thn agora opws sas steirizei auti....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)